Ogunden sonra 36 saat icinde catlicak demek. Ama bence ogun ve sonraki gun ard arda daha iyi. Sonra da gun asiriarkadasim ben biraz gozlerimi dinlendireyim. Basim fena. Yarin gorusurs. Optum.
16 Günde bi adetsin yani o zaman çok erken yumurtluyosundur adet biter bitmez dikkat etmen lazım çalışmalaraa
ee test yaptın mı???
Ay hadi hayırlısı yaaa :)
İnşallah olur...
ben en son iki ay önce gittim daha da gitmedim önümüz de ki ay da olmazsa haziranda giderim diyorum bakalım...
bi iki damladan sonra tamamen kesildiyse bi gün bekle test yap bence...yerleşme kanaması ise kanamdan sonra 2 günde çıkıyo :))
İnşallahda öyledir yaaaa:)
Hoşgeldin aramızaaa:)
Ay ne heyecanlııı ben panik yaptım senin yerine :)
Hiç test yaptın mı ben olsaam dayanamamaıştım çoktan
İnşallah hayırlı haberi verirsin yaaa
16 Günde bi adetsin yani o zaman çok erken yumurtluyosundur adet biter bitmez dikkat etmen lazım çalışmalaraa
vücudum benimle oyun oynadı bu ay :) bu sabah itibariyle kırmızılara teslimim
günaydın kızlar
ben dün gece itibariyle regl oldum.yeni bat 17 mayıs diyelim şimdilik.
günaydın cnm hakkında hyrlısı olsun yne beraber saycz günleri
ne ypmayı düşünüyosn peki doktor konsnda
aaa bende psikolojık danısmanım ilk ve orta okulda çalısıyorum :) sen nerde çalısıyorsun:)Psikolojik danismanim cnm ben. İnternette arastir. gg sitesinde labo ile baslayan vi test var. Ondan al. Hem uygun hem guzel. Sen reglinden sonra basla hemen. Cizgi yakalayana kadar hergun ayni saatte yap. Sabah idrariyla degil gun icinde yapcan.4 saat sivi almican. Tuvaletini tutcan. Ozaman guzel sonuc veriyo.
aaa bende psikolojık danısmanım ilk ve orta okulda çalısıyorum :) sen nerde çalısıyorsun:)
ayrıca hayırlısı olsun beraber beklerız ınsallah :)
son olarak kızlar bel agrım cok arttı anlamadım ne agrısı bu bıde ayıp olcak bıraz ama altımdan devamlı ıgne gıbı batmalar hıssedıyorum ozellıkle oturunca falan ıcım acıyor resmen adetıme daha var adet agrsı oldugunu dusunmuyorum ama anlayamadım doktora da gıtmek ıstemıyorum sımdılık ınsallah gecer...
Normalde 19-20 gün ama bu ay böyle oldu, benimde kafam karıştı ya hangisine göre yumurtlarım acep :). Aman en iyisi takmamak nasipse Rabbim denk getirir zati :)
Benim yeni bat 17 mayıs oldu maalesef...
10. Mayısa beni eklermisiniz..
istanbuldayım canım ben. sen nerdesin:)
bende :)avrupa yakasındayım:)
günaydın kızlar
ben dün gece itibariyle regl oldum.yeni bat 17 mayıs diyelim şimdilik.
aaa bende psikolojık danısmanım ilk ve orta okulda çalısıyorum :) sen nerde çalısıyorsun:)
ayrıca hayırlısı olsun beraber beklerız ınsallah :)
son olarak kızlar bel agrım cok arttı anlamadım ne agrısı bu bıde ayıp olcak bıraz ama altımdan devamlı ıgne gıbı batmalar hıssedıyorum ozellıkle oturunca falan ıcım acıyor resmen adetıme daha var adet agrsı oldugunu dusunmuyorum ama anlayamadım doktora da gıtmek ıstemıyorum sımdılık ınsallah gecer...
dün akşam allak bullak oldum sorma. önceb i pembemsi bişiler geldi. aha yerleşme mi acaba dedim. 2 saat sonra meraktan gittim tuvalete kırmızılar karşıladı saolsun. benim anlamadığım, yumurta çatlatma iğnesi 5 inde oldum. 6 sında çatlaması gerekiyodu. üstüne 14 koyun denir hep çatlamadan sonra. benim 20sinde olmam gerekiyodu en erken. çatlamadan 10 gün sonra nasıl olabildim onu anlamıyorum. o da mı yanlış bilgi yaaa. doktor bile öyle dedi. 20-21 regl tarihin olur dedi. uwfff...
bugün telefonla arayıp sorcam. nezaman geliyim diye canım. ona göre bi yol izlicem. hatta şimdi arayım dur.
:) dur özelden yazim ben sana.