Aynen çalışıyorum bende nasıl gidicem diye düşünüyorum.
evet aslında çok deil sen bana bakmaaa sabırzlıktaaannnnnn :)
çok heyecanlı ama yaaa :)
bence deeeeeee :))))
özge merakla bekliyorum heee hemen koş ilk haberi bize ver
:)))))))))ya ya siz ortalığı karıştırın son gelenin üstüne atın hayır bütün suç seninnnn :)
tmm söz testi yaptımmı hemen yazıcam emin ol bu arada bu ay akıntım adet öncesi beyaz kremsi geliodu şimdi yumurtlama akıntısı var acep son güne öle bişi olabilirmi yaa
nasıl yani adet diye mi yoruyosun akıntını....öye düşünme sonucta akıntı en öenmli hamilelik belirtilerinden..
ama varya o akşam cidden sesli düldüm hatta demiştim ya eşim tel.de diyee sonra bana sordu neye güldün o kadar diyeee
he bi de kıskandı :) foruma dalıp beni ihmal ediyosun maşallah ordakiler seni iyi güldürüyo falaann
noluyo yaaa bi durun:)
yetişemiom hangi mja cvp vercem şaşırdım.
ben yaşlıyım yetişemiom hızınıza
yok canım adet die deilde şimdi benim her ay beyaz kremsi bi akıntım olurdu ama bu ay şeffaf yumurtlama akıntısına benzeyen bi akıntım var yani adet günü yumurtlama imkansız ya ondan sordum olabilirmi die
bebiş o bebiiişşş
lalecim doktorumu aradım yoğunmuş ulaşamadım. birazdan yine arıcam.
sen nezaman gitçen???
yumurta takibi mi düşünüyorsun sende ?
işinden dolayı onu yapamıcaksan hiç deilse ovu testi dene sende...
gerçi bazıları daha çok stres olur dyodu ki ben de öyle düşünüyodum ama dün bi arkadaş fena kandırdı beni aldım o hevesle dün akşam :)
yarın gideyim diyorum 4.günüm belki test falan yapılır
noluyo yaaa bi durun:)
yetişemiom hangi mja cvp vercem şaşırdım.
ben yaşlıyım yetişemiom hızınıza
bence hamilelikten olabilirrrr ay hadi inşallaaahhh yaaaa :)yok canım adet die deilde şimdi benim her ay beyaz kremsi bi akıntım olurdu ama bu ay şeffaf yumurtlama akıntısına benzeyen bi akıntım var yani adet günü yumurtlama imkansız ya ondan sordum olabilirmi die
yok benim eşim bu ara taktı foruma dersleri ihmal etmişim onu ihmal ediyomuşum burdayken mutlu oluyomuşum :);:) ogün bende çok güldüm ya harbidende içmeden sarhoş olmuştum :))benim kocamda aynı ayy ne istiolarsa napalım burda konuştuklarımızı onlarla konuşmak olmuoo
:) Bende ovu yaptırayım bali.Zaten adet olursam 2. yada 3. günü gel dedi kontrollerim var. bakalım ne önericek.ilk gittiğimde sadece folik falan vermişti.
hahaha :)))
kızzz bende arada bi durup nerdeee kalmıştııkk diyorum :):)
bence hamilelikten olabilirrrr ay hadi inşallaaahhh yaaaa :)
kendim gibi heveslendim yaaaaa
inş.canım yaa adet ağrılarım var ara ara ama inş hamileliktendirrr:26:
yok benim eşim bu ara taktı foruma dersleri ihmal etmişim onu ihmal ediyomuşum burdayken mutlu oluyomuşum :)
fena kıskanıyooo
çaktırma ben çaktırmamaya çalışıorum yoksa benim eşimde girmeyeceksin artık yeter diee isyan edio :))
Git insanın içi daha rahat ediyo.Bu ay içimizden birileri hamiş olsun yaaa içimize bi umut gelsinhahaha :)))
kızzz bende arada bi durup nerdeee kalmıştııkk diyorum :):)
bence hamilelikten olabilirrrr ay hadi inşallaaahhh yaaaa :)
kendim gibi heveslendim yaaaaa
yok benim eşim bu ara taktı foruma dersleri ihmal etmişim onu ihmal ediyomuşum burdayken mutlu oluyomuşum :)
fena kıskanıyooo
doktora gidiceksen daha iyi en azından içinde rahat eder ben bu ayda gitmicem mayısta da adet olursam hazıranda gidicem inşallah bakalım :)
bu ay şu ovu.testini deniyim bakalım ne olcaak :)
çaktırma ben çaktırmamaya çalışıorum yoksa benim eşimde girmeyeceksin artık yeter diee isyan edio :))
:))))
evet yaaa dikkat etmem lazım :)
neyse arkadaşlar ben gidim son iki günüm ve 2 kitabım var dua edin sıkı çalışmam lazımmm :)
geldiğimde hayırlı haber alırım inşallaaahh