Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Aynen çalışıyorum bende nasıl gidicem diye düşünüyorum.

yumurta takibi mi düşünüyorsun sende ?
işinden dolayı onu yapamıcaksan hiç deilse ovu testi dene sende...
gerçi bazıları daha çok stres olur dyodu ki ben de öyle düşünüyodum ama dün bi arkadaş fena kandırdı beni aldım o hevesle dün akşam :)

evet aslında çok deil sen bana bakmaaa sabırzlıktaaannnnnn :)
çok heyecanlı ama yaaa :)

bence deeeeeee :))))

özge merakla bekliyorum heee hemen koş ilk haberi bize ver

tmm söz testi yaptımmı hemen yazıcam emin ol bu arada bu ay akıntım adet öncesi beyaz kremsi geliodu şimdi yumurtlama akıntısı var acep son güne öle bişi olabilirmi yaa

:)))))))))ya ya siz ortalığı karıştırın son gelenin üstüne atın hayır bütün suç seninnnn :)

ama varya o akşam cidden sesli düldüm hatta demiştim ya eşim tel.de diyee sonra bana sordu neye güldün o kadar diyeee
he bi de kıskandı :) foruma dalıp beni ihmal ediyosun maşallah ordakiler seni iyi güldürüyo falaann

tmm söz testi yaptımmı hemen yazıcam emin ol bu arada bu ay akıntım adet öncesi beyaz kremsi geliodu şimdi yumurtlama akıntısı var acep son güne öle bişi olabilirmi yaa

nasıl yani adet diye mi yoruyosun akıntını....öye düşünme sonucta akıntı en öenmli hamilelik belirtilerinden..

noluyo yaaa bi durun:)
yetişemiom hangi mja cvp vercem şaşırdım.
ben yaşlıyım yetişemiom hızınıza

nasıl yani adet diye mi yoruyosun akıntını....öye düşünme sonucta akıntı en öenmli hamilelik belirtilerinden..

yok canım adet die deilde şimdi benim her ay beyaz kremsi bi akıntım olurdu ama bu ay şeffaf yumurtlama akıntısına benzeyen bi akıntım var yani adet günü yumurtlama imkansız ya ondan sordum olabilirmi die

;:) ogün bende çok güldüm ya harbidende içmeden sarhoş olmuştum :))benim kocamda aynı ayy ne istiolarsa napalım burda konuştuklarımızı onlarla konuşmak olmuoo

Son düzenleme:
lalecim doktorumu aradım yoğunmuş ulaşamadım. birazdan yine arıcam.
sen nezaman gitçen???

Son düzenleme:

:) Bende ovu yaptırayım bali.Zaten adet olursam 2. yada 3. günü gel dedi kontrollerim var. bakalım ne önericek.ilk gittiğimde sadece folik falan vermişti.

noluyo yaaa bi durun:)
yetişemiom hangi mja cvp vercem şaşırdım.
ben yaşlıyım yetişemiom hızınıza

hahaha :)))
kızzz bende arada bi durup nerdeee kalmıştııkk diyorum :):)

yok canım adet die deilde şimdi benim her ay beyaz kremsi bi akıntım olurdu ama bu ay şeffaf yumurtlama akıntısına benzeyen bi akıntım var yani adet günü yumurtlama imkansız ya ondan sordum olabilirmi die
bence hamilelikten olabilirrrr ay hadi inşallaaahhh yaaaa :)
kendim gibi heveslendim yaaaaa

;:) ogün bende çok güldüm ya harbidende içmeden sarhoş olmuştum :))benim kocamda aynı ayy ne istiolarsa napalım burda konuştuklarımızı onlarla konuşmak olmuoo
yok benim eşim bu ara taktı foruma dersleri ihmal etmişim onu ihmal ediyomuşum burdayken mutlu oluyomuşum :)
fena kıskanıyooo

:) Bende ovu yaptırayım bali.Zaten adet olursam 2. yada 3. günü gel dedi kontrollerim var. bakalım ne önericek.ilk gittiğimde sadece folik falan vermişti.

doktora gidiceksen daha iyi en azından içinde rahat eder ben bu ayda gitmicem mayısta da adet olursam hazıranda gidicem inşallah bakalım :)
bu ay şu ovu.testini deniyim bakalım ne olcaak :)

benim de bakalım doktor bu ay için ne dicek. yine yumurta takibi mi yapçak. ya da yumurtan gelişiyotakibe gerek yok, çatlamaya yakın gel, çatlatma iğnesi vuralım yine mi dicek. rahim filmi mi isticeekk. bi ulaşamadımki, arıyorum kimse açmıyo. reglken çağırır belki.
ben saflığıma yanayım. en son gitiğimde, sanki kesin bu ay hamile kalcakmışım gibi, regl olursam napças diye hiç sormadım:)

Son düzenleme:

Git insanın içi daha rahat ediyo.Bu ay içimizden birileri hamiş olsun yaaa içimize bi umut gelsin

çaktırma ben çaktırmamaya çalışıorum yoksa benim eşimde girmeyeceksin artık yeter diee isyan edio :))

:))))
evet yaaa dikkat etmem lazım :)

neyse arkadaşlar ben gidim son iki günüm ve 2 kitabım var dua edin sıkı çalışmam lazımmm :)
geldiğimde hayırlı haber alırım inşallaaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…