Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

dün çok aradım açmadılar. bugün de arıcam. günler de geçiyo. yarın üçüncü gün olcak. bugün konuşmam lazım. belki yarına gitmem gerekiyodur.
sennn bugnü mü gidiyosun. sein çok olmadı mı regl yaaa:)

mrb cnm ben doktoru aradm çok yoğnmuş gidemedim telfonda sordum hftya eşimin testini istiyo ondan sonra napacksa yapcak artk of eşim gtcem dıyo ama hç güvenmiyorm ona 6-7 aydr oyalıyo bni :KK50:

Hayır canım daha önce hiç böyle olmamıştı.
İştahım da çok tuhaf kaç gündür önce açıldı ne bulduysam yemeye kalktım. Şimdi de kapalı.
Mesela canım birşey istiyor gidip alıyorum veya pişiriyorum sonra canım istemiyor istemeye istemeye yiyorum.
İnşallah hamileyimdir. Kendimi geçtim eşim çok istiyor.

Rabbim gönlünüzdekini hakkında hayırlısı ile nasip eylesin arkadaşım inşaaalllaaahhh:KK16:
Öyle oluyor yaa insanın eşinin durumu daha çok üzüyo:KK43:
Benim eşimde öyle adet oldugumda hüzünleniyo ben daha fena oluyorum :KK43:

Rabbim gönlünüzdekini hakkında hayırlısı ile nasip eylesin arkadaşım inşaaalllaaahhh:KK16:
Öyle oluyor yaa insanın eşinin durumu daha çok üzüyo:KK43:
Benim eşimde öyle adet oldugumda hüzünleniyo ben daha fena oluyorum :KK43:

Amin hepimizin inşallah canım :KK16:
Siz ne kadar zamandır deniyorsunuz?

Amin hepimizin inşallah canım :KK16:
Siz ne kadar zamandır deniyorsunuz?

8 ay bitti işte :KK43:
Ekimde 1 buçuk aylık bi düşük yaşadım sonrasında bi müddet korunma falan tamamen hepsi 8 ay oldu:KK43:

aslında yllarca bekleyenleri düşününce bu hç bişey deil ama yaşayan bilir ki beklerken bir gün bile ay gibi oluyo :KK43:

ayy hala hesap kitap yapıyorum aman eşim duymasııınn:KK9::KK9:

Esinize hesap yapmayin çünkü o psikolojiyle birliktelik olunca zorunluluk hissi oluyor, mecbur gibi oluyor ve istenildiği gibi olmuyor.(anlayin siz) ( tecrübeyle sabit). İlk önceleri bende test yapip soyluuordum bugün olcak su gün olcak gibi baktim olmuyor biraktim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

8 ay bitti işte :KK43:
Ekimde 1 buçuk aylık bi düşük yaşadım sonrasında bi müddet korunma falan tamamen hepsi 8 ay oldu:KK43:

aslında yllarca bekleyenleri düşününce bu hç bişey deil ama yaşayan bilir ki beklerken bir gün bile ay gibi oluyo :KK43:

Canım çok geçmiş olsun çok zordur eminim :KK5: Allah bir daha yaşatmasın.
Düşükle sonuçlansa da hamile kalabilmişsin canım inşallah tekrar da kalırsın.

Esinize hesap yapmayin çünkü o psikolojiyle birliktelik olunca zorunluluk hissi oluyor, mecbur gibi oluyor ve istenildiği gibi olmuyor.(anlayin siz) ( tecrübeyle sabit). İlk önceleri bende test yapip soyluuordum bugün olcak su gün olcak gibi baktim olmuyor biraktim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşimde öyle diyo zaten ovu testine pek sıcak bakmadı :))
artık bu ay da oluruna bırakacam (ovu testi harıç ) nasibimde varsa olur yoksa hazıran temmuz gibi doktora gitmeyi düşünüyrum bakalım :)

Canım çok geçmiş olsun çok zordur eminim :KK5: Allah bir daha yaşatmasın.
Düşükle sonuçlansa da hamile kalabilmişsin canım inşallah tekrar da kalırsın.

