- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
Kimse deilll kızzz :)
ahhsen...............................16 Nisan
ahsenin batı bugün yaa inşallah hamiledir dedim
Hiiim ozaman ben bi hbr verim
Vee ya regl oluyorum ya da yerlesme kanamasi geldi benden
Rabbim baş agrına acil şifa versin yaaa
şaka mııııııııı cidden lekelendin mi nasıl yaniiiiii
ne hissediyosun peki adet gibi miii
Rabbim baş agrına acil şifa versin yaaa
şaka mııııııııı cidden lekelendin mi nasıl yaniiiiii
ne hissediyosun peki adet gibi miii
Yaa bilmiyorum. Yaklasik bi saat once falan. Acik olcak biraz ama, tarif edeyim. Normal akintinin icinde bildigin pembelik vardi. Sildim peceteyle inceledim:) boyle kil gibi pembelikler vardi.baska da gelmedi simdilik. Oof bilmiom. Simdi zaman daha zor geccek. Basim da gecmedi gitti.
Bu arada namaz kilmayim simdi ben dimi,boyle olunca.
Merhabaaaa arkadaşlarrr :)
Sabah bi çıktım şimdi anca bakabildim malum misafirim vardı :)
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldniz bat larınızı ekledim hayırlısı ilee müjdemiz çok olsun bu ay inşallaah :)
ahhsen...............................16 Nisan
ahhseeeennnnnn nerdesinn inşallaah bugün adet olmamışsınıdr daa yarına umutla uyanırsın :)
Hadi ilk müjdeyi sen ver inşallah
Belki de hamilesin şimdi tam yerleşme zamanı yaaa inşallah da öyledir beklemekten başka bişey yok ama olsun dua edicem senin için inşallah seninledir ve sana tutunuyodur yaaa..
yok kılma en azından 3 vakit bekle...akşam yatsı sabah...yarın sabah bişey gelmezse ögleyi kılarsın...
inşallah da gelmez
Bence de yaaa inşallah hamiledirrr :)
ne güzel olur ilk müjdeyi alsakkk :)
ya hamile haber duyunca çok seviniyorum yaaa :)
Burdayim canim daha olmadim adet. 3 gün beklemek istiyorum. Daha önce çok umutlanip ayni gün yaptigim çok oldu malum 3 yildir bekliyorum. Dualarinizi bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zaten aksami kilmak icin abdest almaya gittigimde gordum. Kilmadim ben de. Saol cnm bnm. Artik regl baslangiciysa da kismet diilmis dices.
Ayy canim ya Allah razi olsun simdi girdim nete yorumlarinizi okuyunca çok mutlu oldum.cuma ya test yapmayi dusunuyorum .yarin da bekleyeyim
Haklısın inşallah bu sefer nasip olmuştur daa sabrının mükafatını kat kat verir rabbim:)
dur yaaaa hemen ümitsizlige kapılmaaa
sen degilmiydin bana pes etme diye kiiii benim her ay adetim böylee...
seninkinin yerleşme kanaması olma ihtimali çok yüksekkk:)
moralini bozup hormonların yolunu şaşırtmaaaa
umutla ve sabırlaaa bekleyelimmm
hadi kafanı dagıt başka şeyler anlat neler yaptın bugün :)
cumaya bişey kalmadı sabredicez artıkkk
:) tmm. İse gittim. Geldim. Arada nette takildim iste. Sen ovulasyon testi al bence de. Cunku nezaman yumurtladigini goruyossun ona gore reglinin gununu biliyosun. Her ay ayni zamanda olmayabiliyo yumurtlama zamani cunku. Ben bikac ay yaptim ordan biliom. Bi ay gec yumurtladiysam sonraki ay erken yumurtluyodum. Herkeste ayni olmas tabi de. En azindan dongunu ogrrenirsin.
De sabrun cemil..
Sen ne işte çalışıyodun bak merak ettim genee
Bende öle düşündüm bi de bugün ki arkadaş fena aklıma girdi illa alcan diye benden söz de aldı :)))
ama sorun şu ki testler hakkında hiçbişey bilmiyom hangi marka alıyım nasıl kullanımmm :)
sorular sorularrrr
Psikolojik danismanim cnm ben. İnternette arastir. gg sitesinde labo ile baslayan vi test var. Ondan al. Hem uygun hem guzel. Sen reglinden sonra basla hemen. Cizgi yakalayana kadar hergun ayni saatte yap. Sabah idrariyla degil gun icinde yapcan.4 saat sivi almican. Tuvaletini tutcan. Ozaman guzel sonuc veriyo.
evet yumurtlamaysa kaçırmaman iyi olmuş
ama senin yerinde olsam 2 gün sonra yapardım bi test :)
eger yerleşme lekesi ise kesinnn çıkarrr ayyy hadi inşallah
aaaa psikolojik danışmanımızda varr yani ne kadaaar güzeeellll :)
evet bende oraya baktım bi de kk.da ovulasyon konusunda sordum orda da herkes labo yu diyo ama kaçlı alıyım karar veremedim günde bi kere mi yapılıyo ?
Bi de pozitif olunca test o günü mü ilişki olmalı ?
çoştum ben soru yağmuru bu olsa gerek :)