Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

canım ya rabbim yardımcım olsunda inşallah olurum.işyerindeyim ovulasyon testi var sadece yapsammıki :26:

canım Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun İnşallah.Bence evde gebelik testin varsa yarın sabah ilk idrarla gebelik testi yap:26:

canım Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun İnşallah.Bence evde gebelik testin varsa yarın sabah ilk idrarla gebelik testi yap:26:

allah razı olsun canım benim evde sabah ilk idrarla yaparım adet olmazsam inşallah ve yazarım

ayy haarikaaa ben bunu görmek istiyorum
hemen koş kanda gebelik testi yaptır
tebrik ederim :)))

dimi yaaaa bendeeeee görsem koşa koşa kana giderim herhalde ama ikinci çizgiyi gören arkadaslar sokaaaa gırıyorlar galıba :) bır sakınlık gelıyor

aayhhh içim şiştiiii
hormon testi sonuçlarımı aldım
prolaktinin üst değeri 25miş ama benimki 31 çıktı
süt hormonuymuş lanet olasıca yumurtanın gelişmesini engelleyebilirmiş
ilaç verdi 1.5 ay kullanmam gerekiyo
bazılarıda 50den yukarı değilse gebeliğe engel olmaz diyo
ne yapıcamı bilemedim :18:

dimi yaaaa bendeeeee görsem koşa koşa kana giderim herhalde ama ikinci çizgiyi gören arkadaslar sokaaaa gırıyorlar galıba :) bır sakınlık gelıyor

bazen bende düşünüyorum görsemde inanmayabilirim yani
insanın umudu kırılıyo zaman geçtikçe

canımmmm canını sıkmaaaaa Rabbım e sıgın bu sut hormonu sankı bebek emzırıyormussun gıbı algılatıp gebelıgı engellıyor ama ılacla duzelecek brsey o yuzden sıkma canını dua et kı dermansız dert degıl

bazen bende düşünüyorum görsemde inanmayabilirim yani
insanın umudu kırılıyo zaman geçtikçe

kırılmasın canım yaaa Rabbim den umut kesilmez sadece vakti zamanımızı bekliyoruz kii.bende hep hayal kırıklıgına ugradım :) ama bır kere olsun umudumu yıtırmedım hasta oldgumda agladıgım da oldu elbet ama ta kı o ılk pedı takana kadar sonraaa yenıden sıl bastan devam :)

Maalesef yok cnm yaa ama belki eltimde vardır kaç olması gerekio

caım ben aynı zamanda ates olcuyorum eger hamıleysem adete 3 gun kala dusmuyor 36,6 36,7 hatta bazılarında 37 olarak cıkıyor ama eger adet olacaksam 3 gun kala 36,3 e falan duser

Evet ates yontemini ben de uyguladim gecen ay kizlar..adetin ilk gununden itibaren olctum atesimi sabah tam 8de..yum zamani ates 0.3 - 0.5 derece kadar dusuo o yumurtladiginiz anlamina gelio ve bos gecmemek gerekio..adete yakin da atesin dusmesi gerekio ama benim dusmedi :) hala da sabahlari olcuorum 36.8 36.9 37 arasi gezio :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

caım ben aynı zamanda ates olcuyorum eger hamıleysem adete 3 gun kala dusmuyor 36,6 36,7 hatta bazılarında 37 olarak cıkıyor ama eger adet olacaksam 3 gun kala 36,3 e falan duser
Himm anladm cnm inş hamileyimdr ilk denememizdi ama yumurtlama döneminde gün asiri ilişki oldu inşallah hamileyimdir adetimde gelmedikce dahada umutlaniyorum gecen ay arkadasim hamileymis 6 gün gecikince test yapmis negatif 11 gün olmuş adet olmayinca yine yapmis pozitif cikmis inşallah bnmde boyle olur dua edin çok zor sabretmek ilk ayimiz ama yinede zor sabrediyorum.

bakın benim ateş tablom bu bu ay sadece 3 kere çalıştık mesela :) ateş sayesınde

http://www.fertilityfriend.com/home/4c3710

hayırlısı olsun de canım herzaman Rabbım hepımıze saglıklık bır gebelık ve saglıklı aklı basında bır mınık nasıp etsın ınsallah dualarımızı dogru edelım lutfen

emzirirken hamiile kalan bi ton tanıdığım var nasıl oluyo engelliyosa

onu bilmiyorum canım ama çok kafana takma Rabbım dermanını vermıs hem bununla savasan 1000 lerce kadın var hamıle kalan

Öbür ay bi daha yaptırıcam bu testi
Birazda stresle alakalı olduğunu okudum.
Sanırım kafaya takmamak rahat olmaz lazım

Öbür ay bi daha yaptırıcam bu testi
Birazda stresle alakalı olduğunu okudum.
Sanırım kafaya takmamak rahat olmaz lazım

olabilir canım sıkıntı stres bılıyorsun kı herseyın bası Rabbım sakınlık versın hepımızıeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…