Hadi sende basla dedin ya gidip baslayiveresim geldi ya ne sabirsizim ben ya zor tutuom kendimi oysa daha regl bile bitmedi biran once gecsin gunlerde bekleyelim hadi
Inşallah canım :) Allaha emanet ol :)
a.s arada gel özlettirme kendini :)
amin rabbim cümlemize hayrlı bi zamanda nasip etsin inşallaah :)
Bence hiç korkma iyi düşün iyi olsun inşalaaahh :)
Hiiççç umutsuzluga yer verme içindee :)
Rabbim nasip edecek sadece biraz sabretmemi ve dua etmemi istiyor diye düşün emii :)
Bende eşimin işi dolayısıyla gecici olarak mardindeyim :)
urfaya en son eylül de gelmiştim :)
Evet ya siliği görünce bende sevindim :)))
ya zaten siklusa göre başlaman gereken gün testin üstünde yazıyo ona bakarsın :)
benim normalde adetin 15.günü başlamam lazımdı ben dün yani 14.gün başladım hayırlısı bakalım :)
senin adetin kaçıncı günü şuan ?
a.s arada gel özlettirme kendini :)
amin rabbim cümlemize hayrlı bi zamanda nasip etsin inşallaah :)
Bence hiç korkma iyi düşün iyi olsun inşalaaahh :)
ya eşim kötü düşünüo bnide üzüyo kötü düşündürüo rabbim dermansız dert vermesin inşlh
ben urfa viranşehirdeyim yolun düşerse mutlaka beklerim
ya eşim kötü düşünüo bnide üzüyo kötü düşündürüo rabbim dermansız dert vermesin inşlh
Tesst yptim dun sabah ilk idrarimla negatif cnm ama hala adette olmadim mide bulantim bas agrim ve de kokulara karsi hassasiyetim var hala umudum var yeni cnm
ahhsen....................16 Nisan
ZehreNur.................18 Nisan..........28 yaşında / 4 aylık evli /Bilgisayar öğretmeni / 4 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
ozgekuaforr.............18 Nisan
gulbesseker.............20 Nisan
eylulcilek.................21 Nisan.........23 yaşında / 22 aylık evli / Ev hanımı / ilk bebeğini bekliyor
gulbesseker nerelerdesin bat ın 3 gün geçmiş senden haber yok :)
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsinnn
ahhsen adet oldun bizi unuttun
yeni bat ı söylede umutla birlikte beklemeye devam edelim arkadaşım
zehrenur sen ne alemdesin bugün kan testi yaptıracaktın inşallah hayırlı haberlerle gelirsiiinnn
Benimde ovu testler dün geldi :)
Kullanmaya başladın mı ?.
Ay bu testlerde bile heyecanlandım yaaa
Arkadaşım msjın arada kaynamış vebüyük ihtimalle cevap vermek için geç kaldık :)
ama rabbim yar ve yardımcın olsun demek istedim
İnşallah gönlündeki tez zamanda nasip olur sana inşallah :)
eylulcilek seninde bat geçti bugün yapıcaktın sanırım haber bekliyoruuuuzzz
cemrecim bir görünüp pirrrr kayboluyorsuunnn sensiz olmuyo geelll
Çanakkale canım. Sen?
kızlar hepinize hayırlı günler..
bugun rüyamda yumurta gördüm.gayıptan bir ses yumurta 10 günde oluşur dedi :))
bu bir mesaj olabilir bana10.gün çalışma yapacağım hihii
rüyada yumurta çocuğa işaretmiş.İnşaallah da öyle olur.
Tesst yptim dun sabah ilk idrarimla negatif cnm ama hala adette olmadim mide bulantim bas agrim ve de kokulara karsi hassasiyetim var hala umudum var yeni cnm
kızlar hepinize hayırlı günler..
bugun rüyamda yumurta gördüm.gayıptan bir ses yumurta 10 günde oluşur dedi :))
bu bir mesaj olabilir bana10.gün çalışma yapacağım hihii
rüyada yumurta çocuğa işaretmiş.İnşaallah da öyle olur.
Yok yok rabbim kne diyo ben kulumun zannı üzerineyim yani nasıl zannedersek dua yerine geçer öyle olur...
Madem bu sefer eşin zayıf sen güçlü ol ve asla umudunu kaybetme
kızlar merhaba.aslında bat 25 ama benm kistim olduğundan dolayı hep 2-3 gün önceden olurum en azından lekeler olurdu..ağrılarımdan öldüm.bundan bi hafta 10 gün önce kahverengi çamur gibi lekelenme gördüm çamaşırımda.ama kırmızı değil bildiğin kahverengi.test yapıyorum en son salı akşamı gebelik testi yaptım koskoca tek çizgi çıktıbeklemek çok zor
canım benim istersen pazartesiye kadar bekle pazartersi de olmazsan bir doktora gıt ama ınsallah mınıktendır de :) testte cıkmamıstır annesi.
canım benim inanki değildir.allahtan umut kesilmez ama bebek olduğunu düşünmüyorum çünkü benim tüp bebeğim bile tutmadı.hatta adeti bekliyorum tekrar tüp bebek yapalım diye.beklediğin bişey olunca gecikiyo işte
bende hamile miyimm
canımmmm evet sislikte çıksa hamilesin inşallah tebriklerrr Rabbim devamını getirsin inşallah
canım tüp bebek tutmadı diye hamile olamaz mıısın yani alakası yok yeter ki RABBİM oL DESİN GERİSİ BOŞ.nE ÇOK insan var tüp bebeğe başlamak için adet olmayı beklerken hamile haberini aldık inşallah sende onlardan olursun canım :)