Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Doğrudur o günde doktorda öyle anlattı...
Sonra görümcemlerle falan konustum oda aynısını dedi köylerde o kadar agır şartılarda 9 ay çalışan kadınlar var nasip olduktan sonra hiçbişey olmuyo :)

Oy oy insallah vardirda cikmiyordur ya bugunude saymazsak pazar gunu az kaldi ya cok sevinecem yada yine berbat agrilarla koca gunu yatak ta gecirrcem Amin insallah tum bekleyenlere nasip etsin rabbim hayirlisiyla

Ya bide bisi sorcam bu yerlesme kanamasi herkeste oluyormu ki

Hayırlısı ile inşallah alırsın müjdeyi yaaa hakkaten çok az kaldı :)
Yerleşme kanaması herkeste olcak diye bişey yok olmayabilirde yani...
Bunlara takılma moralini de hiç bozma malum kadınlık hormonları çok hassas hemen etkileniyorlar :)

a.s nerelerdesin sen yaaaa :)
benmde bugün adet bitiyo hayırlısı bakalım :)
salı günü de ovu testlerm gelcek :)
bi de onu deneyelim bakalım

Valla canım az önce dışarı çıkmıştım test de aldım ama pazartesiden önce yapmicam :)
İnşallah hepimiz veririz tatlım ya.

oyyyyy evde test varken yapmadan durmakda 2 kat zor yaaa :)))
neyse sabrın sonu selamettir hayırlı haberi beklemek lazım :)

Bence de bekle şuan çıkması çok zor testi boşuna ziyan etme
Ben bu sırf heves ugruna test yaptım negatif çıkacagını bile bileee :))))

Yok canım yapmam şimdi.
Canım habire tatlı istiyor. Ama sadece tatlı birşeyler.
Önüme gelince de yiyesim kalmıyor sırf istemiştim diye yiyorum :)

Yok canım yapmam şimdi.

Merhaba,aranıza yeni katıldım,
Ayrı ayrı şehirlerde birbirinin acısını derdini heyecanını hissedebilen kadınlar,iyi ki varsınız!
Nasıl sabrediyorsunuz böyle anlamam çok güç..Bugün bat ım sabah gidip kan verdim pazartesı belli olacak o vakte kadar muhtemelen gelmiş olur kanamam ama umut işte tutamadım kendimi..
Ne zormuş beklemek istemek,tanımadan bilmeden hissetmeden yine de özlemek bir bebeği..
Hepimizin duaları,hayalleri,umutları gerçek olur umarım en yakın zamanda

eğer hastane yakınsa, hastaneyle konuşup evde hazrılayıp da teslim de edebiliyosunuz spermleri. eğer orda vermekten çekiniyosa.

yok cnm malesef ykın değil bn nelre katlanıyorm anlıyorm onun içinde zor bi yıl dolmadan bnde istemedm yaptrmasnı ama artk doldu ve geçio

Cok sagol ya tesekkur ederim ilgin alakan icin...
:) keske yakinimda senun gibii bi arkadasim komsum olsa insanin icini rahatlatiyorsun

Merhaba canım hoş geldin.
Haklısın beklemek zor ama beklemem lazım. Çünkü daha 6 gün var BAT'ıma.
Şimdiden idrar testinde çıkması pek mümkün değil 1-2 gün olsa inan yapardım.
İnşallah hamilesindir canım

Yok canım yapmam şimdi.

Bunlar güzel duygular güzel hisler :))
ama canım şunu da hiç aklından çıkarma bu ay olmayabilirde nasip herşey hayırlısı diye dua etmek lazım yaaaa :))

Merhabaaa hoşgeldin aramızaaa :))
Bence bu durumu yaşamayan kimse anlamaz....yaşayanların halinden de en iyi yaşayan anlar....günler haftaya aya dönüşüyo...bi delicesine umut doğuyo bi dibi görünmez hayal kırıklıklarına boğuluyo....
Ama mümin rabbinden asla ümit kesmemeli herşeyde bi hayır var bunu unutmamalıyız
Ve bu kadar temenniden sonra inşallah pazartesi hayırlı haberleri alır bizi de sevindirirsin....inan bi hamile haberi kadar hamile olmayı bekleyenleri sevindiren başka bişey yok
O yüzden kanamanı bekleme hayırlısı ile dua ederek müjde almayı bekleee

Cok sagol ya tesekkur ederim ilgin alakan icin...
:) keske yakinimda senun gibii bi arkadasim komsum olsa insanin icini rahatlatiyorsun

aayyy çok teşekkür ederim hakkımda düşündüklerin için :)
arkadaşa dediğim gibi birbimizi çok iyi anlıyoruz...hislerimiz duygularımız yaşadıgımız süreç o kadar benzer ki...
birimiz halini anlatmadan diğeri tercüman oluyo sanki:)
İnşallah tez zamanda hepimiz kavusuruz bebeklerimize :)

