Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Bende her ay umut dolu şekilde bekliyorum kızlar :) Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ♡♡♡

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amiinn :)
Hoşgeldin aramızaa :)
Ne kadar zamandır bekliyorsun ve bu ayın bat ın ne zaman ? istersen seni de ekleyelim listeye :))
Rabbim sana da tez zamanda nasip eder inşallah :)

İnşallah arkadasim yaa agzindan bal damliyor inş hayirlisiysa bi kaç gün daha bekleyip test ypcam sabretcem ilk denemem DİE umutsuzumda çoğu kişinin ilk denemede olmuyormus adetin geciktikcede umutlaniyorum ama hayirlisi...

umutlu olman güzel tabi kii asla umudundan vazgeçme:)
hatta adet bile olsan umudundan vazgeçmee :)
rabbim nasip edecek sadece hikmeti gereği hayırlı zamanı bekliyor :)

canım 10-15 arası bırsey bence hemen al baslayalım eger mınıgn gelmezse onumuzdekı ay ıcın elımızde verıler olur :)

Hım olabilir :)
eşime bi söyliyim bakalım :)
İiyicee kafayı yediğimi düşüncek ovu testi hesaplar bi de ateş ölçer

Ya ilk kez dün akşam yaptım bu forumda ki ovu testi konusunda herkes 4 den sonra bişey yeme 7 de yap dedi bende öyle yaptım şimdi bugünde 7 de yapayım bakalım eğer müsait olursam eklerim testi :)

tamam aynı saatte yap o zaman hadi bakalım

eee belirtin varmı peki ??? Benimde düzensizliğim var aynı adet gibi sancılar çekiyorum.bat bugün-yarın ama erken olurum hep.

Yumurtlamadan beri sürekli yumurtalıklarımda batmalar ve sancılar var. Sürekli halsiz ve yorgunum. Dünden beri sürekli akıntım var. Bir de dünden beri göğüs uçlarım sızlıyor. Hayırlısı hepimiz için.

kızlar o batmalar bende de var hatta sabahtan ıcten ıcten sancım vardıııı adet olacak gıbı

ay hadi inşallah canım ya haberini bekliyorum

alışıyorlar zamanla eşimde bana oyle derdı onceden sımdı o soruyor ates kac dıye :)

:))
Bugünden geçtik belki yarın aldırırım :))

tamam aynı saatte yap o zaman hadi bakalım
evet bu akşam bakalım koyulugu artacak mıı :)

İnşallah canım. Yarın pazartesiye kadar kafa dinlemek için köye gidicem. Gelince testimi yaptırırım.

İnşalah dönüşün muhteşem olurrrr :))

kızlar o batmalar bende de var hatta sabahtan ıcten ıcten sancım vardıııı adet olacak gıbı

İnşallah adet deilde hamilelik habercisidir bunlar yaaa öyle düşünelim :)

ayy haarikaaa ben bunu görmek istiyorum
hemen koş kanda gebelik testi yaptır
tebrik ederim :)))

ayy böyle duyunca burda eli kolu bağlı oturmak çok zor oluyo,iş yerindeyim çıkamam da yarını bekleyeceğim,hayırlısı ile umarım doğrudur Allah herkese nasip etsin inşallah

ayy böyle duyunca burda eli kolu bağlı oturmak çok zor oluyo,iş yerindeyim çıkamam da yarını bekleyeceğim,hayırlısı ile umarım doğrudur Allah herkese nasip etsin inşallah

dogrudur canım benım :) Rabbım sonunu hayrlısıyla kavıstırsun ınsallah bız bekleyenlerede hayırlısıylaa en kısa zamanda nasıp etsın ınsalalh

inşallah canım ama dedim ya kendimi çoook dinlemek istemıyorum

galiba böyle bir şey oluyo ya,hala adet olcakmışım gibi ağrım var belim ağrıyo aynı adet ağrıları gibi:))

Bu ay bebek yapmaya karar verdik eşimle lakin ilk üç hamileliğimi kimseye söylemememi istedi ....:18::18::18: 02/05/2014 de adet tarihim ama bu zaman o kadar çok uzadı ki gözümde eşimde hiçbir ş:18:y konuşmuyor ufak tefek belirtilerim var, göğüslerde hassasiyet, hafif asabiyet, kokusuz vajinal akıntı,,,, bunlar normal mi? yoksan psikolojik mi ??

canım her ıkısı de olabılır ama ben derım kı azıcık aha sabret :) tabı ılk denem oldugu heyecanda tavan suan :) zamanlar sukunete alısırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…