Teşekkür ederim saaoll...
amin inşalah rabbim kimseye yaşatmasın hayatımda ilk kez kadın doğum doktoruna evlendikten sonra gittim ki daha buna alışamadan kendimi operasyonda buldum :KK43:
o yüzden dua ediyorum rabbim hayırlı bi zamanda saglıcakla nasip etsin herkese inşallaah yaaa :)
Arkadaşımda aynısını diyo en azından hamile kalabildigini biliyorsun bu da bişey ( o 2 yıl hiç bi hamilelik yaşamadan bekledi yani düşük falan bişey olmadan )

Teşekkür ederim saaoll...
amin inşalah rabbim kimseye yaşatmasın hayatımda ilk kez kadın doğum doktoruna evlendikten sonra gittim ki daha buna alışamadan kendimi operasyonda buldum :KK43:
o yüzden dua ediyorum rabbim hayırlı bi zamanda saglıcakla nasip etsin herkese inşallaah yaaa :)
Arkadaşımda aynısını diyo en azından hamile kalabildigini biliyorsun bu da bişey ( o 2 yıl hiç bi hamilelik yaşamadan bekledi yani düşük falan bişey olmadan )

Canım doğru söylemiş yani en azından hiç mi olmayacak gibi şüphelerin olmamış.
Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah canım.
Burada birbirimize haber veririz.

Canım doğru söylemiş yani en azından hiç mi olmayacak gibi şüphelerin olmamış.
Allah hayırlı zamanda nasip eder inşallah canım.
Burada birbirimize haber veririz.

Elhamdülillah ya rabbim kolaylıgını veriyo.. ben inanıyorum inşallah hayırlı haberleri de tez zamanda alıcaz yaa :)
Senin bat a pek bişey kalmadı inşallah gelmez bat ında keyifle müjdeyi verirsin :)

mrb cnm ben doktoru aradm çok yoğnmuş gidemedim telfonda sordum hftya eşimin testini istiyo ondan sonra napacksa yapcak artk of eşim gtcem dıyo ama hç güvenmiyorm ona 6-7 aydr oyalıyo bni :KK50:

eğer hastane yakınsa, hastaneyle konuşup evde hazrılayıp da teslim de edebiliyosunuz spermleri. eğer orda vermekten çekiniyosa.

eşimde öyle diyo zaten ovu testine pek sıcak bakmadı :))
artık bu ay da oluruna bırakacam (ovu testi harıç ) nasibimde varsa olur yoksa hazıran temmuz gibi doktora gitmeyi düşünüyrum bakalım :)

düşük neden olur olmaması için ne yapılmalı :KK31:

düşük neden olur olmaması için ne yapılmalı :KK31:

Benimkisi erken düşüktü ve erken düşüklerde ve kimyasal gebeliklerde genelde saglıksız döllenme oldugu için vucut kendiliğinden atıyormuş...bazende erken düşüklerde progestoran hormonu eksikliginden yerleşme döneminde ahime tutunamıyormuş...
Herşey rabbimin hikmeti nasip olmadıktan sonra ne yapılsa boş...

Bi keresinde doktordayken bayanın biri gelmiş hamileymiş istenmeyen gebelik ip atlıyorum sürekli adaçayı içiyorum kendiliğinden düşermi diye sordu...doktorda bi bebek saglıklı bi şekilde tutunduysa ne yaparsan yap düşmez dedi...
Hakkaten bu dünyaya gelecekse hiçbişey engelleyemez...

Rabbim sagıklı bebekler nasip etsin cümlemize :)

Ya hamileler genelde hissedermiş inşallah seninki de öyledir :)
normalde bu belirtiler hiç olmuyorsa bu çok çok büyük bi işaret hadi hayırlısı yaaaa:KK16:

Öncelikle hoşgeldiniz aramıza :)
Rabbim evladınızı hayırlı eylesin hiç bi acısını göstermesin inşallah :)
aynen öyle sabrımızın karşılıgını alıcaz inşallah ama yaşarken bunu hatırlamak zor oluyo yaaa:)
Bende bu ay onu mu denesem acaba :))) ama sabah sabahda abdeste nasıl kalkcam :KK9:

Heeyy dur bakalım bat a daha 2 gün var...
Hamilelik varsada çıkmamış olması gayet normal adet olmadıkça ümidi kesmek asla olmazzzzzz:KK16:

