vitae hoşgeldin batımız ayını benim de 6 mayıs bende muhasebeciyim 28 yaşındayım ALLAHIM hakkımızda hayırlısını versin :)
Bence de sakın umudunu kaybetmeee :)
Bi önce ki nisan ayında başka bi topikteydik ve orda ki topik sahibemiz sadece 2 kere ilişki ile hamile kaldı nasip oldu mu bi kere ile bile olurr :))
a.s bende kaç gündür ismini konuyu okuyanlarda görüp niye bişey yazmıyo diyorum seni sessiz takipçi seniiiiii :)))
olsun en öenmli aşamadasın şuan :) sen gel konuşalım görüşelim özletme kendini :)
Evet aldım salı günü elime ulaştı dün akşam ilk kez kullandım silik ikinci çizgi çıktı bugün sol kasıgımda ara ara sancı oluyo bi kaç güne pozitif olur heralde :)
ay çok heyecanlı ama yine de nedense bu ay bayaga rahatım gerçi geçen ay da rahattım olmadı :))
hadi hayırlısı bakalım :)
Aminn inşallah canım ben de bi yandan çok istiyorum ama hayırlısını diliyorum hep :) Nerdeyse herşeyimiz aynı bekleyişimiz birlikte olacak o zaman
Aynen öyle ben de ona inanıyorum doktorlar kistten sonra olmaz dediklerinde bile pek kulak asmadım Allah nasip etmişse önünde hiçbir şey duramaz :)
Geçen ay gecikince ben de çok umutlanmışltım sonra adet oldum tam bi hayalkırıklığı yaşadım ama şimdi iyiyim sabredince olacağına inancım tam :)
Canım şu çalışma dönemleri geçsin bi bekleyişteyken heyecanlı oldugum için hep buralarda takılıyorum :) birde kendimi kaptırmak istemiyorum 23 yıllıl tecrübeme dayanaral söylüyorum olaylar karşısında soğuk kanlı olmak en iyisi, bebek meselesindede üzülmemek için öyle davranmaya çalışıyorum her ne kadar hormonlar çabalarıma köstek olsada :)) canım dünli hassasanne yazısını okudum ya bu tip şeyşer beni çok üzüyor, umuysuzluga kapılıyorumgerçekten bir imtihan dan geçmiş bayagı etkilendim birde serranın alternative wardrope diye bi blog var ordaki arkadaşın yazısıda beni duygulandırmıştı (
benim ikinci gebeliğim ilkim çok acı oldu ALLAHIM sizlere yaşatmasın ikinciden çok umutluyum ALLAHIMIN izniyle güzel günler bizi bekliyor :)
Ooo ne güzel benim daha ilk ve heyecanla bekliyorum.Oluruna bırakmak da gerekiyormuş stres çok etkiliyormuş doktorum söylemişti rahat ol diye ama ister istemez kafama takıyorum :)
Evet bence de insan sogukkanlı kafası rahat olmalı yaa yoksa o psikoloji insanı hasta eder yaaa :)
Dün ki yazıya gelince bence onu okuyunca üzülmüş olabilirsin ama asla umutsuzluga kapılma hem de aslaaa :)
O kadına bak azmine yılmayışına ve herşeye ragmen anne oluşuna daha da ümitlen :)
İnanmak başarmanın yarısıdır :)
Hiçbişey yokken bu kadar umutsuz olmak baştan pes etmektir ve bize inşallah nasip olacak yaaa :)
Bence de sakın umudunu kaybetmeee :)
Bi önce ki nisan ayında başka bi topikteydik ve orda ki topik sahibemiz sadece 2 kere ilişki ile hamile kaldı nasip oldu mu bi kere ile bile olurr :))
Ne güzel birlikte bekler birlikte müjde veririz inşallah :))
dün akşam testi yaptıktan sonra 7 buçukta eşimle arkadaşa girdik gece de geç gelince yazamadım :)
İkinci cizgi silik çıktı :) bi kaç gün daha var sanırım :)
ama cidden heyecanlı ve ikinci cizgiyi ovu testi de olsa görmek güzelmiş
Ya ne gusel en azindan silik cikiyo gunu kacirmamissin demeki sevindim az once yazilanlari okurken dikkatimi cekti bizmut arkadasimiz yazmis adetten 3gun sonra 18mm yumurtam vardi diye ya bende 10.gunu beklemesemmiki bide kacirirsak gunu tedirgin oldum ya
Hoşgeldiiinnn gözlerimiz aradı seni :)
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım yaa çok üzülme... Dün akşam bi arkadaşa gittikte orda bi abla 6 yıldır olmuyodu çocugu ve şimdi 3 buçuk aylık hamile...üstüne basa basa " Allahtan ısrarla olsun diye istemeyin hayırlısı deyin" dedi...hakkaten saglıklı ve hayırlı bi şekilde nasip etsin rabbim sonuçta o herşeyin en iyisini biliyor...
