- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.258
günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeee
uhicim gel artııııkkkk
BENDE BEN DE :) :)Günaydın canım, nasılsın?
Ben de bekliyorum Uhi'yi özledim valla.
bebiş mi geliyor yoksa yahuuuuuKızçeler göğüs ağrısından ölüyorum. Bu sefer fena oldu yahu
Günaydın,görüşemiyoruz uzun zamandır nasılsın canımgunaydın canlar...
bebiş mi geliyor yoksa yahuuuuu
Hayırlı cumalar kızlar,sizinle bir şey paylaşmak istiyorum.Kendi ailem başka şehirde olduğu için doktora kayınvalidemle giderim o yüzden az çok artık bebek istediğimizi biliyor.Eşim en büyük çocuk ona kardeş istediklerinde uzun zaman olmamış kayınvalidem de elma yağı ile hamile kaldığını anlattı bana.Günlük pedine damlat dedi.Baktım geçmiş tarihli topiklerde de buna benzer açıklamalar var.Denemekte fayda var diye düşünüyorum...
Hayırlı cumalar canım.HAYIRLI CUMALAR KIZLARRR :)
KIZ BU UHİ NERELERDE NEDEN HİÇ YAZMIYO HEM O ADETTE OLMAMIŞTI NE OLDU ACABAHayırlı cumalar canım.
KIZ BU UHİ NERELERDE NEDEN HİÇ YAZMIYO HEM O ADETTE OLMAMIŞTI NE OLDU ACABA
AAA CNM GÖĞÜS AĞRIMDA VAR DEMİŞSİN KARNINDA BATMA AĞRI FALAN VARMI KIZ HEYECAN YAPTIM BAK ŞİMDİ :)Bilemiyorum ki tatlım.
Benim de bugün adet günüm şimdilik adet belirtim yok bakalım.
AAA CNM GÖĞÜS AĞRIMDA VAR DEMİŞSİN KARNINDA BATMA AĞRI FALAN VARMI KIZ HEYECAN YAPTIM BAK ŞİMDİ :)
Herkese merhabaa :)
Vee hayırlı bereketli cumalar...
Uzuunn bi aradan sonra burdayim :)
Ben yokken topigi sessiz birakmamissiniz cok cok tesekkur ederim :)
Gecmis msjlara bakicam ama soylemeliyim ki evime döndüm ama maalesef pc serviste o yüzden tel.den gözümden kacan msjlar olabilir şimdiden kusura bakmayın :)
Veeee asil haberim cok şükür yeniden hamileyim :) ama bu sefer daha temkinliyim kalp atisinj duyana kadar kimseye demiyorum kendimi de cok kaptirmiyorum hakkımda hayırlısı :))
Simdi gecmise bi bakim :))
UHİMMMMM HOŞGELDİNNNN YAAAA NE GÜZEL HABERLE DÖNDÜN, MAŞALLAHHHH BU DEFA ALLAHIM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN TATLIMMMM BİZDE ŞİMDİ SENİ KONUŞTUK İÇİMEMİ DOĞDU NE :) AYYY ÇOK SEVİNDİMMM YAAAHerkese merhabaa :)
Vee hayırlı bereketli cumalar...
Uzuunn bi aradan sonra burdayim :)
Ben yokken topigi sessiz birakmamissiniz cok cok tesekkur ederim :)
Gecmis msjlara bakicam ama soylemeliyim ki evime döndüm ama maalesef pc serviste o yüzden tel.den gözümden kacan msjlar olabilir şimdiden kusura bakmayın :)
Veeee asil haberim cok şükür yeniden hamileyim :) ama bu sefer daha temkinliyim kalp atisinj duyana kadar kimseye demiyorum kendimi de cok kaptirmiyorum hakkımda hayırlısı :))
Simdi gecmise bi bakim :))
Hadi hakkında hayırlısı olsun idicim insallah kafan bayaga rahatlar :)Ewt cnm ya evde oturmaktan sikildim gercekten oturdukca dusun dusun daha kotu oluyodum calisinca biseyi dusuncek vaktim yok simdilik kafam dagiliyo bi hafta oldu cnim baslayali hayirlisi bnim adet bitti bile 11 ekim diyelim umutla beklemeye devam
vay ıstanbula geldin demek:) sen şehir dışına çıkınca bebiş gelmişti ya:) yine aynı olur belki
güzel haberlerini bekliyoruz. sağlıklı bir şekilde olsun bu sefer inş.
DERİNCİM BENCE Bİ TEST YAPBilemiyorum ki tatlım.
Benim de bugün adet günüm şimdilik adet belirtim yok bakalım.