Hayirlisi olsun cnim ya kafa karisikligi berbat bisey zatn ins kucagimizada aluriz bebeklerimizi cnim acibadem hastanesine gitsene imkanin varsa ben metini cok duydum bi arkadasim var bebegi olmuyodu kac yere gittiler kac test yaptilar hepsi hic bi sebep yok dedi enson bu acibadem maslak hast.gitti esinin sperminde sekil bozuklugu cikti kizin tuplerinin biri kapaliymis rahim filmide cekyirmisti aslinda bide polikistik over cikti simdi tupp bebek tedavisine gectiler allabim kimseye aratmasin insherkese günaydıııınnnnn
aşılama düşümdüğüm hastaneden vazgeçtim. bi randevu alıyosun üstüne 1 saat daha bekliyosun. ilgisiz ve yapmacık geldiler bana çok. teknik olarak iyi bi yerdi ama, ilgi ve samimiyet önemli benim için. destek en büyük ihtiyaç çünkü. şimdi napsam bilemiyorum. kist gitmiş mi diye regl olunca eski doktoruma giderim belki. eğer gitmişse bi ay da kendimiz deneriz belki. belki de başka bi yer bulurum. şu an bilemiyorum kafam karışık.
Ewet malesef derincim hepimiz firariyiz ins yine senlenir buralarNabersiniz kızçeler. Kimsecikler de yok ortalıkta artık :)
Ewet malesef derincim hepimiz firariyiz ins yine senlenir buralar
Hadivallah zihin acikligi versin cnm ya hem okul hem ev ders calisiyosun bi yandan evlisin valla masallah cnm allah gucunu artirsinİnşallah idicim. Benim de okul açıldı. 1 haftayı devirdik :)
Hadivallah zihin acikligi versin cnm ya hem okul hem ev ders calisiyosun bi yandan evlisin valla masallah cnm allah gucunu artirsin
Iyi bari sevindim seninn adina aman saglik olsunda kosturalim kosturmadanda olmuyoAmin canım çok sağol.
Bu dönem ders programım yoğun değil.
Salı günü saat 10'dan akşam 7'ye kadar dersim var.
Onun dışında pazartesim boş. Cuma sadece 2 saat dersim var falan.
Yoğun değilim yani. Daha çok vakit ayırabilicem çalışmaya ve eve.
Iyi bari sevindim seninn adina aman saglik olsunda kosturalim kosturmadanda olmuyo
Allah sifa versin cnm nasil bukadar dusmiski acaba radyasyon sigara bunlar erkeklei cok etkiliyomus bitkisel biseyler deneseniz artirmak icin napiliyo acabaMrb kızlar esimin ilk sonucları anladıgımız kadarıyla kötü dr orda olmadıgı için gösteremk. Çarş gunu 2.testi verecek ogun gosterecek sonucları
Degerleri gorunce sok oldum resmen 1 milyon sperm morfoloji 0 ileri 25 hareketsiz 70
İşimiz zor yani. Yorgunluk mu etkiledi acaba şubattaki sonuclr 16 milyondu hala inanamıyorm
sıcaktan soğuktan bile etkilenebilir canım telaşlanmaMrb kızlar esimin ilk sonucları anladıgımız kadarıyla kötü dr orda olmadıgı için gösteremk. Çarş gunu 2.testi verecek ogun gosterecek sonucları
Degerleri gorunce sok oldum resmen 1 milyon sperm morfoloji 0 ileri 25 hareketsiz 70
İşimiz zor yani. Yorgunluk mu etkiledi acaba şubattaki sonuclr 16 milyondu hala inanamıyorm
Mrb kızlar esimin ilk sonucları anladıgımız kadarıyla kötü dr orda olmadıgı için gösteremk. Çarş gunu 2.testi verecek ogun gosterecek sonucları
Allah sifa versin cnm nasil bukadar dusmiski acaba radyasyon sigara bunlar erkeklei cok etkiliyomus bitkisel biseyler deneseniz artirmak icin napiliyo acaba
subelerini bi arastirayim bi de ucretini. cok saol cnm yaaa. umarim hersey yoluna girer hayatlarimizda ve yuzumuz guler hepimizin.Hayirlisi olsun cnim ya kafa karisikligi berbat bisey zatn ins kucagimizada aluriz bebeklerimizi cnim acibadem hastanesine gitsene imkanin varsa ben metini cok duydum bi arkadasim var bebegi olmuyodu kac yere gittiler kac test yaptilar hepsi hic bi sebep yok dedi enson bu acibadem maslak hast.gitti esinin sperminde sekil bozuklugu cikti kizin tuplerinin biri kapaliymis rahim filmide cekyirmisti aslinda bide polikistik over cikti simdi tupp bebek tedavisine gectiler allabim kimseye aratmasin ins
uhi galiba bebis haberiyle gelcek:)Uhiiiii nerelerdesin kız?
Gel hareketlendirelim burayı iyice koptu gitti topic.
uhi galiba bebis haberiyle gelcek:)
GÜNAYDINNNNNNNN CANLARRRR NASILSINIZZZZZ
ŞÜKÜR CNM İDARE EDİYORUM :) EWET İİCE SESSİZLEŞTİK YAA UHİ TATİLDE GEZİYODUR ŞİMDİ :)Selam tatlım. Ben iyiyim sen nasılsın?
Kimse girmiyor artık sayfaya. Uhi bile yok ortada merak ediyorum onu.
ŞÜKÜR CNM İDARE EDİYORUM :) EWET İİCE SESSİZLEŞTİK YAA UHİ TATİLDE GEZİYODUR ŞİMDİ :)
Arastir cnm tabi hayirlisiyla gelsin inssubelerini bi arastirayim bi de ucretini. cok saol cnm yaaa. umarim hersey yoluna girer hayatlarimizda ve yuzumuz guler hepimizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?