Pek calisamadim cnm tekrar edemedim evet canm hamileyim 5 haftalik sali gunu keseyi gorduk canm 29 una kalp atisina cagirdi sinav bi biteseydi bide biz ilcedeyiz ilde oluyo sinav yolda gececk baya midem bulanmiyo cok sukur cok korkuyodum suan cikmis sorulara bakiyorum sen baktinmi canm cikmis sorulara arapcalari nasil yapiosun ya benim hep arapcalar duruyo digrlerini verdim arapca zorluyo baya...
Vallahi herkes tırt yani bi tane bilemi çıkmaz
Benimde pek umudum yok lekelendim çünkü
Haber veririm yine gerçi
canım yumurtlama dönemine yakın düşüo o günlerde birlikte olursan şans yüksek ama yükseldimi iş işten geçmiş oluo evet bat tarihimde yüksekse hamilesin demek
amiiinn yaşatmasın inşallah :)
bu ay özel bişey yaptın mı pekiii:)
cemrenin dediği gibi tüyoları alalım :)))
Ateş cikma olayi doğruysa benim hic atesim yok. Hic umutlanmayayim o zaman
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ates olcme yöntemini bu ay bende denemek istiyorum ne zaman baslamam lazim nelere dikkat etmem gerekiyor biraz bilgi verebilirmisin bu arada inşallah hamilesindir benimde yarin adet gunum bu yonteme baslayayim olmazsa
tatlım adet oldunmu ilk gününden başla her sabah 7 8 arası düzenli ölçüm yap bi kenara yaz ona göre zamanla kendin keşfediosun adet zamanı kaç oluo yumurtlama zamanı kaç oluo ama eğer bu ay başlarsan sana en büyük tiyo ateşin ne zamn düşük o gün beraber ol eşinle yükseldiği ilk günde birlikte ol allahın izniyle yakalarsın hamileliği
Bugün hassas gebelik testi aldım negatif çıktı hayırlısı
inş.canım
:) bu ay soğan kürü yaptım eşime keçiboynuzu kürü içirdim bide inofolic die bi ilaç var yumurtların sağlıklı büyüyüp çatlamasına yarıor bide içinde folikasit var aslında pkolular kullanıo bunu benim bi sorunum olmadığı halde kullandım çünkü drum hamile kalmana yardımcı olur dedi inş.hamileyimdir inş.faydası olmuştur canım
bir şiştimkiiii görmeyin balon olup uçucam şimdi
otururken sıkıştırıyo valla
Ozge sendeki akıntı şeffaf su gibi?bu hamilelik belrtsi olabilir mi. Bugun cok akıntım vardı benimde
benim de bakalım doktor bu ay için ne dicek. yine yumurta takibi mi yapçak. ya da yumurtan gelişiyotakibe gerek yok, çatlamaya yakın gel, çatlatma iğnesi vuralım yine mi dicek. rahim filmi mi isticeekk. bi ulaşamadımki, arıyorum kimse açmıyo. reglken çağırır belki.
ben saflığıma yanayım. en son gitiğimde, sanki kesin bu ay hamile kalcakmışım gibi, regl olursam napças diye hiç sormadım:)
günaydın kızlar dün gece 12 1 itibariyle aşırı bi kanamam oldu adet oldum sandım ama sancım çoktu acile gittim kan tahlili çok düşük çıktı dr.kimyasal gebelik dedi bi ilaç verip eve postaladılar yani bütün ümitlerim yıkıldı çok kötüyüm hala kendime gelemedim
sıkma canını canım ararsın bugün de bnde senin gbiyim bakalm herşyn hyrlsı olsn hakkmzda
dün çok aradım açmadılar. bugün de arıcam. günler de geçiyo. yarın üçüncü gün olcak. bugün konuşmam lazım. belki yarına gitmem gerekiyodur.
sennn bugnü mü gidiyosun. sein çok olmadı mı regl yaaa:)
ahhh canım yaaa, kıyamam(
geçmiş olsun çoook.umarım bebeğin en yakın zamanda gelerek sana tesellii olur. biliyosunki, kimyasal gebelikten sonraki ilkiki ay içinde sağlıklı gebelik ihtimali çok yüksek oluyo. bunu sana moral olsun diye söylemiyorum. çoğu arkadaşta bunu gördüm o yüzden söylüyorum canım. onun için bence daha da umutlu olman için bi sebep bu bence. sakın kafana takıp çok üzülmene izin verme. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin yeterki. zamanı önemli diil. birazcık daha beklices okadar.
haklısın ama inan çok üzüldüm normal adet olsaydım bu kadar üzülmezdim
canım bugün 4.günüm ay zaten bnm 3 gün sürüyo 2 gün yoğun 3,gün az az 4. 5.gün sadece leke