- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
Amin insallah darisi sizin bizim hepimizin basina hayirlisi ile insallah
Yeni bat 18 mayıs. Bu arada 28 yasindayim. 3.5 yillik evliyim hic hamile kalamadim. Yumurta oluşum sorunum var gecen ay tüp bebek tedavisine basladik yumurta istenildiği gibi gelişmedi yarida kestik tedaviyi. Dr 2 ay dinlen tekrar baslayalim dedi. Ben işte kendimce ümit ediyorum bat falan veriyorum ama kendiliğinden olması zor gibi Dr un dediğine gore. Tabi ben Rabbimden ümit kesmiyorum. Belki diyorum bir umut kendiliğinden olur diyor dua ya devam ediyorum.sizlerinde duasini bekliyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım peki duzenli adet oluyor musun ? Nasıl test ettiler bu durumu surekli takibe mi aldılar. Belki bende de oyle birşey vardr diye dusundum
Ya ben hiç kontrol olmadan hamile kalma çabasındayım acaba yalnış mı yapıyorum
Şimdi bu yazdıkalrını okuyunca belkide bilmeden yalnış yönde çaba veriyorumdur
hakkımızda hayırlısı olsun yaaa..
Bence en iyisini yapıyorsun doktora gidince adamın iyice moralini bozuyorlar olacağı varsada stresten olmuyor ben öyle pişmanımki mesela gittiğime çikolata kistimi bilmesem belki kafam daha rahat olacaktı öğrendim ne oldu tedavide edemiyorlar stres arttırdığımla kaldım
Aaaa ben de 13 mayisi bekliyoruum. Rabbim hayirlisini versin insallah yuzumuz guler
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Yeni bat 18 mayıs. Bu arada 28 yasindayim. 3.5 yillik evliyim hic hamile kalamadim. Yumurta oluşum sorunum var gecen ay tüp bebek tedavisine basladik yumurta istenildiği gibi gelişmedi yarida kestik tedaviyi. Dr 2 ay dinlen tekrar baslayalim dedi. Ben işte kendimce ümit ediyorum bat falan veriyorum ama kendiliğinden olması zor gibi Dr un dediğine gore. Tabi ben Rabbimden ümit kesmiyorum. Belki diyorum bir umut kendiliğinden olur diyor dua ya devam ediyorum.sizlerinde duasini bekliyorum.
günaydınnnnnn....
arkadaşlar dün sabah uyandım çok kötü kasık ağrım vardı hiç bu kadar olmamıştı ve hala var..o kadar kötüki ağrım;eşimle yakınlaşamıyorum bile.....
Kan testi yaptırdım bugun saat 14:30da sonucu alacaktım ama ne trajıkomiktir ki tam o saatte regl oldum:-( yani bat 21 mayıs olarak gunceelleyeblrsn uhibbikecim
uzgun ve şaşkınım.. Bu kadar gecikmesi tamamen psikolojikmiş
ben yeni evliyim yakınlarım beni ciddiye bile almıyor olur diyorlar normal fln ama yinede insan uzuluyor yıllarca bekleyenlere Allah sabır versn. Bide yegenim bana bugun parmağıyla gokyuzunu işaret ederek senin bebegin orda bekliyo ucsana ona dedi :'( daha beter oldm cok duygulndm
Aaaa ben de 13 mayisi bekliyoruum. Rabbim hayirlisini versin insallah yuzumuz guler
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Bakalimm hadi hayirlisi bende merakla haberlerini bekliorum :)
Uhibbuke ve diğer arkadaslarim adet olunca sizi unutmadim annemlere gitmistim bugün geldim pek nete giremedm. Yeni batima bakip yazayim
Kan testi yaptırdım bugun saat 14:30da sonucu alacaktım ama ne trajıkomiktir ki tam o saatte regl oldum:-( yani bat 21 mayıs olarak gunceelleyeblrsn uhibbikecim
uzgun ve şaşkınım.. Bu kadar gecikmesi tamamen psikolojikmiş
ben yeni evliyim yakınlarım beni ciddiye bile almıyor olur diyorlar normal fln ama yinede insan uzuluyor yıllarca bekleyenlere Allah sabır versn. Bide yegenim bana bugun parmağıyla gokyuzunu işaret ederek senin bebegin orda bekliyo ucsana ona dedi :'( daha beter oldm cok duygulndm
Bende istanbulda yaşıyorum 11 aylık evliyim bu bebiş isteyeli ikinci ayım olacak bi kere denedik yani.. 19 yaşımdayım bi nevi öğretmenim.
Bence en iyisini yapıyorsun doktora gidince adamın iyice moralini bozuyorlar olacağı varsada stresten olmuyor ben öyle pişmanımki mesela gittiğime çikolata kistimi bilmesem belki kafam daha rahat olacaktı öğrendim ne oldu tedavide edemiyorlar stres arttırdığımla kaldım
Bilgilerini ekledim :)yani benim bat 13 mayis.. 25 yasindayim.. 5 yildir evliyim.. 1,5 senedir bebek bekliyoruz
günaydınnnnnn....
arkadaşlar dün sabah uyandım çok kötü kasık ağrım vardı hiç bu kadar olmamıştı ve hala var..o kadar kötüki ağrım;eşimle yakınlaşamıyorum bile.....
günaydın canlarım nasılsınız bakalım :)
Günaydııın :)
Ben gayet iyiyim ( evdeki yapılması gerekenleri düşünmediğimde)
sen nasılsın ?
Günaydııın :)
Ben gayet iyiyim ( evdeki yapılması gerekenleri düşünmediğimde)
sen nasılsın ?
iyiym canım çok şükür ama sabhaları erkenden kalkmak ölüm geliyor ::) birde aöf sınav sorularının yayınlanmasını bekliyorum dört gözle :)
Ama herşeye rağmen evde olmak çok güzel işe gelmekten nefret ediyorum(((