- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
Aaaaa tamamen oldun mu hayırlısı cemrecim yaaaa demekki bu ay da nasip deilmiş:)
Mayısı hep birlikte 4 gözle bekliyoruz artık :)))
eger adet belirtilerie benzemiyorsa ki bat ına da 5 gün var inşallaaahh hamilesindir
zaten öyleyse belirtilere bakılırsa bat ın gelmeden ya da bat ın oldugu gün bile çıkar testteee :)
Hoşbuldum. Umudu nisandan kesip mayısa attık bakalım..
İnşallah mayıs bereketi ile gelir sana da...
Hiç moralini bozma arkadaşım bende ilk gün adet olur olmaz kendime hatırlattım "sen degilmiydin hayırlı zamanda saglıkla nasip et rabbim diyen şimdi üzülmek olmaz rabbimden iyi mi bilcen dedim" ve inan öyle toparlandım:)
Ama bu ay geçen ayın tersine delicesine olumlu hisler besliyorummm :)
oldum oldum:) çok şakıttım....
neyseki başım bugün daha iyi. demek hastalancam diye tutmuş migrenim. sabah da ağrı kesicimi içtimmm oooh mis:)
ama o yerleşme mi düşüncesi ve o iki saat içindeki acaba mı düşüncesi bile çok değişikti. biliyo musun bian korktum bile hamilelikten:))) inanmassın.
anam dedim, 9 ay ağrı kesici olmassa ben ağrılarım olduğunda naparım:) 15 gün zor sabrediyom. biliyosun benim romatizma hastalığım var. ağrılarla yaşıom normalde de zaten hep. neyse kısmet yaaa, bu ay ilkdefa yumurta takibi olduğu için, çatlatma iğnesi falan, eşim de çok heveslenmiş anladımki, gece söylediğimde, yüz ifadesi çok üzgün olduğunu belli etti direk. ona daha çok üzüldüm. kendimi beceriksiz gibi hissettim.
ya heveslenmek ıstemıyorum:) dun ıkı tane gebelık testı aldım ınsallah gelecek hafta sonu yaparım dıye dusunuyorum ıcım ıcımı yıyor valla esıme de bıryse dıyemıyorum :) dun servıse bındım eve gıdıyorum bı tane arkadas yuzunde degısıklık var sankı falan dedı kafa benım bebek de ya hemen ıcımden acaba hamıleyım onu mu anladı dıye yorumluyorum psokopata bagladım artık sanırım:)
neyseki başım bugün daha iyi. demek hastalancam diye tutmuş migrenim. sabah da ağrı kesicimi içtimmm oooh mis:)
ama o yerleşme mi düşüncesi ve o iki saat içindeki acaba mı düşüncesi bile çok değişikti. biliyo musun bian korktum bile hamilelikten:))) inanmassın.
anam dedim, 9 ay ağrı kesici olmassa ben ağrılarım olduğunda naparım:) 15 gün zor sabrediyom. biliyosun benim romatizma hastalığım var. ağrılarla yaşıom normalde de zaten hep. neyse kısmet yaaa, bu ay ilkdefa yumurta takibi olduğu için, çatlatma iğnesi falan, eşim de çok heveslenmiş anladımki, gece söylediğimde, yüz ifadesi çok üzgün olduğunu belli etti direk. ona daha çok üzüldüm. kendimi beceriksiz gibi hissettim.
Günaydın kızlaaarr :)
Haklısın canım sağlığımız yerinde ya allaha şükür eşim saolsun o çok ii motive ediyor beni. Zamanı değilmiş demekki.. Geç olsun güç olmasın hayırlısıyla olsun sağlıklı sıhhatli eksiksiz..
Tamam çok heveslenme ama olumsuz düşünceleri de aklına getirmeee herşey çok güzel olucak inşallaaaahhhhhh :)
olabilir neden olmasın hem bazı insanlar gözden kirpikten bile anlıyomuş hamile olanları belki senin yüzüne de hamileliğin nuru yerleşmiştir
bak heveslenme derken bı heveslendırıyorsun yaaa:) ıkı haftam var daha sımdıden olmaz herhalde belırtıler usuttum belkı...:)
Günaydıınnn :)
bat arkadaşım hoşgeldiin :)
sen de adet miydin şuan ?
aynen öyle:)
bende diyorum daha önce düşük yaptım aynı şeylei yaşamaktansa 2 ay 3 ay geç olsun saglıklı olsun inşallaah :)
Günaydıınnn :)
bat arkadaşım hoşgeldiin :)
sen de adet miydin şuan ?
Hoşbulduk canım benm :) hayır değilim yeni bitti benm.yeni çalışmalar yani bu ay
becerıksız ne demek canım ya cocugu sen yapmak hamıle kalmak senın elınde olan bırsey mı :) dun esımın kuzenıne gıttık 6 yıldır ugrasıyorlar kızı gördum ıcım acıdı bebek kıyafetlerı ayakkabılar oyuncaklar almıs tek bebek yok dıyor rabbıme sukurler olsun dedım bı kere daha bu ımtıhanı yıllardır yasayanlar var kızıma bakısı bı görsen ınan bın parca oldum utandım kendımden...
bak heveslenme derken bı heveslendırıyorsun yaaa:) ıkı haftam var daha sımdıden olmaz herhalde belırtıler usuttum belkı...:)
Hoşbulduk canım benm :) hayır değilim yeni bitti benm.yeni çalışmalar yani bu ay
yaaaa nerden çıktı beceriksizlikkkk
hem o açıdan düşünürsek sonuçta senin yumurtan çatlamış yumurta ile buluşmaya geç kalanlar düşünsün
Oooo hadi iyi çalışmalar hayırlısı ile nasip olur bu ay inşallah :)
Bende dün ovu.testi aldım netten bakalımm ne zaman gelir bu ay da onu deneylim bakalım :)))
olsun üzülme mayısta birlikteyiz:) batlarımız bile aynı. benim de dün gece geldi gelmeyesiceler.
ahhaaahhhaaaa güldürdün beni yine yaaaa
canımsın. çok saol yaaa. valla burası da olmasa, cidden huni takıp kafaya dolaşças heralde. burası naya bi gazımızı alıyo. eşlerimizin kafasını da şişirmemiş oluyoz. ilk aylar daha buralara alışmadan önce, sürekli eşimle konuşmaya çalışıyodum. acaba oldumu, acaba şu belirti mi diye:) garibim dinliyodu ama, ne biliim ben der gibi bakıyoduhaklı olarak. neyse eşlerimiz de kafa dinliyodur baya burası sayesinde
Hadi hayırlısı :) Dene bakalım.aslında doktor tarihi çıkarıyo.