Ya ne bilim olsa cikardi sanirim hem belim agriyo karnimda da inceden bie sizi var regl olacak gibiyim eger olursam bu ovulasyon testlerinden bende alcam bu aybbide oyle deneyelim

Ya ne bilim olsa cikardi sanirim hem belim agriyo karnimda da inceden bie sizi var regl olacak gibiyim eger olursam bu ovulasyon testlerinden bende alcam bu aybbide oyle deneyelim

Hayır ya olsa bile teste çıkmayabilirdi bende rahat ol ama olmasa da hayırlısı :)
Hayırlı zamanda hayırlı bi şekilde nasip etsin rabbim :)

Benimkisi erken düşüktü ve erken düşüklerde ve kimyasal gebeliklerde genelde saglıksız döllenme oldugu için vucut kendiliğinden atıyormuş...bazende erken düşüklerde progestoran hormonu eksikliginden yerleşme döneminde ahime tutunamıyormuş...
Herşey rabbimin hikmeti nasip olmadıktan sonra ne yapılsa boş...

Bi keresinde doktordayken bayanın biri gelmiş hamileymiş istenmeyen gebelik ip atlıyorum sürekli adaçayı içiyorum kendiliğinden düşermi diye sordu...doktorda bi bebek saglıklı bi şekilde tutunduysa ne yaparsan yap düşmez dedi...
Hakkaten bu dünyaya gelecekse hiçbişey engelleyemez...

Rabbim sagıklı bebekler nasip etsin cümlemize :)

ben üniverstedeyken yumurdumuzda sevdgimiz bi arkadasımız vardı sevgılısıyle özel hayatları vardı.
bize söylemişti.annesinde ablasında ilk kızlık bozulmasından sonra 5-6 ay adet görmesi olmamış.
ırsiymiş.. arkadasmda korunarak ilişkiye girdikten sonra 5 ay adet görmemş.hep korunarak girmiş..
midesinde hep sorun oldugu için genelde kusardı
sonra 5ay sonra bigün saçlarımıza maşa yaparken kucagıma bayıldı.
doktor felan filan uzun hıkaye hamıle oldugunu ögrendi şok oldu.
bizde şok olduk.çünkü sürekli aşırı derecede atlardı şaka yapardı perdenın arasından pencere kenarından yere gümm diye.
saç boyatırdı bilmem ne bi sürü bi sürü
mecuren kaçtılar evlendıler.şuan daşşş gibi sarışın bi oğlu var 5 yaşında hemdeee :))

Hayır ya olsa bile teste çıkmayabilirdi bende rahat ol ama olmasa da hayırlısı :)
Hayırlı zamanda hayırlı bi şekilde nasip etsin rabbim :)

Oy oy insallah vardirda cikmiyordur ya bugunude saymazsak pazar gunu az kaldi ya cok sevinecem yada yine berbat agrilarla koca gunu yatak ta gecirrcem Amin insallah tum bekleyenlere nasip etsin rabbim hayirlisiyla

Oy oy insallah vardirda cikmiyordur ya bugunude saymazsak pazar gunu az kaldi ya cok sevinecem yada yine berbat agrilarla koca gunu yatak ta gecirrcem Amin insallah tum bekleyenlere nasip etsin rabbim hayirlisiyla

Ya bide bisi sorcam bu yerlesme kanamasi herkeste oluyormu ki

Selam kızlar nasılsınıızz, bikaç gündür girmiyodum değişik bir haber yok bende adet dönemimin sonlarına geldim, önümüzdeki hafta çalışmalara bailıyacagız inşallah :). Özgekuaför canım çok çok geçmiş olsunn, inşallah sabrının karşılığına Rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat verir :). Moral bozma canım herkesin başına gelen şeyler, evet yaşarken zor ama çok daha zor şeyler yaşayanları düşünüp kendini toparla ve gelecek aya bomba gibi başla :)

Elhamdülillah ya rabbim kolaylıgını veriyo.. ben inanıyorum inşallah hayırlı haberleri de tez zamanda alıcaz yaa :)
Senin bat a pek bişey kalmadı inşallah gelmez bat ında keyifle müjdeyi verirsin :)

Valla canım az önce dışarı çıkmıştım test de aldım ama pazartesiden önce yapmicam :)
İnşallah hepimiz veririz tatlım ya.

X