- 27 Haziran 2013
- 1.497
- 995
hıımm. benimde 4-5 gün normal bi iki gün leke sürüyo. doktora kaçta gidiyon bugün. bana da hbr ver. ne dedi diye. merak ederim.
cuma vakti gideym dıyordum ama havada yağmurlu bakalm canım yazarım buraya mutlkaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hıımm. benimde 4-5 gün normal bi iki gün leke sürüyo. doktora kaçta gidiyon bugün. bana da hbr ver. ne dedi diye. merak ederim.
Herkeseee günaydııııınnnn
Nasılınızzz :)
günaydın kızlar dün gece 12 1 itibariyle aşırı bi kanamam oldu adet oldum sandım ama sancım çoktu acile gittim kan tahlili çok düşük çıktı dr.kimyasal gebelik dedi bi ilaç verip eve postaladılar yani bütün ümitlerim yıkıldı çok kötüyüm hala kendime gelemedim
cuman mubarek olsun canım:) ıyı olmaya calısıyorum sahsım adına belım cok agrıyor sanırım erken adet falan olacagım onun dısında hayat ıste:)
sen nasılsın sınava hazırmısın bır sey kalmadı:)
ewet canım yumurtlama akıntısı gibiydi bendede ilk defa gelmişti ama kimyasalmış gebeliğim malesef inşallah sen hamilesindir ama normal
günaydın kızlar dün gece 12 1 itibariyle aşırı bi kanamam oldu adet oldum sandım ama sancım çoktu acile gittim kan tahlili çok düşük çıktı dr.kimyasal gebelik dedi bi ilaç verip eve postaladılar yani bütün ümitlerim yıkıldı çok kötüyüm hala kendime gelemedim
Benim bugünde adetin olmadi. Test aldim yarin yapacam inş. Dua edin kızlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkeseee günaydııııınnnn
Nasılınızzz :)
dünkü yazışmalarınızı şimdi okudum. kıyamam nekadar mutlu olmuşsun akşam. inan ben de çok üzüldüm senin adına. daha önce ne çift çizgi gördüm ne gebelik geçirdim ama, insan reglin başlangıcını bile yerleşme kanaması sanıp umutlanabiliyo ki, senin değerin 25 çıkmış. yani vücut hamile olduğunu düşünüp hormonlarını ona göre dengelemiş. yaşadığın hayal kırıklığı çok büyük. Allah sabır versin. regl olsam bukadar üzülmezdim demişsin. haklısın. ama bak bu durumu atlatınca, bikaç gün geçince, sen de daha çok heveslenceksin emin ol. hormonların bebeği bekliyo senin arkadaşım. yakında bebiş kapıyı çalcak Allah'ın izniyle görceksin
Benim bugünde adetin olmadi. Test aldim yarin yapacam inş. Dua edin kızlar
inş hamişsindir ahhsencim.hayırlı haberlerini bekliyoruz.
benim bat bugun diken üstündeyim resmen.sabahtan beri sağ kalçamdan bacağıma doğru yayılan bir ağrı var.adet belirtisi mi anlamadım.çünkü hiç olmazdı.
günaydın canım. iyi diyelim iyi olalım:) biraz burukluk var işte.
bi de bugün özgeyi öğrendim canım sıkıldı iyice.
dün akşam ne güzel umutlanmışınız ama kısmet tabi.
oyyyy kıyamam yaa çok çook geçmiş olsuunn ((((
dün gece nasıl da heveslenmiştik
Ama unutmayalım ki her şer de bi hayır vardır... ve kimyasal gebelikler gelişim bozuklugu yüzünden vucut kendisi düşürüyormuş yani belki de olsaydı çok daha büyük sorunlar olucaktı....bunlar üzülmene tabi ki engel değil ama bunları düşünüp kendini çok yıpratma ne olur
bi cemrenin dediği dogru kimyasaldan sonra rahim tamamen temizleniyomuş ve ilk aylards hemen tutuyomuş inşallah mayısta verirsin müjdeyi canım yaaaa hadii güçlü olllll kendini toparlaa lütfeeenn
çok geçmiş olsun canım.
her ay bizim için yeni bir ümit sakın üzülme canım Rabbim en doğru zamanı tayin etmiştir bizim için
Canim çok geçmiş olsun.çok üzüldüm. Vardır bir hayir diyelim. Arkadaşların söylediği gibi olur inşaallah bi sonraki ayda daha saglikli bir hamileliğin olur insaalah.
İnşallah ikinizden de hayırlı haberleri alırızz daa bize umut olur arkadaşlarrr
evet yaa sorma dün akşam hamileliğini ilan ediyoduk resmen(
ama şu da var kimyasal gebelikler genelde saglıksız döllenme oluyomuş belki de sonradan daha sıkıntı olucaktı
sen neden keyifsizsin yaaa artık toparlanmamız lazıımm güçlü olmamız lazım umudumuzu kaybetmememiz lazımmmmm
demekki rabbim daha çok dua istiyo daha çok bize sabır mükafatı kazandırmak istiyooo...nasip deyip rabbim en iyisini bilir derken ki bizim samimi kalbimize bakıyo olucak inşallaaahh yaaa
seninde cuman mübarek olsun :))
adet agrısı şimdiden başlar mı ki yaaa daha iki hafta var bence sen kendini çok yorma uzun süre ayakta kalmaa ne olur ne olmaz :)
bende iyiyim hamdolsun sınava hazır sayılırım ama bi kitaba hiiiiççççç bakmadım bugün onu tamamen hazır hale getirmem lazım akşamda cumartesi girecegim 4 derse göz gezdircem inşallah güze geçer yaa :):)
sen sınava grmiyosun dimi görevli hocalardan mısın yoksa :)
çok geçmiş olsun canım yaa..hakkında hayırlısı inş. sağlıksız olmasından iyidir..