Hoş buldum evladım için söylediklerinize amin :)) öyle beklerken zor gerçekten,bende oğlumu istedim iki ay korunmadık sonra kist çıktı mecburen o dönem üç ay hap kullandım hiç istemedim ama dr kullanacaksın deyince eşimde kullandırttı, sonra bıraktım bir ay daha denedik eşim askere gitti 5 ay mola verdik mecburen:) o dönemde olacak mı olmayacak mı olsa hemen olurdu diye çok üzüldüm, eşim geldi 3 ay denedik 3. ay tuttu Rabbimin izniyle ama tabi kür yaptım bir sürü,soğan kürü, incir kürü, civanperçemi, en son hayıt içtim eşimede keçi boynuzu kürü yaptım, gün aşırı oldu ilişki ayaklarımı dikmekten yatmaktan fenalık gelmişti Rabbim ol derse oluyor muhakkak ona şüphe yok ama yatma işini öneririm, çünkü ekimde hamile kaldım ikinciye maalesef boş gebelikti aralıkta düştü, onda tek ilişki oldu nasıla yumurtlama günü değil diye önemsemedim ama sabaha kadar yattım ve yumurtlamadan 3 gün önce olan ilişkide tuttu:) nasip, ateş ölçerek takip ediyorum ben yumurtamı, şimdi 5 ay oldu düşükten sonra bu denediğim 3. ayım bakalım bu ay olacak mı sabırla bekliyorum:)

Not: Eşim oğluma hamile kalmam için adak adamıştı

Amin insallah

Bunlar güzel duygular güzel hisler :))
ama canım şunu da hiç aklından çıkarma bu ay olmayabilirde nasip herşey hayırlısı diye dua etmek lazım yaaaa :))

Tabiki olmayabilir canım farkındayım.
Ben zaten olursa olur olmazsa olmaz modundayım
Sadece belirtiler fazla olunca acaba mı diyorum.

Maşallah yaa sende bayaga zorlu bi süreçten geçmişsin ama rabbim nasip etmiş bi evlat :)
İnşallah şimdide sabrın ve beklemen hayırla sonuçlanır...
Bende şimdiye kadar kendi kendime belirtilerime bakıp yumurtlama zamanı anlamaya çalışıyordum bu ay ilk kez ovu testi kullanıcam inşallaah işe yarar yaa bakalım :)
Bi de şu yatma olayını yapsam :)
gece kalkıp abdest olmak zor olacak ama napalım emek sarfetmek lazım dimi

Tabiki olmayabilir canım farkındayım.
Ben zaten olursa olur olmazsa olmaz modundayım
Sadece belirtiler fazla olunca acaba mı diyorum.

Heh o mod en güzelii :)
ama iyi duygularla pozitif enerjiyle beklemek lazım :)
hem ne diyo mevla "ben kulumun zannı üzereyim" yani nasıl zannedersek öyle olurr :)
dua yerine geçecek olan zanlarımıza ve düşüncelerimize dikkat edelim

aynen emeksiz yemek olmuyor:)) olur inşallah için rahat olsun her şeyin vakti var işte, bende sevmiyorum emin ol öyle yatmayı içim içimi yiyor ama bir namaz vaktini geçirmeden abdestsiz durabiliyorsun bir şey yiyip içilmiycek tabi:) ovu testi inşallah işe yarar, ateş ölçmeyi tavsiye ederim en garantisi

Mrb lar Bugün surekli karsima hayit otu suyu cikip durdu kafaya taktm bnde icicem htta gidip suyunu aldim buraya duyan bilen kullanan varmi dye bi soraym dye geldm ve senin yaznla karşılaştım tesadüf mu diyeyim artk nasil kullandin anlatrmsn rica etsem bugun başlicam aslnda nasil kullanilacgni biliyorum merak ettigim ara verilio mu adete yakin yada yumurtlmaya yakin birakmalimi yoksa surekli icmelimi

Rabbim den getirmiş:) hayıtı ben tohum olarak aldım, adetin 2. günü başlıycaksın 12. güne kadar günde bir bardak içeceksin, bir tatlı kaşığı hayıtı bir bardak kaynar suya koyuyorsun 15 dk. bekletip süzüp içiyorsun, inşallah şifa olur

Adaçayınıda tavsiye ederim ona da adetin 2. günü başlıyorsun 12. günü bırakıyorsun, bir tatlı kaşığı adaçayını bir bardak kaynar suya koyuyorsun 5 dk. bekletip süzüp içiyorsun günde bir bardak, iki kürü aynı anda yapabilirsin

Bi pozitiflik yok değil canım ya
İnce meseleler canım bunlar hakkımızda hayırlısı.
Pozitif olalım ama fazla da umutlanmayalım. Hayırlı zamansa zaten Allah nasip eder

Hanımlar adaçayını herkese tavsiye ederim yukarda yazdım kullanılışını yumurta kalitesini artırıyor, ateş ölçme sayfasında çoğumuz kullandık:)

Bu arada ben 5 cm lik kistle hamile kaldım kisti olan varsa üzülmesin engel değil, rahmim ters, prolaktinim yüksekti Rabbim ol deyince oluyor, hayıt ve adaçayını kesinlikle tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…