Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Ogunden sonra 36 saat icinde catlicak demek. Ama bence ogun ve sonraki gun ard arda daha iyi. Sonra da gun asiri:KK66: arkadasim ben biraz gozlerimi dinlendireyim. Basim fena. Yarin gorusurs. Optum.

tamam çok saol :)))
dinlen tabi ya bende çıkıyım yarın erken kalkıp ders calısıcam son 2 gün ne yapsam kardır :KK70:
Hayırlı gecelerrr..

16 Günde bi adetsin yani o zaman çok erken yumurtluyosundur adet biter bitmez dikkat etmen lazım çalışmalaraa :KK9:

Normalde 19-20 gün ama bu ay böyle oldu, benimde kafam karıştı ya hangisine göre yumurtlarım acep :). Aman en iyisi takmamak nasipse Rabbim denk getirir zati :)

Ay hadi hayırlısı yaaa :)
İnşallah olur...
ben en son iki ay önce gittim daha da gitmedim önümüz de ki ay da olmazsa haziranda giderim diyorum bakalım...

bi iki damladan sonra tamamen kesildiyse bi gün bekle test yap bence...yerleşme kanaması ise kanamdan sonra 2 günde çıkıyo :))
İnşallahda öyledir yaaaa:)

Hoşgeldin aramızaaa:)
Ay ne heyecanlııı ben panik yaptım senin yerine :)
Hiç test yaptın mı ben olsaam dayanamamaıştım çoktan :KK9:
İnşallah hayırlı haberi verirsin yaaa :KK16:

16 Günde bi adetsin yani o zaman çok erken yumurtluyosundur adet biter bitmez dikkat etmen lazım çalışmalaraa :KK9:

Benim yeni bat 17 mayıs oldu maalesef...

günaydın cnm hakkında hyrlısı olsun yne beraber saycz günleri :KK31:
ne ypmayı düşünüyosn peki doktor konsnda

dün akşam allak bullak oldum sorma. önceb i pembemsi bişiler geldi. aha yerleşme mi acaba dedim. 2 saat sonra meraktan gittim tuvalete kırmızılar karşıladı saolsun. benim anlamadığım, yumurta çatlatma iğnesi 5 inde oldum. 6 sında çatlaması gerekiyodu. üstüne 14 koyun denir hep çatlamadan sonra. benim 20sinde olmam gerekiyodu en erken. çatlamadan 10 gün sonra nasıl olabildim onu anlamıyorum. o da mı yanlış bilgi yaaa. doktor bile öyle dedi. 20-21 regl tarihin olur dedi. uwfff...

bugün telefonla arayıp sorcam. nezaman geliyim diye canım. ona göre bi yol izlicem. hatta şimdi arayım dur.

Psikolojik danismanim cnm ben. İnternette arastir. gg sitesinde labo ile baslayan vi test var. Ondan al. Hem uygun hem guzel. Sen reglinden sonra basla hemen. Cizgi yakalayana kadar hergun ayni saatte yap. Sabah idrariyla degil gun icinde yapcan.4 saat sivi almican. Tuvaletini tutcan. Ozaman guzel sonuc veriyo.
aaa bende psikolojık danısmanım ilk ve orta okulda çalısıyorum :) sen nerde çalısıyorsun:)
ayrıca hayırlısı olsun beraber beklerız ınsallah :)
son olarak kızlar bel agrım cok arttı anlamadım ne agrısı bu bıde ayıp olcak bıraz ama altımdan devamlı ıgne gıbı batmalar hıssedıyorum ozellıkle oturunca falan ıcım acıyor resmen adetıme daha var adet agrsı oldugunu dusunmuyorum ama anlayamadım doktora da gıtmek ıstemıyorum sımdılık ınsallah gecer...

aaa bende psikolojık danısmanım ilk ve orta okulda çalısıyorum :) sen nerde çalısıyorsun:)
son olarak kızlar bel agrım cok arttı anlamadım ne agrısı bu bıde ayıp olcak bıraz ama altımdan devamlı ıgne gıbı batmalar hıssedıyorum ozellıkle oturunca falan ıcım acıyor resmen adetıme daha var adet agrsı oldugunu dusunmuyorum ama anlayamadım doktora da gıtmek ıstemıyorum sımdılık ınsallah gecer...

istanbuldayım canım ben. sen nerdesin:)

Normalde 19-20 gün ama bu ay böyle oldu, benimde kafam karıştı ya hangisine göre yumurtlarım acep :). Aman en iyisi takmamak nasipse Rabbim denk getirir zati :)

Evet bence de en iyi takmamak nasıl olcaksa :))
Ya ben bu ay ovu.testi kullanmaya karar verdim belki işe yarar :)

Benim yeni bat 17 mayıs oldu maalesef...

