dün çok aradım açmadılar. bugün de arıcam. günler de geçiyo. yarın üçüncü gün olcak. bugün konuşmam lazım. belki yarına gitmem gerekiyodur.
sennn bugnü mü gidiyosun. sein çok olmadı mı regl yaaa:)
Hayır canım daha önce hiç böyle olmamıştı.
İştahım da çok tuhaf kaç gündür önce açıldı ne bulduysam yemeye kalktım. Şimdi de kapalı.
Mesela canım birşey istiyor gidip alıyorum veya pişiriyorum sonra canım istemiyor istemeye istemeye yiyorum.
İnşallah hamileyimdir. Kendimi geçtim eşim çok istiyor.
Rabbim gönlünüzdekini hakkında hayırlısı ile nasip eylesin arkadaşım inşaaalllaaahhh
Öyle oluyor yaa insanın eşinin durumu daha çok üzüyo
Benim eşimde öyle adet oldugumda hüzünleniyo ben daha fena oluyorum
Amin hepimizin inşallah canım
Siz ne kadar zamandır deniyorsunuz?
ayy hala hesap kitap yapıyorum aman eşim duymasııınn
8 ay bitti işte
Ekimde 1 buçuk aylık bi düşük yaşadım sonrasında bi müddet korunma falan tamamen hepsi 8 ay oldu
aslında yllarca bekleyenleri düşününce bu hç bişey deil ama yaşayan bilir ki beklerken bir gün bile ay gibi oluyo
Esinize hesap yapmayin çünkü o psikolojiyle birliktelik olunca zorunluluk hissi oluyor, mecbur gibi oluyor ve istenildiği gibi olmuyor.(anlayin siz) ( tecrübeyle sabit). İlk önceleri bende test yapip soyluuordum bugün olcak su gün olcak gibi baktim olmuyor biraktim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım çok geçmiş olsun çok zordur eminimAllah bir daha yaşatmasın.
Düşükle sonuçlansa da hamile kalabilmişsin canım inşallah tekrar da kalırsın.
Teşekkür ederim saaoll...
amin inşalah rabbim kimseye yaşatmasın hayatımda ilk kez kadın doğum doktoruna evlendikten sonra gittim ki daha buna alışamadan kendimi operasyonda buldum
o yüzden dua ediyorum rabbim hayırlı bi zamanda saglıcakla nasip etsin herkese inşallaah yaaa :)
Arkadaşımda aynısını diyo en azından hamile kalabildigini biliyorsun bu da bişey ( o 2 yıl hiç bi hamilelik yaşamadan bekledi yani düşük falan bişey olmadan )
Canım doğru söylemiş yani en azından hiç mi olmayacak gibi şüphelerin olmamış.
Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah canım.
Burada birbirimize haber veririz.
mrb cnm ben doktoru aradm çok yoğnmuş gidemedim telfonda sordum hftya eşimin testini istiyo ondan sonra napacksa yapcak artk of eşim gtcem dıyo ama hç güvenmiyorm ona 6-7 aydr oyalıyo bni
eşimde öyle diyo zaten ovu testine pek sıcak bakmadı :))
artık bu ay da oluruna bırakacam (ovu testi harıç ) nasibimde varsa olur yoksa hazıran temmuz gibi doktora gitmeyi düşünüyrum bakalım :)
düşük neden olur olmaması için ne yapılmalı
Ya hamileler genelde hissedermiş inşallah seninki de öyledir :)
normalde bu belirtiler hiç olmuyorsa bu çok çok büyük bi işaret hadi hayırlısı yaaaa
Öncelikle hoşgeldiniz aramıza :)
Rabbim evladınızı hayırlı eylesin hiç bi acısını göstermesin inşallah :)
aynen öyle sabrımızın karşılıgını alıcaz inşallah ama yaşarken bunu hatırlamak zor oluyo yaaa:)
Bende bu ay onu mu denesem acaba :))) ama sabah sabahda abdeste nasıl kalkcam
Heeyy dur bakalım bat a daha 2 gün var...
Hamilelik varsada çıkmamış olması gayet normal adet olmadıkça ümidi kesmek asla olmazzzzzz
Ya ne bilim olsa cikardi sanirim hem belim agriyo karnimda da inceden bie sizi var regl olacak gibiyim eger olursam bu ovulasyon testlerinden bende alcam bu aybbide oyle deneyelim
Benimkisi erken düşüktü ve erken düşüklerde ve kimyasal gebeliklerde genelde saglıksız döllenme oldugu için vucut kendiliğinden atıyormuş...bazende erken düşüklerde progestoran hormonu eksikliginden yerleşme döneminde ahime tutunamıyormuş...
Herşey rabbimin hikmeti nasip olmadıktan sonra ne yapılsa boş...
Bi keresinde doktordayken bayanın biri gelmiş hamileymiş istenmeyen gebelik ip atlıyorum sürekli adaçayı içiyorum kendiliğinden düşermi diye sordu...doktorda bi bebek saglıklı bi şekilde tutunduysa ne yaparsan yap düşmez dedi...
Hakkaten bu dünyaya gelecekse hiçbişey engelleyemez...
Rabbim sagıklı bebekler nasip etsin cümlemize :)
Hayır ya olsa bile teste çıkmayabilirdi bende rahat ol ama olmasa da hayırlısı :)
Hayırlı zamanda hayırlı bi şekilde nasip etsin rabbim :)
Oy oy insallah vardirda cikmiyordur ya bugunude saymazsak pazar gunu az kaldi ya cok sevinecem yada yine berbat agrilarla koca gunu yatak ta gecirrcem Amin insallah tum bekleyenlere nasip etsin rabbim hayirlisiyla
Elhamdülillah ya rabbim kolaylıgını veriyo.. ben inanıyorum inşallah hayırlı haberleri de tez zamanda alıcaz yaa :)
Senin bat a pek bişey kalmadı inşallah gelmez bat ında keyifle müjdeyi verirsin :)