Bence mayıs daa patlama yapıcazzzz :))))
Bilgilerini ekledim inşallah mayıs senin içinde bereket doludur :)
Bu arada söylemeden edemicem umuduna ve sabrına hayran kaldım maşallah...ve dediğin çok doğru rabbimden ümit kesmemeliyiz o ol dedikten sonra imkansız diye bişey yok...
Bi tanıdıgımıza ilk bebekte kürtaj olurken rahime verilen zarar yüzünden asla cocugun olmaz een acilinden tüp bebek dendi..tüp bebeği geciktirirsen o da olmaz falan...hemen yaptı tutmadım 3 aylıkken düştü sanırım ikinci de olmayınca araştırma sürecine tam girdiler kendiliginden hamile kaldı...
İnşallah umudunun karşılgı hayırlı haberi alırsın arkadaşım
slm arkadaşlar işlerin yoğnluğndan giremiyorm ama okuyorm arada ne yptklrnzı RABBİM hepimize hyrlı zmnda versin inşlh
dün eşim testi verdi sonunda.bugün akşam 6 gbi belli olacamş kzlar çok korkuyorm nolur dua edin eşimde bişi çkmasn
Evet canım maşallah azmetmii tabi kul isteyince Rabbim nasip ediyor :). Inşallah biz o kadar beklemeyiz Rabbim hayırlı ve tez zamanda nasip etsin :). Canım zaten ben kendimi bu ay denemeye başlamış sayıyorum geçen ay korunuyorduk tek 1 kere korunmamıştık nasip ki geçen ayda erken yumurtlayacagım tutmuş :). Ama son zamanlarda o kadar çok bebek sahibi olamayan insan tanıdımki daha yeni deniyor olmamıza ragmen üzüldüm bilmiyorum :)
uhibbuke sen mardindemiisin bende eşim dolayısıyla şanlıurfadayım
Yaa ne guzel en azindan silik cikiyo gunu kacirmamissin demekki sevindim az once yazilanlari okurken dikkatimi cekti bizmut arkadasimiz yazmis adetten sonra 3 gun 18 mm yumurtam vardi diye bu durumda bende 10 gun beklemesem mi ki bide gunu kacirirsak tedirgin oldum bak simdi
a.s arada gel özlettirme kendini :)
amin rabbim cümlemize hayrlı bi zamanda nasip etsin inşallaah :)
Bence hiç korkma iyi düşün iyi olsun inşalaaahh :)
Hiiççç umutsuzluga yer verme içindee :)
Rabbim nasip edecek sadece biraz sabretmemi ve dua etmemi istiyor diye düşün emii :)
Bende eşimin işi dolayısıyla gecici olarak mardindeyim :)
urfaya en son eylül de gelmiştim :)
Evet ya siliği görünce bende sevindim :)))
ya zaten siklusa göre başlaman gereken gün testin üstünde yazıyo ona bakarsın :)
benim normalde adetin 15.günü başlamam lazımdı ben dün yani 14.gün başladım hayırlısı bakalım :)
senin adetin kaçıncı günü şuan ?
Evet hayirlisi Bugun 5 gun 28 gunde 1 adet olurum 6 gun suruyo 10 gun baslamam gerekio sanirim gecen ay 10 gun denedik olmadi ama bakalim
:)ozlestik dimi. Pazar gunu mevlut planladim evimde. Onun kosturmacasi var canim. Yeni ev olunca eksigi cok oluyo. Gunduzleri girmeye calistim ama ozaman da siz yoktunuz. Arkadasina cokgecmis olsun bu arada. İnsallah saglikli evlatlari olur.
Teste baktımda 28 günde bir adet olanlar için 11.gün başlanır diyo ama sen her ihtimale karşı 10.gün başlayabilrsin :)
Bende bigün erken başladım :)
sabah baktım canım ama daha yayınlanmamıştı normalde çarşamba gunlerı yayınlanırdı da dun resmı tatıldı ya demek ondan yayınlamadılar.bugun yayınlanır bende bbakınca az cok fıkır sahıbı oluyorum son ya bu sene heyecan dorukta btse de kurtulsam ınsallah
Sagol canim ilgin icin bende oyle yapayim bakalim kismet artik
ne demek rica ederim :)
hadi sende başlada şu testlere birlikte bekleyelim sonraaa :))
Hiiççç umutsuzluga yer verme içindee :)
Rabbim nasip edecek sadece biraz sabretmemi ve dua etmemi istiyor diye düşün emii :)