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallah belirlediğin son bat olur ve müjdene kavusursun bu ay :)

10. Mayısa beni eklermisiniz..

Eklediimmm bilee :)
Hoşgeldin aramıza :)

günaydın kızlar :KK3:
ben dün gece itibariyle regl oldum. :KK4: yeni bat 17 mayıs diyelim şimdilik. :KK53:

Aaaaa tamamen oldun mu hayırlısı cemrecim yaaaa demekki bu ay da nasip deilmiş:)
Mayısı hep birlikte 4 gözle bekliyoruz artık :)))

eger adet belirtilerie benzemiyorsa ki bat ına da 5 gün var inşallaaahh hamilesindir:KK16:
zaten öyleyse belirtilere bakılırsa bat ın gelmeden ya da bat ın oldugu gün bile çıkar testteee :)

dün akşam allak bullak oldum sorma. önceb i pembemsi bişiler geldi. aha yerleşme mi acaba dedim. 2 saat sonra meraktan gittim tuvalete kırmızılar karşıladı saolsun. benim anlamadığım, yumurta çatlatma iğnesi 5 inde oldum. 6 sında çatlaması gerekiyodu. üstüne 14 koyun denir hep çatlamadan sonra. benim 20sinde olmam gerekiyodu en erken. çatlamadan 10 gün sonra nasıl olabildim onu anlamıyorum. o da mı yanlış bilgi yaaa. doktor bile öyle dedi. 20-21 regl tarihin olur dedi. uwfff...

bugün telefonla arayıp sorcam. nezaman geliyim diye canım. ona göre bi yol izlicem. hatta şimdi arayım dur.

canım bnmde lekeyle bşlmzdı başldı bnde çok kötü olmuştum ama hemen toparlnmamız lazım yeni ay yeni umut çalşmlar hzla devam etcek inşlh bigün bzmde göbişler dolcak :KK16:
canım bncede sor acaba o iğne vurulmdan çatlmşmıydıki bnde bilgisizm bu konulrda ama bi sorda yaz bakim ne diyo doktor bnde arıcam doktorumu:KK31:

:) dur özelden yazim ben sana.

Çıks çıkssss beni burda bırakıp özellerde fiskosss çok ayıppp:KK45::KK45:

Bu arada benim adetim bitti ya da bitiyo anlamadım bişey 9 10 günden önce bitmezdi bende iyice şüphelenip bu sabah gene test yaptım kocaman kocamaaaannnn negatifff gitti yine bi test :KK9:

Günaydııınnnnn herkese :)
Nasılsınız kızlar :)
Ben yeni güne keyifle başladım inşallah böyle devam eder:)
(ders çalısacagımı düşündükçe sıkılsamda idare eder :)) )

Bat listesini düzenledim umarım bi yalnışlık yapmamışımdırr:)

ahhsen...............................16 Nisan
ZehreNur............................18 Nisan
ozgekuaforr........................18 Nisan

ahhseeeeennnn umarım hala gelmemiştir kırmızıların ve adım adım ilerliyosundur hamileliğee :)

zehrenur ve özgeeee siz ne alemdesiniz belirtiler son safhaya varmıştır :)
ayyyy ne heyecanlı :)

Son düzenleme:
eger adet belirtilerie benzemiyorsa ki bat ına da 5 gün var inşallaaahh hamilesindir:KK16:
zaten öyleyse belirtilere bakılırsa bat ın gelmeden ya da bat ın oldugu gün bile çıkar testteee :)[/QUOTE]
ya heveslenmek ıstemıyorum:) dun ıkı tane gebelık testı aldım ınsallah gelecek hafta sonu yaparım dıye dusunuyorum ıcım ıcımı yıyor valla esıme de bıryse dıyemıyorum :) dun servıse bındım eve gıdıyorum bı tane arkadas yuzunde degısıklık var sankı falan dedı kafa benım bebek de ya hemen ıcımden acaba hamıleyım onu mu anladı dıye yorumluyorum psokopata bagladım artık sanırım:)

X