Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Kan testi yaptırdım bugun saat 14:30da sonucu alacaktım ama ne trajıkomiktir ki tam o saatte regl oldum:-( yani bat 21 mayıs olarak gunceelleyeblrsn uhibbikecim
uzgun ve şaşkınım.. Bu kadar gecikmesi tamamen psikolojikmiş
ben yeni evliyim yakınlarım beni ciddiye bile almıyor olur diyorlar normal fln ama yinede insan uzuluyor yıllarca bekleyenlere Allah sabır versn. Bide yegenim bana bugun parmağıyla gokyuzunu işaret ederek senin bebegin orda bekliyo ucsana ona dedi :'( daha beter oldm cok duygulndm

Yeni bat 18 mayıs. Bu arada 28 yasindayim. 3.5 yillik evliyim hic hamile kalamadim. Yumurta oluşum sorunum var gecen ay tüp bebek tedavisine basladik yumurta istenildiği gibi gelişmedi yarida kestik tedaviyi. Dr 2 ay dinlen tekrar baslayalim dedi. Ben işte kendimce ümit ediyorum bat falan veriyorum ama kendiliğinden olması zor gibi Dr un dediğine gore. Tabi ben Rabbimden ümit kesmiyorum. Belki diyorum bir umut kendiliğinden olur diyor dua ya devam ediyorum.sizlerinde duasini bekliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yeni bat 18 mayıs. Bu arada 28 yasindayim. 3.5 yillik evliyim hic hamile kalamadim. Yumurta oluşum sorunum var gecen ay tüp bebek tedavisine basladik yumurta istenildiği gibi gelişmedi yarida kestik tedaviyi. Dr 2 ay dinlen tekrar baslayalim dedi. Ben işte kendimce ümit ediyorum bat falan veriyorum ama kendiliğinden olması zor gibi Dr un dediğine gore. Tabi ben Rabbimden ümit kesmiyorum. Belki diyorum bir umut kendiliğinden olur diyor dua ya devam ediyorum.sizlerinde duasini bekliyorum.

Canım peki duzenli adet oluyor musun ? Nasıl test ettiler bu durumu surekli takibe mi aldılar. Belki bende de oyle birşey vardr diye dusundum

Canım peki duzenli adet oluyor musun ? Nasıl test ettiler bu durumu surekli takibe mi aldılar. Belki bende de oyle birşey vardr diye dusundum

Evet düzenli adet oluyorum.bende myom da vardi geçtiğimiz eylül ayında myom ameliyatı oldum tam 6 cm myom cikardilar. Bu durumu amh diye bir test var adetin 2 yada 3. Günü kan veriyorsunuz çikan değer 2-6 araliginda olmasi gerekiyor.kadindaki yumurta rezervini kalitesini gösteriyor. Benim ki 0.13. Yani tüp bebek bile zor ihtimal. Doktorum docent. İyi bir Dr. Tabi bu Dr a gitmeden öncekiler hic bir test yapmadan hemen sana klomen verip gönderiyorlar. İyi doktor bulun derim.bunun sonuclarini sonradan görüyorum

Bende istanbulda yaşıyorum 11 aylık evliyim bu bebiş isteyeli ikinci ayım olacak bi kere denedik yani.. 19 yaşımdayım bi nevi öğretmenim.

Son düzenleme:
Ya ben hiç kontrol olmadan hamile kalma çabasındayım acaba yalnış mı yapıyorum:KK43:
Şimdi bu yazdıkalrını okuyunca belkide bilmeden yalnış yönde çaba veriyorumdur
hakkımızda hayırlısı olsun yaaa..

Bence en iyisini yapıyorsun doktora gidince adamın iyice moralini bozuyorlar olacağı varsada stresten olmuyor ben öyle pişmanımki mesela gittiğime çikolata kistimi bilmesem belki kafam daha rahat olacaktı öğrendim ne oldu tedavide edemiyorlar stres arttırdığımla kaldım

çok üzüldüm canım dualarımız seninle.
Allah sabredeni severmiş. sabret

günaydınnnnnn....

arkadaşlar dün sabah uyandım çok kötü kasık ağrım vardı hiç bu kadar olmamıştı ve hala var..o kadar kötüki ağrım;eşimle yakınlaşamıyorum bile.....

günaydınnnnnn....

arkadaşlar dün sabah uyandım çok kötü kasık ağrım vardı hiç bu kadar olmamıştı ve hala var..o kadar kötüki ağrım;eşimle yakınlaşamıyorum bile.....

erken mi yumurtluyosun acaba
ben geçen ay erken yumurtlamıştım mesela
adetimden 3 gün sonra 18mmlik yumurtam vardı
doktor bugün yarın çatlar demişti
belki seninde öyledir

Kan testi yaptırdım bugun saat 14:30da sonucu alacaktım ama ne trajıkomiktir ki tam o saatte regl oldum:-( yani bat 21 mayıs olarak gunceelleyeblrsn uhibbikecim
ben yeni evliyim yakınlarım beni ciddiye bile almıyor olur diyorlar normal fln ama yinede insan uzuluyor yıllarca bekleyenlere Allah sabır versn. Bide yegenim bana bugun parmağıyla gokyuzunu işaret ederek senin bebegin orda bekliyo ucsana ona dedi :'( daha beter oldm cok duygulndm

