- 1 Aralık 2010
- 1.968
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet iki adet arası....
Yani sen adetn ilk gününden başlayıp 23 gün sonra adet mi oldun ay ne güzell :) yani hamilelik için :) adetin kaç gün sürüyo ?
selamm,
Ben 15 mayıs diye yazdırdım tarihimi ama tam anlamıyla regl olamadım ben ya bi iki damla sadece şuan gelen giden yok
evet istanbulun en çekilmez yönü bu olsa gerek. ama istanbul doğma büyüme olunca, bünye alışıyo:)))
kızlar reglm bitti çalışmalara başladım inşlh hayırlısıyla bu ay olur:)
ya ben diorumki acaba doktora gidip rutin muayenemi olsam siz gittinizmi bayanlar...
ya ben diorumki acaba doktora gidip rutin muayenemi olsam siz gittinizmi bayanlar...
evde bi tane testim var önceden kalma. başka da almıcam diye kendimi şartladım. onun için reglin geçmesini beklicem sanırım. yoksa normalde yarın yapmanın hesaplarını yapıyodum. regle 3 gün kala yani. ama baktım bi belirti de yok. edeğmez dedim moral bozmaya bikaç gün daha meraklanayım bari. nasılsa regl gelirse,
teste gerek kalmaz. eğer yumurtlamadan sonra 14 gün koyma durumu doğruysa, 20 si oluyo regl günü. yani 21 in sabahını görebilirsem regl olmadan, yaparım test. doktor da öyle demişti. 21 ine kadar olmassan test yaparsın demişti. çatlatma iğnesi olduğum için, etkisi sürüyomuş zaten uzun süre, erken test yapanlar da iğnenin etkisiyle pozitif çıkabiliyomuş. o belirsizlik de tutuyo beni zaten. neyse çok diil. 5 gün kaldı:)
ben istanbuldayım. benim ailem de istanbulda ama, aramızda toplu taşımalarla gidilirse 1 buçuk saatlik mesafe var. özel araçla 30-45 dk. trafik olmassa tabi:)
mrb kızlar :) biraz geç oldu ama bende aranıza katılmak istedim.birileriyle konuşursam belki biraz rahatlarım.bende bu aydan umutlu olanlardanım.rabbim hepimize kısa sürede bi bebiş nasip etsin inşallah.
hoşgeldin canım regl tarihin nezaman listeye eklesin seni de topik sahibemiz.
hoş buldum.mayıs 14 diyebiliriz :)
değerlendirdim
ekle tabi tatlım, canım bu ay ben erken oldum.. yani 6'sı benim regl olmalı tekrar :)
benide yazarmısın tam belli değil ama 15 mayıs diyeyim ben
selamm,
Ben 15 mayıs diye yazdırdım tarihimi ama tam anlamıyla regl olamadım ben ya bi iki damla sadece şuan gelen giden yok
benim bat 18 nisan
merak hat safhada hayırlısı olsun
Evet yalan olmasın 23 yada 24 bu ay öyle oldu, normalde güzel değil ama hamilelik için iyi :) 8 gün sürüyor ya oda bayagı uzun :)
wuuu lekeliyken mi çalışma yaptınız :)
hayırlısı bakalım...
Merhabaaaa arkadaşlarrr :)
Sabah bi çıktım şimdi anca bakabildim malum misafirim vardı :)
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldniz bat larınızı ekledim hayırlısı ilee müjdemiz çok olsun bu ay inşallaah :)
ahhsen...............................16 Nisan
ahhseeeennnnnn nerdesinn inşallaah bugün adet olmamışsınıdr daa yarına umutla uyanırsın :)
Hadi ilk müjdeyi sen ver inşallah
bence sen bugün arkadaşından nasıl tutturmuş diye tüyoları al. sonra bize de anlat
valla yaptık
napim yumurtlama lekelenmesiyse bekleyip kaçıramam
leke dediğim bi çay kaşığı kadar geldi
bugün bişi yok mesela
bende onu sorcaktım ya inşallah hamiledir
Bence de yaaa inşallah hamiledirrr :)
ne güzel olur ilk müjdeyi alsakkk :)
ya hamile haber duyunca çok seviniyorum yaaa :)
Kim hamileymis:)