Uhi ailesinin yanina gitti annecigiyle ozlem gidermeye ssanirim pek kalamadi ailesiyle sehir disina cikiyoruz surekli demisti gelir yakinda ve ins burasi yine hareketlenirSelam tatlım. Ben iyiyim sen nasılsın?
Kimse girmiyor artık sayfaya. Uhi bile yok ortada merak ediyorum onu.
AS CEMRECİMM İİDİR SENDEN NE HABER :)selam kızlar nasılsınız?
İİDİR CNM BİZ AYNIYIZ, SENDEN NABER NASIL GİDİYO BEBİŞ NASIL :)huuu huuu napıyosunuz kızlarrr
Uhi ailesinin yanina gitti annecigiyle ozlem gidermeye ssanirim pek kalamadi ailesiyle sehir disina cikiyoruz surekli demisti gelir yakinda ve ins burasi yine hareketlenir
iyilik benden deee:) aşılama için yer kararı veremedim hala. günler geçiyor. onun araştırmasını yapıyorum bu aralar.AS CEMRECİMM İİDİR SENDEN NE HABER :)
İİDİR CNM BİZ AYNIYIZ, SENDEN NABER NASIL GİDİYO BEBİŞ NASIL :)
Ewet cnm calisiyorum cok sagol gebelik belirtisi olabilirmiHadi bakalım gezsin :)
Benim de adete 2 gün kaldı. Dün gece wc kalkmıştım yattığımda yumurtalıklarımda bıçak saplar gibi iğrenç ağrı oldu.
Bugün de akıntım var çok. İnşallah kist değildir
Bu arada sen de işe başladın dimi? Hayırlı olsun.
Ohh masallah ya bayagi ilerlemis hamileligin hayirlisiyla kizini kucaginada al insiyi maşallah tekmeleri kuvvetlendi iyice,karnımı sallıyo
geçirdiğim en rahat haftalar diyebilirim , maşallah hiçbi sıkıntım yok
seninde 4 ay bitsede rahatlasan :)
2'li test zamanın gelmiş heralde :)
Ewet cnm calisiyorum cok sagol gebelik belirtisi olabilirmi
sağol canım darısı başına inşallahOhh masallah ya bayagi ilerlemis hamileligin hayirlisiyla kizini kucaginada al ins
ohhh maşallah inşallah hep böyle gider annesi :) ewet cnm bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda minik kıpır kıpır çok hareketliydi :) 2li testi bugün verdim ense kalınlığı normal çok şükür 2li sonucumuzda iyi çıkarsa daha iyi olacaz :) bende 4. ayı beliyorum valla dört gözle :)iyi maşallah tekmeleri kuvvetlendi iyice,karnımı sallıyo
geçirdiğim en rahat haftalar diyebilirim , maşallah hiçbi sıkıntım yok
seninde 4 ay bitsede rahatlasan :)
2'li test zamanın gelmiş heralde :)
hayırlısı olsun cnm bnm en kısa zamanda müjdeyi alırız inşallah :)iyilik benden deee:) aşılama için yer kararı veremedim hala. günler geçiyor. onun araştırmasını yapıyorum bu aralar.
hayırlısıyla:)hayırlısı olsun cnm bnm en kısa zamanda müjdeyi alırız inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?