inşallah ama çok üzüldüm bide değerim 25 çıktı kanamada olunca kendimi çocuk düşürmüş gibi hissettim ki ölede ama saglıksız bi bebek malesef nasip kısmette bunuda yaşamak lazımmış daha dün sana dedim hiç kimyasal gebelik düşük vs.yaşamadım die demekki yaşayacağımı hissetmişim ne diyim kaderde bu bu varmış
amin tatlım hepimize inş. yok özel bir şey canım.. yani dikkat ettikçe sanki olmuyor hatta. ama şimdilik yataktan kalkmadım hemen.. gerisi nasip işte
seninde bitiyor demi canım? ovu testini merak ediyorum bakalım inş sonuç alırsın
evet haklısın, bir yanım öyle düşünüyo bir yanım da, daha kaç zaman böyle geççek kim bilir diyo. hayatta en tahammül edemediğim şey belirsizliktir. hep de onunla sınanıyorum:)
ınsallah hayıra cıkar bu agrılar:)
gırmıyorum canım gorevlıde degılım:) sen devamlı ders calısma modundasın ya o yuzden sordum:)
evet yaa hissetmiş gibi daha dün gece konuştuk
degerinde yüksekmiş ama dedim ya üzülmene engel olmasa da kendini teselli et lütfen güçlü olman lazım(
ne kadar zaman sonra duş alıyorsun ?
ya ben sabaha kadar almayanlar gibi yapamam sabah namazı var çünkü yaaa..
bende çok heyecanlıyım ovu testi konusundaaaa :))
dün mail geldi 3 iş günü diyo salı günü elimde olcakmış adetimde bugün bitiyo sanırım geç kalmış olcam
oyy oyyy kıymam yaaasabretmek zorrr ya
bugüde benim adet bitiyo günleri hesaplıyorum eşim bozuldu ne bu böyle istediğimiz zaman deil iş gibi olucak dedi
ayy evet yaa ders çalışma modundayım ama düzgün oturamadım basına :))
ya bu sene diploma almam şarttt
yoksa kafadan 1 senem gidicek ki bu hayli uzun zaman yaaa
evet yaa hissetmiş gibi daha dün gece konuştuk
degerinde yüksekmiş ama dedim ya üzülmene engel olmasa da kendini teselli et lütfen güçlü olman lazım(
ne kadar zaman sonra duş alıyorsun ?
ya ben sabaha kadar almayanlar gibi yapamam sabah namazı var çünkü yaaa..
bende çok heyecanlıyım ovu testi konusundaaaa :))
dün mail geldi 3 iş günü diyo salı günü elimde olcakmış adetimde bugün bitiyo sanırım geç kalmış olcam
oyy oyyy kıymam yaaasabretmek zorrr ya
bugüde benim adet bitiyo günleri hesaplıyorum eşim bozuldu ne bu böyle istediğimiz zaman deil iş gibi olucak dedi
ayy evet yaa ders çalışma modundayım ama düzgün oturamadım basına :))
ya bu sene diploma almam şarttt
yoksa kafadan 1 senem gidicek ki bu hayli uzun zaman yaaa
yaparsın ınsallah baya calıstın gıbı sankı :) allah zıhın acıklıgı versın der calısma azmı askı versın bol bol ınsallah...
günleri hesapladığını çaktırma sen de:))
ovu testin geç kalmaz heralde yaa. sen zaten gün aşırı ilişkiye devam et. sonra ovuyla da desteklersin olayı işte.
bizim geçen ay yumurta takibi de vardı diye, rahattık. yumurta çatlatma olayından önce pek olmamıştı. bu sefer sıkı tutçam olayı. belki geç kalmışızdır diyorum. yaa biz zaten bi düzene oturtamadıkki şu bebek çalışmalarını. ya reglden sonra sık oluyo sonlara doğru salıyoz. ya da baştan pek olmuyo sonlara doğru sıkıyoruz. ortalarda es geçtiğmiz günler çok oluyo illa. dengeleyemedik gitti. bakalım bu ay nasıl olcak.
Selam kızlar benim de BAT 24 nisan. Hadi hayırlısı inşallah hamileyizdir
günleri hesapladığını çaktırma sen de:))
ovu testin geç kalmaz heralde yaa. sen zaten gün aşırı ilişkiye devam et. sonra ovuyla da desteklersin olayı işte.
bizim geçen ay yumurta takibi de vardı diye, rahattık. yumurta çatlatma olayından önce pek olmamıştı. bu sefer sıkı tutçam olayı. belki geç kalmışızdır diyorum. yaa biz zaten bi düzene oturtamadıkki şu bebek çalışmalarını. ya reglden sonra sık oluyo sonlara doğru salıyoz. ya da baştan pek olmuyo sonlara doğru sıkıyoruz. ortalarda es geçtiğmiz günler çok oluyo illa. dengeleyemedik gitti. bakalım bu ay nasıl olcak.
