Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Iyi geceler kizlaf nasilsiniz bende calisiyorum artik oyuzden pek giremiyorum nasilsiniz nasil gidiyo ben adet oldum zaten belliydi olmayacagi hayirlisi

Günaydıııınn herkeseee :)
Malum ailemin yanındayım ya yine bi sabah kaçamagı yapim dedim...geçen hafta şehir dışındaydım geldim bi gün annemde kaldım birazdan yine şehir dışına çıkıcam :)
geçmişe hızlı bi baktım tüm msjları okuyamadım ama adet olanlar hakkınızda hayırlısı olsun...
Benimde bat geçti adet oldum ama sökülmedim... şuan beklemedeyim devam etmese 3 gün sonra şehir dışından dönünce test yapıcam benimde hakkımda hayırlısı olsuuunn

saol canım benim. ben geldim sen yoksun ama:) annenlerdeymişsin. annenler hangi şehirdeydi senin?

evet cemre yaaa denk düşemedik
annemler istanbul.da ama eşimin ailesi falan şehir dışında...şuan onları geziyorum...

ewt aynen ya alistim bnde girmeden olmuyo

gir girrr tabi kiiii ben yokken sahip çık topigimizeee

Iyi geceler kizlaf nasilsiniz bende calisiyorum artik oyuzden pek giremiyorum nasilsiniz nasil gidiyo ben adet oldum zaten belliydi olmayacagi hayirlisi

aaaa ne zaman işe başladın idicim
Hadi hayırlı olsun yaaa inşallaah kafan bayaga dagılır ve sana da iyi gelir çalışmak

ne zaman adet oldun bat güncelleyelim mi istersen

aaaa ne zaman işe başladın idicim
Hadi hayırlı olsun yaaa inşallaah kafan bayaga dagılır ve sana da iyi gelir çalışmak

ne zaman adet oldun bat güncelleyelim mi istersen
Ewt cnm ya evde oturmaktan sikildim gercekten oturdukca dusun dusun daha kotu oluyodum calisinca biseyi dusuncek vaktim yok simdilik kafam dagiliyo bi hafta oldu cnim baslayali hayirlisi bnim adet bitti bile 11 ekim diyelim umutla beklemeye devam

vay ıstanbula geldin demek:) sen şehir dışına çıkınca bebiş gelmişti ya:) yine aynı olur belki
güzel haberlerini bekliyoruz. sağlıklı bir şekilde olsun bu sefer inş.

herkese günaydıııınnnnn
aşılama düşümdüğüm hastaneden vazgeçtim. bi randevu alıyosun üstüne 1 saat daha bekliyosun. ilgisiz ve yapmacık geldiler bana çok. teknik olarak iyi bi yerdi ama, ilgi ve samimiyet önemli benim için. destek en büyük ihtiyaç çünkü. şimdi napsam bilemiyorum. kist gitmiş mi diye regl olunca eski doktoruma giderim belki. eğer gitmişse bi ay da kendimiz deneriz belki. belki de başka bi yer bulurum. şu an bilemiyorum kafam karışık.

günaydınnnnn cemrecim :) allahım gönlünü ferahlatsın inşallah tez zamanda güldürsün arkadaşım :) kisti çok sorun yapma benimde ilk gebeliğimden önce klomen belası yüzünden olmuştu iki tane ve iriydi, bende çok takmıştım kafaya ve çok araştırdım çoğu adetle birlikte kendiliğinden atılır diyodu ve dediği gibi oldu iki ay sonra kalmamıştı ve üçüncü aya ben hamile kalmıştım :) inşallah kontrole gittiğinde tertemiz olmuş olursunn

insallah canim yaaa. ne guzel moral vermissin. senin de insallah mutlu saglikli bi hamileligin olur ve bizi teyze yaparsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…