Ne güzel birlikte bekler birlikte müjde veririz inşallah :))
dün akşam testi yaptıktan sonra 7 buçukta eşimle arkadaşa girdik gece de geç gelince yazamadım :)
İkinci cizgi silik çıktı :) bi kaç gün daha var sanırım :)
ama cidden heyecanlı ve ikinci cizgiyi ovu testi de olsa görmek güzelmiş
Ya ne gusel en azindan silik cikiyo gunu kacirmamissin demeki sevindim az once yazilanlari okurken dikkatimi cekti bizmut arkadasimiz yazmis adetten 3gun sonra 18mm yumurtam vardi diye ya bende 10.gunu beklemesemmiki bide kacirirsak gunu tedirgin oldum ya
Hoşgeldiiinnn gözlerimiz aradı seni :)
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım yaa çok üzülme... Dün akşam bi arkadaşa gittikte orda bi abla 6 yıldır olmuyodu çocugu ve şimdi 3 buçuk aylık hamile...üstüne basa basa " Allahtan ısrarla olsun diye istemeyin hayırlısı deyin" dedi...hakkaten saglıklı ve hayırlı bi şekilde nasip etsin rabbim sonuçta o herşeyin en iyisini biliyor...
Bence mayıs daa patlama yapıcazzzz :))))
Bilgilerini ekledim inşallah mayıs senin içinde bereket doludur :)
Bu arada söylemeden edemicem umuduna ve sabrına hayran kaldım maşallah...ve dediğin çok doğru rabbimden ümit kesmemeliyiz o ol dedikten sonra imkansız diye bişey yok...
Bi tanıdıgımıza ilk bebekte kürtaj olurken rahime verilen zarar yüzünden asla cocugun olmaz een acilinden
tüp bebek dendi..tüp bebeği geciktirirsen o da olmaz falan...hemen yaptı tutmadım 3 aylıkken düştü sanırım ikinci de olmayınca araştırma sürecine tam girdiler kendiliginden hamile kaldı...
İnşallah umudunun karşılgı hayırlı haberi alırsın arkadaşım