Hoşgeldin aramızaaa:)
İnşallah yaa rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin tez zamanda
denegeleyebılen var mı acaba:) mesala ben bu gunden sonra salıcam valla yoruldum ya devamlı plan plan bıde ıcımden gelmıyor usenıyorum ama ıcımden bı ses bugun de yap ya tutarsa dıyo :) bebek dusunmeye basladıkdan sonra ıkı kısı oldum ıcımde kı ses ve ben:)
Hoşbuldum canım :)
Ben bu ay var gibi hissediyorum ama umutlanmak istemiyorum.
Bir de eşime belli edemiyorum o çok fazla istiyor ve üzüleceğinden çekiniyorum.
:)))))))
sen yine azmışsın ben daha kalabalıgım :)))
bazen aynı anda 4 5 kişinin konuşması yükseliyo içimden
ya azmıssın yazmıssın tovbe tovbe dıyorum ne demek :) sonra anladım az anlamında kullandıgını:) kafam devamlı orada ya estagfurullah ya
kızlar hafta sonu en yakın arkadasımın dugunu var o yuzden gıremem pek kına dugun derken telas olur pazartesı ınsallah hayırlı haberlerle karsılasırım :) hepınıze dua edıyorum sızde benı eksık etmeyın dualarınız dasınava gıren arkadaslarada rabbım emeklerının kat kat fazlasını versın ınsallah:) vedalasıyormusum gıbı oldu ama pazartesı allah tan manı olmazsa burdayım ınsalah:)
İnşallah umutların boşa çıkmaz :))
çok da kalmamış bat ına :)
Ne kadar zamandır bekliyorsun ve şuan var mı belirtiler falan ?
günaydın kızlar dün gece 12 1 itibariyle aşırı bi kanamam oldu adet oldum sandım ama sancım çoktu acile gittim kan tahlili çok düşük çıktı dr.kimyasal gebelik dedi bi ilaç verip eve postaladılar yani bütün ümitlerim yıkıldı çok kötüyüm hala kendime gelemedim
Tatlım daha önce bir süre korunmadık ama hipotiroidim o zaman kontrol altında değildi ve çok düzensizdi adetim. O zaman hamile kalamadım ve tekrar birkaç ay korunduk. Bu ay yeni bıraktık canım adetten sonra bal-tarçın-çörekotu kullandım. Yumurtladığımı da hissettim. Şuan ilk defa birkaç gündür belirtiler yaşıyorum. Psikolojik olsa daha önce korunmadığımızda da olurdu diyorum ama bilemiyorum. Birkaç gündür kasıklarımda ağrılar var. Gaz sancısı gibi sancılarım ve şişkinliğim var. Aniden canım alakasız şeyler istiyor falan. 6 güne belli olacak artık.
Başlık dikkatimi çekti bakayım dedim:) inşallah bebek hasreti çekenler hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun Rabbim kucağınızı boş bırakmasın
Benim bir oğlum var nasipse ikinciyi istiyorum oğlumun olmasını bende bu sitede bekledim, çok şükür nasip oldu stresli yorucu bir süreç, sabrınızın karşılığını alıyorsunuz mutlaka
İlişki sonrası sabaha kadar yatmayı bende sevmiyordum karabasan geliyordu sanki bir türlü uyku tutmuyordu ama gerçekten en az 4-5 saat yatmak lazım, sabah namazı öncesi alıyorum abdestimi
Merhaba arkadaslar ben dayanamayip dun gece yine test yaptim ama malesef negatif bu aydan umudum kalmadi gibi onumuzdeki aya artik hayirlisi ile insallah bu arada ozgekuafor arkadasimiz adina uzuldum bende umutlanmistim onun icin ama Bazen hoşunuza gitmeyen bir şey, hakkınızda hayırlı olabilir ve hoşunuza giden bir şey de hakkınızda şer olabilir. Allah bilir siz bilmezsiniz bu hakkinda hayirlisi demek hic uzme kendini lutfe elbet rabbimin vardir bir bildigi
Ya hamileler genelde hissedermiş inşallah seninki de öyledir :)
normalde bu belirtiler hiç olmuyorsa bu çok çok büyük bi işaret hadi hayırlısı yaaaa