Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

haykıralım deyince ben bi aşkaaaa geldimmmm " oleeeyyy eller havayaaaaa hamile varrrr" diyesim geldi :KK9: :KK9:

hani nerde dicem yine ama :KK53:
nisan ayının bukadar fos çıkçanı hiç ummazdım. daha çok bekliyodum ben hamile sayısını. neyse son günlere doğru bi patlama olur belki :KK49:
özge versin bize bari güzel hbr:KK16:

Yazını okuyunca ne 2 haftası 5 gün kalmadı mı dedim :KK9:
benim kafa hiç yerinde deil:)
Bugün ayın 17 si ya ben de 2 mayısa 5 gün kaldı diyorum :KK9:

ayyyy tamam şimdiden ne hamilelik belirtisi yumurtlamadır o yumurtlamaaa :KK9:

sen cok yasa ya :) sınavlara fazla calıstın herhalde :)
ayrıca dıger konuya hıc bakmıyorum artık ben konu sahıbı hamıle mı test yapmamaıstı ya ısrarla merak etıım:)

en güzeliiii zatenn :)))))
umutta olsun teselli de olsun sabırda olsun sonunda bebiş olsuuunnnn :))
siz hele haykırıııınnnnnnn ben burda topici yerinden oynatıpppp kutlamaaa yapıcam sizeeeee en alasındaannn :KK9:

Eyt beeee hadi inşallahhh cemreçınar ve topikteki herkeeeeeeeeessss

:KK43:(((((((( üzülme bitanemm öbür ay uhudbikede de sende inşallah hamile kalacaksınızzzzz bende beklemedeyim bugün yarın belki bende adet olurum :KK43:

evet ben ve cemre mayısta verces sende bu ay verceeennnnnnnnn :)))

hani nerde dicem yine ama :KK53:
nisan ayının bukadar fos çıkçanı hiç ummazdım. daha çok bekliyodum ben hamile sayısını. neyse son günlere doğru bi patlama olur belki :KK49:
özge versin bize bari güzel hbr:KK16:

detttt hani nerdeeeymişşşşş umutsuzluk yok demedik mii:KK4:
nasip demekki mayısta patlama olcaaakkk inşallah :))

aboowwww yıl var özge yaa naptın sen :)))

(bu arada öbür konu bayaga karışık kim kime yazdı anlamadım burdan cvb verdim :) ))

farkındayım diğer sayfadayımda mekik dokuyorum valla :) canım bugün yada yarın adet günüm bugün olmassam eğer hamile deilsem yarın kesin olurum o yüzden eğer gecikme olursa 3.günü yapıcam çok deilkiiii

ama öyleeee :)))) sonuçta bu konuda erkeğin durumu daha önemli ayyy neyse herşey bi yana nasippp nasippppppp :)))
Bu arada evet haklısın yaa ben bide eşimle konuştugum için o da en az benim kadar biliyo her konuyu :)
bi de dalga geçiyo "maşallah kadın dogum prof.oldun diyo " :))
bu ay erken oldum yaa "bu konuyuda arastırdın mı teshisin ne diyo" :KK9:
bildigin makara yapıyo benleee:KK4:

evet doktor daha kesin olurdu ama yumurta takibinde 2 3 günde bi gitmek lazım hastaneye ve benim öyle bi şansım yok :KK43:(
hastane çooooookkkkkk uzak :KK43:

Aynen çalışıyorum bende nasıl gidicem diye düşünüyorum.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: aman dikkat karışmasın sonra kabak bana patlıyooo:KK9::KK9::KK9::KK9:

he yaa hiç sormaaa aslında bütün suç özgeninnn :KK9:
sonra da aradan sıyrılıyoooo :)))

günaydınnnnnnn kızlarrrr.....bi hamilemi varmış tam okuyamadım yazılanları:KK52:

günaydıın hoşgeldin :))
yok hamilemiz yoktaaa olucak inşallaaah ahhseeeennden haber bekliyoruzzz :)

sen cok yasa ya :) sınavlara fazla calıstın herhalde :)
ayrıca dıger konuya hıc bakmıyorum artık ben konu sahıbı hamıle mı test yapmamaıstı ya ısrarla merak etıım:)

ay evet bu ara kafam bi karışık kiii sormaaa dün yaptığımı anlatsam tam komedii :)
duu heveslendim anlatıyım :KK9:
bi bi arkadaş sohbete gelcen mi diye mesaj yazdı...bende ona ders çalışcam gelemem diye msj yazdım sonra "aaa yalnış kişiye yolladım" diye düşünüp "kusura bakma arkadaşa yazacaekken sana geldi dedim"
sonra kalktım başka birine yolladm bu sefer oda ne sohbeti diye sorunca bi baktım ortalık karışmışş :)))

diğer konuda da konu sahibi rahatsız migreni tutmuş ve daha test yapmamış hayırlısı bakalım...ama konu tamamen karıştı kim ne belli deil :KK9:

Eyt beeee hadi inşallahhh cemreçınar ve topikteki herkeeeeeeeeessss

vaayyyy ne nara attın öyle :KK9:
sende aşka geldin dimiiiiii :)))

farkındayım diğer sayfadayımda mekik dokuyorum valla :) canım bugün yada yarın adet günüm bugün olmassam eğer hamile deilsem yarın kesin olurum o yüzden eğer gecikme olursa 3.günü yapıcam çok deilkiiii

evet aslında çok deil sen bana bakmaaa sabırzlıktaaannnnnn :)
çok heyecanlı ama yaaa :)

yok yoookkkk :KK45:
sana ihtiyacımız var bizim. moral olcan sen bize kırmızı falan yok sana
:KK49: bu var sana sonraaaa
:emir_bebek: bu varr:KK34:

bence deeeeeee :))))

:)) inş.canım benim inşallah

özge merakla bekliyorum heee hemen koş ilk haberi bize ver :KK70:

he yaa hiç sormaaa aslında bütün suç özgeninnn :KK9:
sonra da aradan sıyrılıyoooo :)))

günaydıın hoşgeldin :))
yok hamilemiz yoktaaa olucak inşallaaah ahhseeeennden haber bekliyoruzzz :)

ay evet bu ara kafam bi karışık kiii sormaaa dün yaptığımı anlatsam tam komedii :)
duu heveslendim anlatıyım :KK9:
bi bi arkadaş sohbete gelcen mi diye mesaj yazdı...bende ona ders çalışcam gelemem diye msj yazdım sonra "aaa yalnış kişiye yolladım" diye düşünüp "kusura bakma arkadaşa yazacaekken sana geldi dedim"
sonra kalktım başka birine yolladm bu sefer oda ne sohbeti diye sorunca bi baktım ortalık karışmışş :)))

diğer konuda da konu sahibi rahatsız migreni tutmuş ve daha test yapmamış hayırlısı bakalım...ama konu tamamen karıştı kim ne belli deil :KK9:

vaayyyy ne nara attın öyle :KK9:
sende aşka geldin dimiiiiii :)))

:)))))))))ya ya siz ortalığı karıştırın son gelenin üstüne atın hayır bütün suç seninnnn :)

X