- 13 Mart 2014
- 3.854
- 994
Tamam yoldaş olalım birbirimize :) ikimizde mayısta hamileliğimizi haykıralım inşallah :)
haykıralım deyince ben bi aşkaaaa geldimmmm " oleeeyyy eller havayaaaaa hamile varrrr" diyesim geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam yoldaş olalım birbirimize :) ikimizde mayısta hamileliğimizi haykıralım inşallah :)
haykıralım deyince ben bi aşkaaaa geldimmmm " oleeeyyy eller havayaaaaa hamile varrrr" diyesim geldi
:) yapmayacam valla olmazsam pazartesiye yapıcam
günaydın kızlar
ben dün gece itibariyle regl oldum. yeni bat 17 mayıs diyelim şimdilik.
napalım teselli,umut ne dersen işte
aboowwww yıl var özge yaa naptın sen :)))
(bu arada öbür konu bayaga karışık kim kime yazdı anlamadım burdan cvb verdim :) ))
Yazını okuyunca ne 2 haftası 5 gün kalmadı mı dedim
benim kafa hiç yerinde deil:)
Bugün ayın 17 si ya ben de 2 mayısa 5 gün kaldı diyorum
ayyyy tamam şimdiden ne hamilelik belirtisi yumurtlamadır o yumurtlamaaa
en güzeliiii zatenn :)))))
umutta olsun teselli de olsun sabırda olsun sonunda bebiş olsuuunnnn :))
siz hele haykırıııınnnnnnn ben burda topici yerinden oynatıpppp kutlamaaa yapıcam sizeeeee en alasındaannn
(((((((( üzülme bitanemm öbür ay uhudbikede de sende inşallah hamile kalacaksınızzzzz bende beklemedeyim bugün yarın belki bende adet olurum
hani nerde dicem yine ama
nisan ayının bukadar fos çıkçanı hiç ummazdım. daha çok bekliyodum ben hamile sayısını. neyse son günlere doğru bi patlama olur belki
özge versin bize bari güzel hbr
aboowwww yıl var özge yaa naptın sen :)))
(bu arada öbür konu bayaga karışık kim kime yazdı anlamadım burdan cvb verdim :) ))
(((((((( üzülme bitanemm öbür ay uhudbikede de sende inşallah hamile kalacaksınızzzzz bende beklemedeyim bugün yarın belki bende adet olurum
evet ben ve cemre mayısta verces sende bu ay verceeennnnnnnnn :)))
detttt hani nerdeeeymişşşşş umutsuzluk yok demedik mii
nasip demekki mayısta patlama olcaaakkk inşallah :))
yok yoookkkk
sana ihtiyacımız var bizim. moral olcan sen bize kırmızı falan yok sana
bu var sana sonraaaa
bu varr
ama öyleeee :)))) sonuçta bu konuda erkeğin durumu daha önemli ayyy neyse herşey bi yana nasippp nasippppppp :)))
Bu arada evet haklısın yaa ben bide eşimle konuştugum için o da en az benim kadar biliyo her konuyu :)
bi de dalga geçiyo "maşallah kadın dogum prof.oldun diyo " :))
bu ay erken oldum yaa "bu konuyuda arastırdın mı teshisin ne diyo"
bildigin makara yapıyo benleee
evet doktor daha kesin olurdu ama yumurta takibinde 2 3 günde bi gitmek lazım hastaneye ve benim öyle bi şansım yok (
hastane çooooookkkkkk uzak
Eyt beeee hadi inşallahhh cemreçınar ve topikteki herkeeeeeeeeessss
aman dikkat karışmasın sonra kabak bana patlıyooo
günaydınnnnnnn kızlarrrr.....bi hamilemi varmış tam okuyamadım yazılanları
sen cok yasa ya :) sınavlara fazla calıstın herhalde :)
ayrıca dıger konuya hıc bakmıyorum artık ben konu sahıbı hamıle mı test yapmamaıstı ya ısrarla merak etıım:)
Eyt beeee hadi inşallahhh cemreçınar ve topikteki herkeeeeeeeeessss
farkındayım diğer sayfadayımda mekik dokuyorum valla :) canım bugün yada yarın adet günüm bugün olmassam eğer hamile deilsem yarın kesin olurum o yüzden eğer gecikme olursa 3.günü yapıcam çok deilkiiii
yok yoookkkk
sana ihtiyacımız var bizim. moral olcan sen bize kırmızı falan yok sana
bu var sana sonraaaa
bu varr
:)) inş.canım benim inşallah
he yaa hiç sormaaa aslında bütün suç özgeninnn
sonra da aradan sıyrılıyoooo :)))
günaydıın hoşgeldin :))
yok hamilemiz yoktaaa olucak inşallaaah ahhseeeennden haber bekliyoruzzz :)
ay evet bu ara kafam bi karışık kiii sormaaa dün yaptığımı anlatsam tam komedii :)
duu heveslendim anlatıyım
bi bi arkadaş sohbete gelcen mi diye mesaj yazdı...bende ona ders çalışcam gelemem diye msj yazdım sonra "aaa yalnış kişiye yolladım" diye düşünüp "kusura bakma arkadaşa yazacaekken sana geldi dedim"
sonra kalktım başka birine yolladm bu sefer oda ne sohbeti diye sorunca bi baktım ortalık karışmışş :)))
diğer konuda da konu sahibi rahatsız migreni tutmuş ve daha test yapmamış hayırlısı bakalım...ama konu tamamen karıştı kim ne belli deil
vaayyyy ne nara attın öyle
sende aşka geldin dimiiiiii :)))