Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Hadi sende basla dedin ya gidip baslayiveresim geldi ya ne sabirsizim ben ya zor tutuom kendimi oysa daha regl bile bitmedi biran once gecsin gunlerde bekleyelim hadi

Bende öyle sabırsızım gayet normal :)
Neyse hayırlısı ile olsun da bekleriz umutla ve neşeyle inşallaah :)

Inşallah canım :) Allaha emanet ol :)

saol sende Allah emanet ol :)
çok kaybolma arada beklerim yinee:KK16:

a.s arada gel özlettirme kendini :)
amin rabbim cümlemize hayrlı bi zamanda nasip etsin inşallaah :)
Bence hiç korkma iyi düşün iyi olsun inşalaaahh :)

Hiiççç umutsuzluga yer verme içindee :)
Rabbim nasip edecek sadece biraz sabretmemi ve dua etmemi istiyor diye düşün emii :)

Bende eşimin işi dolayısıyla gecici olarak mardindeyim :)
urfaya en son eylül de gelmiştim :)

Evet ya siliği görünce bende sevindim :)))
ya zaten siklusa göre başlaman gereken gün testin üstünde yazıyo ona bakarsın :)
benim normalde adetin 15.günü başlamam lazımdı ben dün yani 14.gün başladım hayırlısı bakalım :)
senin adetin kaçıncı günü şuan ?

ben urfa viranşehirdeyim yolun düşerse mutlaka beklerim

a.s arada gel özlettirme kendini :)
amin rabbim cümlemize hayrlı bi zamanda nasip etsin inşallaah :)
Bence hiç korkma iyi düşün iyi olsun inşalaaahh :)

ya eşim kötü düşünüo bnide üzüyo kötü düşündürüo rabbim dermansız dert vermesin inşlh

Bilgilerini ekledim inşallah mayıs senin içinde bereket doludur :)
Bu arada söylemeden edemicem umuduna ve sabrına hayran kaldım maşallah...ve dediğin çok doğru rabbimden ümit kesmemeliyiz o ol dedikten sonra imkansız diye bişey yok...
Bi tanıdıgımıza ilk bebekte kürtaj olurken rahime verilen zarar yüzünden asla cocugun olmaz een acilinden tüp bebek dendi..tüp bebeği geciktirirsen o da olmaz falan...hemen yaptı tutmadım 3 aylıkken düştü sanırım ikinci de olmayınca araştırma sürecine tam girdiler kendiliginden hamile kaldı...

İnşallah umudunun karşılgı hayırlı haberi alırsın arkadaşım:KK16:[/QUOTE]

aminn inşallah canım sağol

ben urfa viranşehirdeyim yolun düşerse mutlaka beklerim

İnşallah yaa nasip tanışırsak sevinirim cidden yaa :))
Nasıl oldun bu arada kanaman bitti mi?
İlaç kullanıyomusun ?

ya eşim kötü düşünüo bnide üzüyo kötü düşündürüo rabbim dermansız dert vermesin inşlh

Yok yok rabbim kne diyo ben kulumun zannı üzerineyim yani nasıl zannedersek dua yerine geçer öyle olur...
Madem bu sefer eşin zayıf sen güçlü ol ve asla umudunu kaybetme:KK16:

ahhsen....................16 Nisan
ZehreNur.................18 Nisan..........28 yaşında / 4 aylık evli /Bilgisayar öğretmeni / 4 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
ozgekuaforr.............18 Nisan
gulbesseker.............20 Nisan
eylulcilek.................21 Nisan.........23 yaşında / 22 aylık evli / Ev hanımı / ilk bebeğini bekliyor

gulbesseker nerelerdesin bat ın 3 gün geçmiş senden haber yok :)
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsinnn :KK16:

ahhsen adet oldun bizi unuttun :KK36:
yeni bat ı söylede umutla birlikte beklemeye devam edelim arkadaşım:KK16:

zehrenur sen ne alemdesin bugün kan testi yaptıracaktın inşallah hayırlı haberlerle gelirsiiinnn:KK16:

Benimde ovu testler dün geldi :)
Kullanmaya başladın mı ?.
Ay bu testlerde bile heyecanlandım yaaa :KK16:

