Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Selam tatlım. Ben iyiyim sen nasılsın?
Kimse girmiyor artık sayfaya. Uhi bile yok ortada merak ediyorum onu.
Uhi ailesinin yanina gitti annecigiyle ozlem gidermeye ssanirim pek kalamadi ailesiyle sehir disina cikiyoruz surekli demisti gelir yakinda ve ins burasi yine hareketlenir

Iyi geceler kizlar nasilsiniz bnde giremiyorum buraya pek calisiyorum artik ev di yemekdi halim kalmiyo valla her firsatta gelecegim ins

Uhi ailesinin yanina gitti annecigiyle ozlem gidermeye ssanirim pek kalamadi ailesiyle sehir disina cikiyoruz surekli demisti gelir yakinda ve ins burasi yine hareketlenir

Hadi bakalım gezsin :)
Benim de adete 2 gün kaldı. Dün gece wc kalkmıştım yattığımda yumurtalıklarımda bıçak saplar gibi iğrenç ağrı oldu.
Bugün de akıntım var çok. İnşallah kist değildir

Bu arada sen de işe başladın dimi? Hayırlı olsun.

İİDİR CNM BİZ AYNIYIZ, SENDEN NABER NASIL GİDİYO BEBİŞ NASIL :)

iyi maşallah tekmeleri kuvvetlendi iyice,karnımı sallıyo
geçirdiğim en rahat haftalar diyebilirim , maşallah hiçbi sıkıntım yok
seninde 4 ay bitsede rahatlasan :)
2'li test zamanın gelmiş heralde :)

Ewet cnm calisiyorum cok sagol gebelik belirtisi olabilirmi

Ohh masallah ya bayagi ilerlemis hamileligin hayirlisiyla kizini kucaginada al ins

ohhh maşallah inşallah hep böyle gider annesi :) ewet cnm bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda minik kıpır kıpır çok hareketliydi :) 2li testi bugün verdim ense kalınlığı normal çok şükür 2li sonucumuzda iyi çıkarsa daha iyi olacaz :) bende 4. ayı beliyorum valla dört gözle :)

iyilik benden deee:) aşılama için yer kararı veremedim hala. günler geçiyor. onun araştırmasını yapıyorum bu aralar.
hayırlısı olsun cnm bnm en kısa zamanda müjdeyi alırız inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…