Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Hayirlisi olsun cnim ya kafa karisikligi berbat bisey zatn ins kucagimizada aluriz bebeklerimizi cnim acibadem hastanesine gitsene imkanin varsa ben metini cok duydum bi arkadasim var bebegi olmuyodu kac yere gittiler kac test yaptilar hepsi hic bi sebep yok dedi enson bu acibadem maslak hast.gitti esinin sperminde sekil bozuklugu cikti kizin tuplerinin biri kapaliymis rahim filmide cekyirmisti aslinda bide polikistik over cikti simdi tupp bebek tedavisine gectiler allabim kimseye aratmasin ins

Hadivallah zihin acikligi versin cnm ya hem okul hem ev ders calisiyosun bi yandan evlisin valla masallah cnm allah gucunu artirsin

Amin canım çok sağol.
Bu dönem ders programım yoğun değil.
Salı günü saat 10'dan akşam 7'ye kadar dersim var.
Onun dışında pazartesim boş. Cuma sadece 2 saat dersim var falan.
Yoğun değilim yani. Daha çok vakit ayırabilicem çalışmaya ve eve.

Iyi bari sevindim seninn adina aman saglik olsunda kosturalim kosturmadanda olmuyo

Mrb kızlar esimin ilk sonucları anladıgımız kadarıyla kötü dr orda olmadıgı için gösteremk. Çarş gunu 2.testi verecek ogun gosterecek sonucları
Degerleri gorunce sok oldum resmen 1 milyon sperm morfoloji 0 ileri 25 hareketsiz 70
İşimiz zor yani. Yorgunluk mu etkiledi acaba şubattaki sonuclr 16 milyondu hala inanamıyorm

Allah sifa versin cnm nasil bukadar dusmiski acaba radyasyon sigara bunlar erkeklei cok etkiliyomus bitkisel biseyler deneseniz artirmak icin napiliyo acaba

sıcaktan soğuktan bile etkilenebilir canım telaşlanma
tekrar bakılır
Allah kolalık versin

Allah sifa versin cnm nasil bukadar dusmiski acaba radyasyon sigara bunlar erkeklei cok etkiliyomus bitkisel biseyler deneseniz artirmak icin napiliyo acaba

keçiboynuzu kürü dene mutlaka. baya etkili

subelerini bi arastirayim bi de ucretini. cok saol cnm yaaa. umarim hersey yoluna girer hayatlarimizda ve yuzumuz guler hepimizin.

GÜNAYDINNNNNNNN CANLARRRR NASILSINIZZZZZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…