Arkadaşım msjın arada kaynamış vebüyük ihtimalle cevap vermek için geç kaldık :)
ama rabbim yar ve yardımcın olsun demek istedim :KK16:
İnşallah gönlündeki tez zamanda nasip olur sana inşallah :)

eylulcilek seninde bat geçti bugün yapıcaktın sanırım haber bekliyoruuuuzzz:KK16:

cemrecim bir görünüp pirrrr kayboluyorsuunnn sensiz olmuyo geelll:KK16::KK16:
Tesst yptim dun sabah ilk idrarimla negatif cnm ama hala adette olmadim mide bulantim bas agrim ve de kokulara karsi hassasiyetim var hala umudum var yeni cnm

Son düzenleme:
kızlar hepinize hayırlı günler..
bugun rüyamda yumurta gördüm.gayıptan bir ses yumurta 10 günde oluşur dedi :))
bu bir mesaj olabilir bana :KK70: 10.gün çalışma yapacağım hihii :KK70:
rüyada yumurta çocuğa işaretmiş.İnşaallah da öyle olur.

inşallah canım hayırlara vesile olsun inşallah

Tesst yptim dun sabah ilk idrarimla negatif cnm ama hala adette olmadim mide bulantim bas agrim ve de kokulara karsi hassasiyetim var hala umudum var yeni cnm

canım eger ates olcme aletın varya yarın sabah yataktan cıkmadan saat 07:00 de atesını olcer mısın :) o sana cevabını verecektır.

Sabah akşam bebişi düşününce rüyalarımıza bile giriyor :) İnşalllah öyle olur cnm :)

kızlar merhaba.aslında bat 25 ama benm kistim olduğundan dolayı hep 2-3 gün önceden olurum en azından lekeler olurdu..ağrılarımdan öldüm.bundan bi hafta 10 gün önce kahverengi çamur gibi lekelenme gördüm çamaşırımda.ama kırmızı değil bildiğin kahverengi.test yapıyorum en son salı akşamı gebelik testi yaptım koskoca tek çizgi çıktı :KK53: beklemek çok zor :KK53:

kızlar merhaba.aslında bat 25 ama benm kistim olduğundan dolayı hep 2-3 gün önceden olurum en azından lekeler olurdu..ağrılarımdan öldüm.bundan bi hafta 10 gün önce kahverengi çamur gibi lekelenme gördüm çamaşırımda.ama kırmızı değil bildiğin kahverengi.test yapıyorum en son salı akşamı gebelik testi yaptım koskoca tek çizgi çıktı :KK53: beklemek çok zor :KK53:

canım benim istersen pazartesiye kadar bekle pazartersi de olmazsan bir doktora gıt ama ınsallah mınıktendır de :) testte cıkmamıstır annesi.

canım benim istersen pazartesiye kadar bekle pazartersi de olmazsan bir doktora gıt ama ınsallah mınıktendır de :) testte cıkmamıstır annesi.

canım benim inanki değildir.allahtan umut kesilmez ama bebek olduğunu düşünmüyorum çünkü benim tüp bebeğim bile tutmadı.hatta adeti bekliyorum tekrar tüp bebek yapalım diye.beklediğin bişey olunca gecikiyo işte :KK1:

canım benim inanki değildir.allahtan umut kesilmez ama bebek olduğunu düşünmüyorum çünkü benim tüp bebeğim bile tutmadı.hatta adeti bekliyorum tekrar tüp bebek yapalım diye.beklediğin bişey olunca gecikiyo işte :KK1:

canım tüp bebek tutmadı diye hamile olamaz mıısın yani alakası yok yeter ki RABBİM oL DESİN GERİSİ BOŞ.nE ÇOK insan var tüp bebeğe başlamak için adet olmayı beklerken hamile haberini aldık inşallah sende onlardan olursun canım :)

canım tüp bebek tutmadı diye hamile olamaz mıısın yani alakası yok yeter ki RABBİM oL DESİN GERİSİ BOŞ.nE ÇOK insan var tüp bebeğe başlamak için adet olmayı beklerken hamile haberini aldık inşallah sende onlardan olursun canım :)

canım ya rabbim yardımcım olsunda inşallah olurum.işyerindeyim ovulasyon testi var sadece yapsammıki :26:

X