Ama herşeye rağmen evde olmak çok güzel işe gelmekten nefret ediyorum(((
Ben ev hanımıyım yani uyusam 12 ye kadar kimse bişey demez ama en geç 8 de gözler cin :))
sorular yayınlandı cevap anahtarı yok diye gördüm face de ama dogru deil mi acaba ?
ben hiç beklemiyorum direk sonuçları göriyim iki hafta sonra yeter :)))
sabah baktım canım ama daha yayınlanmamıştı normalde çarşamba gunlerı yayınlanırdı da dun resmı tatıldı ya demek ondan yayınlamadılar.bugun yayınlanır bende bbakınca az cok fıkır sahıbı oluyorum son ya bu sene heyecan dorukta btse de kurtulsam ınsallah
Hım doğrudur :)
Ben normalde hiç bakmam yani iki yıldır bakmıyodum güz dönemi vizelerinde ilk kez baktım daha çok stres oldum :)
kendimi bunaltmaya gerek yok dedim zaten çalışırken bayaga stres oluyodum şimdi biraz kafamdan uzak olsun zaten sonra finaller gelcek gene der gene derrsss
Hım doğrudur :)
Ben normalde hiç bakmam yani iki yıldır bakmıyodum güz dönemi vizelerinde ilk kez baktım daha çok stres oldum :)
kendimi bunaltmaya gerek yok dedim zaten çalışırken bayaga stres oluyodum şimdi biraz kafamdan uzak olsun zaten sonra finaller gelcek gene der gene derrsss
aaman bende daha dun gıbı bırakıcammm dedıgım bak geldım son sene hatta son fınaller cok sukur Rabbıme cok zorladı benı hem evlılık hem okul hem iş ama değecek inşallah Rabbim sabrını veriyor.
Ben biraz konudan geriyim de hangi bilgileri ekliyorsun ben de ekletmek isterim :)
Bende temmuzda dgs ye girmeyi düşünüyorum ama bazen nasıl yapıcam diye de aklıma geliyor :))
Yine de bi şansımı denicem :)
Tabi kiii ekleyelim :)
Konunun ilk sayfasında bat listemz var:)
Oraya gelmeyesice bat larımızı yaşımızı kaç yıllık evliyiz ne kadardır kaçıncı bebeği bekliyoruz işimiz şehrimiz vs ekliyoruz :)
ne ekletmek istersen :)
Böylece birbirimizi daha iyi tanıyoruz ve benim gibi balık hafızalı unuttugu bilgileri orda kopya çekiyor
:))) O zaman ben 1 yıllık evliyim 7 aydır ilk bebeğimizi bekliyoruz. İstanbulda yım.29 yaşındayım. Mesleğim de mali müşavir. Hadi bakalım inşallah Mayıs ayında hayırlı haberler alırız hepimiz :) Unutmadan bat 6 mayıs :)
hoşgeldinnnn aramıza :) inşallah hep beraberr çok güzel haberler veririz.buarada istanbul un neresindensin?
Amiiin inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah :) İstanbul ümraniyedeyim ben sen neresindensin ?
ben penidkteyim canım sigortacıyım bende.
Dün ne güzel tatldi evde dinlendik yeniden işbaşı yapmak sabah erken kalkmak zor geldi bugün :)
Sen de bekleyenlerdensin sanırım siz ne kadardır bekliyorsunuz
:))) O zaman ben 1 yıllık evliyim 7 aydır ilk bebeğimizi bekliyoruz. İstanbulda yım.29 yaşındayım. Mesleğim de mali müşavir. Hadi bakalım inşallah Mayıs ayında hayırlı haberler alırız hepimiz :) Unutmadan bat 6 mayıs :)
Selam kızlar :) kaç gündür giriyorum yazdıklarınızı okuyorum ama bişey yazasım gelmiyor çıkıyorum geri, yazcak bişey yokki ne belirti ne bişey çalışma aşamasındayız yani :). Topic bayagı kalabalıklaşmış maşallah, yeni gelenler hoşgelmişler :) Uhibbukecim ovulasyon testi almıştın kullanmaya başladın mı?
canım benim aslına bakarsan 13 ay oldu ama ocak itibariyle eşimde bende tam anlamıyla istemeye başladık testlerimiz yapıldı çok şükür bir sorun yok :) yani miladım ocak 2014 :) ben 3 sene doğum kontrol hapı kullandım ve ilacın etkisi 6 ay kadar sürer demişti doktorum vücudunda .yani 4 ay diyelim gitsin :)
Hoşgeldin aramızaaa :)
Bilgilerini ekledim bat a da çok bişey kalmamış hayırlı bi haberi alırsın inşallah yaaa :)
a.s bende kaç gündür ismini konuyu okuyanlarda görüp niye bişey yazmıyo diyorum seni sessiz takipçi seniiiiii :)))
olsun en öenmli aşamadasın şuan :) sen gel konuşalım görüşelim özletme kendini :)
Evet aldım salı günü elime ulaştı dün akşam ilk kez kullandım silik ikinci çizgi çıktı bugün sol kasıgımda ara ara sancı oluyo bi kaç güne pozitif olur heralde :)
ay çok heyecanlı ama yine de nedense bu ay bayaga rahatım gerçi geçen ay da rahattım olmadı :))
hadi hayırlısı bakalım :)
Doğum kontrol hapını ben de kullandım canım hem de 9 10 yıl falan yani az da değil kistim vardı tekrarlamasın diye kullandım ama şimdi bıraktım bi sıkıntım yok çok şükür. Testleri de yaptırdım hormonda bişey çıkmadı ultrasonda da sorun yoktu ama eşimde bazı değerler düşük çıktı şimdi ilaç kullanıyor 3 aya anca cevap alırsınız dediler bizim 2 ay bitti bekliyoruz sabırla ve heyecanla:)
canım benim hormonlar temiz hsg çekildim tıkanıklık da yok eşimin sperm sayısıda çok iyi çok şükür sadece ileri hızlı sayısı azıcık düşük ama sayı iyi olduğu için doktor çok önemsemedi.ben keçiboynuzu suyu içiriyorum eşime birde folik asit :) bakalım ya aslında hepsi bahane de zamanımızı bekliyoruz
hoşgeldinnnn aramıza :) inşallah hep beraberr çok güzel haberler veririz.buarada istanbul un neresindensin?
Hoş buldum teşekkür ederim :)
Evet bişey kalmadı ama bu ay yumurtlama zamanımda hastaydım pek umudum yok o yüzden ama Allahtan umut kesilmez yine de bekliyoruz :)