Beklenti içinde olup sonra hüsran olması çok üzüyor insanı haklısın :KK43: Ben de geçen ay çok umutluydum hatta adetim de gecikmişti ama sonra oldum ve büyük bi hayalkırıklığı yaşadık ben ve eşim. Allah hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder inşallah bize de :KK43:

Aaaa ben de 13 mayisi bekliyoruum. Rabbim hayirlisini versin insallah yuzumuz guler :KK66:

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Ne güzel birlikte bekler birlikte müjde veririz inşallah :))

Bakalimm hadi hayirlisi bende merakla haberlerini bekliorum :)

dün akşam testi yaptıktan sonra 7 buçukta eşimle arkadaşa girdik gece de geç gelince yazamadım :)
İkinci cizgi silik çıktı :) bi kaç gün daha var sanırım :)
ama cidden heyecanlı ve ikinci cizgiyi ovu testi de olsa görmek güzelmiş :KK9:

Uhibbuke ve diğer arkadaslarim adet olunca sizi unutmadim annemlere gitmistim bugün geldim pek nete giremedm. Yeni batima bakip yazayim

Hoşgeldiiinnn gözlerimiz aradı seni :)

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım yaa çok üzülme... Dün akşam bi arkadaşa gittikte orda bi abla 6 yıldır olmuyodu çocugu ve şimdi 3 buçuk aylık hamile...üstüne basa basa " Allahtan ısrarla olsun diye istemeyin hayırlısı deyin" dedi...hakkaten saglıklı ve hayırlı bi şekilde nasip etsin rabbim sonuçta o herşeyin en iyisini biliyor...
Bence mayıs daa patlama yapıcazzzz :))))

Bilgilerini ekledim inşallah mayıs senin içinde bereket doludur :)
Bu arada söylemeden edemicem umuduna ve sabrına hayran kaldım maşallah...ve dediğin çok doğru rabbimden ümit kesmemeliyiz o ol dedikten sonra imkansız diye bişey yok...
Bi tanıdıgımıza ilk bebekte kürtaj olurken rahime verilen zarar yüzünden asla cocugun olmaz een acilinden tüp bebek dendi..tüp bebeği geciktirirsen o da olmaz falan...hemen yaptı tutmadım 3 aylıkken düştü sanırım ikinci de olmayınca araştırma sürecine tam girdiler kendiliginden hamile kaldı...

İnşallah umudunun karşılgı hayırlı haberi alırsın arkadaşım:KK16:

Bende istanbulda yaşıyorum 11 aylık evliyim bu bebiş isteyeli ikinci ayım olacak bi kere denedik yani.. 19 yaşımdayım bi nevi öğretmenim.

Bilgilerini ekledim teşekkür ederim :)
İnşalah bu ay verirsin müjdeli haberi :)

Bence en iyisini yapıyorsun doktora gidince adamın iyice moralini bozuyorlar olacağı varsada stresten olmuyor ben öyle pişmanımki mesela gittiğime çikolata kistimi bilmesem belki kafam daha rahat olacaktı öğrendim ne oldu tedavide edemiyorlar stres arttırdığımla kaldım

Bu yönden haklısınn bende kürtajdan sonra gittiğimde kist var dedi de bi ay kafamı toparlayamadım sonra başka doktorlara gittim o kadar korkulcak bişey yokmuş adet döneminde olması gerekn normal çatlamamış yumurtalar falan bi an insanı bayaga korkutuyolar :)

yani benim bat 13 mayis.. 25 yasindayim.. 5 yildir evliyim.. 1,5 senedir bebek bekliyoruz
Bilgilerini ekledim :)
Yaşlarımızda aynıymış ne tevafukk :)
Hadi müjdemiz de aynı gün olsun inşallah :)

günaydınnnnnn....

Günaydıın arkadaşım :)
Yumurtlama döneminde olabilir misin acaba ?
Çünkü benimde o dönemde bazen bıçak gibi keskin sancı ve batmalar olur ?
Bat ına daha var diye biliyorum ?

Günaydııın :)
Ben gayet iyiyim ( evdeki yapılması gerekenleri düşünmediğimde :KK9: )
sen nasılsın ?

iyiym canım çok şükür ama sabhaları erkenden kalkmak ölüm geliyor ::) birde aöf sınav sorularının yayınlanmasını bekliyorum dört gözle :)

iyiym canım çok şükür ama sabhaları erkenden kalkmak ölüm geliyor ::) birde aöf sınav sorularının yayınlanmasını bekliyorum dört gözle :)

Ben ev hanımıyım yani uyusam 12 ye kadar kimse bişey demez ama en geç 8 de gözler cin :))
sorular yayınlandı cevap anahtarı yok diye gördüm face de ama dogru deil mi acaba ?

ben hiç beklemiyorum direk sonuçları göriyim iki hafta sonra yeter :)))

Ama herşeye rağmen evde olmak çok güzel işe gelmekten nefret ediyorum:KK43:(((

aynen bende sana katılıyorum :) işe gelmek ölüm :) miniğim gelse çıkacağım iştende o gelene kadar az daha birşeyler biriktireyim diye uğraşıyorum Allah ın izniyle...

X