Bende her ay umut dolu şekilde bekliyorum kızlar :) Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ♡♡♡
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah arkadasim yaa agzindan bal damliyor inş hayirlisiysa bi kaç gün daha bekleyip test ypcam sabretcem ilk denemem DİE umutsuzumda çoğu kişinin ilk denemede olmuyormus adetin geciktikcede umutlaniyorum ama hayirlisi...
canım 10-15 arası bırsey bence hemen al baslayalım eger mınıgn gelmezse onumuzdekı ay ıcın elımızde verıler olur :)
Hım olabilir :)
eşime bi söyliyim bakalım :)
İiyicee kafayı yediğimi düşüncek ovu testi hesaplar bi de ateş ölçer
Ya ilk kez dün akşam yaptım bu forumda ki ovu testi konusunda herkes 4 den sonra bişey yeme 7 de yap dedi bende öyle yaptım şimdi bugünde 7 de yapayım bakalım eğer müsait olursam eklerim testi :)
eee belirtin varmı peki ??? Benimde düzensizliğim var aynı adet gibi sancılar çekiyorum.bat bugün-yarın ama erken olurum hep.
İnşallah hayırlı haberi verirsin yaaa
Yumurtlamadan beri sürekli yumurtalıklarımda batmalar ve sancılar var. Sürekli halsiz ve yorgunum. Dünden beri sürekli akıntım var. Bir de dünden beri göğüs uçlarım sızlıyor. Hayırlısı hepimiz için.
alışıyorlar zamanla eşimde bana oyle derdı onceden sımdı o soruyor ates kac dıye :)
evet bu akşam bakalım koyulugu artacak mıı :)tamam aynı saatte yap o zaman hadi bakalım
İnşallah canım. Yarın pazartesiye kadar kafa dinlemek için köye gidicem. Gelince testimi yaptırırım.
kızlar o batmalar bende de var hatta sabahtan ıcten ıcten sancım vardıııı adet olacak gıbı
ayy haarikaaa ben bunu görmek istiyorum
hemen koş kanda gebelik testi yaptır
tebrik ederim :)))
ay hadi inşallah canım ya haberini bekliyorum
ayy böyle duyunca burda eli kolu bağlı oturmak çok zor oluyo,iş yerindeyim çıkamam da yarını bekleyeceğim,hayırlısı ile umarım doğrudur Allah herkese nasip etsin inşallah
:))
Bugünden geçtik belki yarın aldırırım :))
evet bu akşam bakalım koyulugu artacak mıı :)
İnşalah dönüşün muhteşem olurrrr :))
İnşallah adet deilde hamilelik habercisidir bunlar yaaa öyle düşünelim :)
ayy böyle duyunca burda eli kolu bağlı oturmak çok zor oluyo,iş yerindeyim çıkamam da yarını bekleyeceğim,hayırlısı ile umarım doğrudur Allah herkese nasip etsin inşallah
galiba böyle bir şey oluyo ya,hala adet olcakmışım gibi ağrım var belim ağrıyo aynı adet ağrıları gibi:))
ayyyy ınsallah bızım belırtılerde dogrudur :)
senin ne kadar kaldı gününe canım
Bu ay bebek yapmaya karar verdik eşimle lakin ilk üç hamileliğimi kimseye söylemememi istedi ....:18::18::18: 02/05/2014 de adet tarihim ama bu zaman o kadar çok uzadı ki gözümde eşimde hiçbir ş:18:y konuşmuyorufak tefek belirtilerim var, göğüslerde hassasiyet, hafif asabiyet, kokusuz vajinal akıntı,,,, bunlar normal mi? yoksan psikolojik mi ??