- 15 Nisan 2014
- 415
- 123
Evet haklisin cnm inş hayirlisi herşeyin herkes için hayirlisi neyse öyle olsunhayırlısı olsun de canım herzaman Rabbım hepımıze saglıklık bır gebelık ve saglıklı aklı basında bır mınık nasıp etsın ınsallah dualarımızı dogru edelım lutfen
canım eger ates olcme aletın varya yarın sabah yataktan cıkmadan saat 07:00 de atesını olcer mısın :) o sana cevabını verecektır.
Tesst yptim dun sabah ilk idrarimla negatif cnm ama hala adette olmadim mide bulantim bas agrim ve de kokulara karsi hassasiyetim var hala umudum var yeni cnm
kızlar hepinize hayırlı günler..
bugun rüyamda yumurta gördüm.gayıptan bir ses yumurta 10 günde oluşur dedi :))
bu bir mesaj olabilir bana10.gün çalışma yapacağım hihii
rüyada yumurta çocuğa işaretmiş.İnşaallah da öyle olur.
çok sağol Allah razı olsun senden canım
kızlar merhaba.aslında bat 25 ama benm kistim olduğundan dolayı hep 2-3 gün önceden olurum en azından lekeler olurdu..ağrılarımdan öldüm.bundan bi hafta 10 gün önce kahverengi çamur gibi lekelenme gördüm çamaşırımda.ama kırmızı değil bildiğin kahverengi.test yapıyorum en son salı akşamı gebelik testi yaptım koskoca tek çizgi çıktıbeklemek çok zor
Bencee hamilesiiinn :)bende hamile miyimm
O koskoca tek çizgi bi kaç güne koskoca çift cizgi olur inşallaaaahhhhh :)/QUOTE]
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
O neyin cevabı oluyorki:)) merak ettim biraz atlamış oldum ama:)
Benim ovu testinde ki çizgi de koyu cizgi olsa da bir an önce :)))
Pek heveslendim yaa böyle testlerle falan ugraşıncaa inşallah bu ay hayırlı bi haber alırız hepimiz :)
canım adete 3 gün kala ates dusmezse hamılesın demek ates takıbı yapmak ısteyen arkadaslara yardımcı olabılırım elımden geldıgınce uhubbıkeee bu ay atese baslayalım m9ı sana?
benimde dün gece ateşim oldu ateş bastı yanıyorum dedim üstümü açtım normalde ben donarımbelirti arıyom ya baksana halime
belirti ararsan hepimiznde cıkar brseyler ama cogu bazen psıkolojık oluyor be artık kendımı dınlememeyı ogrendım cok sukur
canım ilk defamı deniyorsun 2 sene denedim ben onu bu ay son kez denedim.az önce ovu testini yaptım ikiside koyu çıkarsa gebelik var derler burdakiler.ama benmki silik çıktı.adet olmazsam yarın sabah son kez test yaparım bakalım.
canım adete 3 gün kala ates dusmezse hamılesın demek ates takıbı yapmak ısteyen arkadaslara yardımcı olabılırım elımden geldıgınce uhubbıkeee bu ay atese baslayalım m9ı sana?
evet ilk defa bu ay deniyorum ve ilk kez dün akşam yaptım ikinci cizgi silik çıktı:)
pozitif oldugu akşam önemli dimi yalnış bilmiyorum :)
bence en garantisi kan testi (ki onda bile bazen çıkmadıgı oluyor ) bence adet olmazsan kan testi yaptır..
[sıze=3]ya arkadaşlar forumda bi sorun mu var bende mi problem üye kontrol panel özel bildirimler ya da giriş yap bölümü falan gözükmüyo ?[/sıze]
kızlar hala adet olmadım. Ama düzensizliğim de olduğu için pazartesiye kadar beklicem. Olmazsam test yaptırırım.
Kızlar hala adet olmadım. Ama düzensizliğim de olduğu için pazartesiye kadar beklicem. Olmazsam test yaptırırım.
canım hergün aynı saatte en az 2 saat birşey içmeden testi yapacaksın.ama yapabilirsen öğlen saatlerinde yap akşam nedense bende saçma salak çıktı hep.neyse iki çizgi kopkoyu olunca hemen kocaya abanBide allahın izniyle ertesi gün yapacaksınız.sonrada duayla bekleyeceksiniz Yapabilirsen her gün resim ekle yardmcı olurum sana
bende görünüyo tatlım
Evet ilk defa bu ay deniyorum ve ilk kez dün akşam yaptım ikinci cizgi silik çıktı:)
pozitif oldugu akşam önemli dimi yalnış bilmiyorum :)
Bence en garantisi kan testi (ki onda bile bazen çıkmadıgı oluyor ) bence adet olmazsan kan testi yaptır..
başlayalım dicem ama ona adetin ilk günü başlanmıyo mu ?
bi de benim ateş ölçerim yok ve bu ay ki harcama kotamı haftasonu aştım :)))
Çok pahalıysa alamam
İnşallah arkadasim yaa agzindan bal damliyor inş hayirlisiysa bi kaç gün daha bekleyip test ypcam sabretcem ilk denemem DİE umutsuzumda çoğu kişinin ilk denemede olmuyormus adetin geciktikcede umutlaniyorum ama hayirlisi...Maşallah ya ne güzel inşallah bi kaç güne alırsın müjdeli haberi ayy ne güzel olur yaaaa :))
Hayırlara çıksın inşallaahh :)
Rüyayı nasıl yorumlarsan öyle çıkarmış insallah seninkide bu ay müjdeyi alacagına işarettir :)
amiin cümlemizden :)
Rabbim gönlünüzde kini hakkınızda hayırlı olarak tez zamanda nasip etsin inşallaah :)
O koskoca tek çizgi bi kaç güne koskoca çift cizgi olur inşallaaaahhhhh :)
Bencee hamilesiiinn :)
tebrik ederim :)
rabbim saglıcakla kucagına almayıda nasip etsin inşallaaah :)