Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

kızlar reglm bitti çalışmalara başladım inşlh hayırlısıyla bu ay olur:)

ya ben diorumki acaba doktora gidip rutin muayenemi olsam siz gittinizmi bayanlar...

selamm,
Ben 15 mayıs diye yazdırdım tarihimi ama tam anlamıyla regl olamadım ben ya bi iki damla sadece şuan gelen giden yok :KK31:

Evet iki adet arası....
Yani sen adetn ilk gününden başlayıp 23 gün sonra adet mi oldun ay ne güzell :) yani hamilelik için :) adetin kaç gün sürüyo ?

Evet yalan olmasın 23 yada 24 bu ay öyle oldu, normalde güzel değil ama hamilelik için iyi :) 8 gün sürüyor ya oda bayagı uzun :)

ya ben diorumki acaba doktora gidip rutin muayenemi olsam siz gittinizmi bayanlar...

ben gittim regl bittikten 2 gün sonra
iyide oldu içim rahatladı bi sorun yok dedi

canım ilk defamı başlıosun hadi bakalım hayırlısı bence git rutin kontrollerini ol kafan rahat olsun

evde bi tane testim var önceden kalma. başka da almıcam diye kendimi şartladım. onun için reglin geçmesini beklicem sanırım. yoksa normalde yarın yapmanın hesaplarını yapıyodum. regle 3 gün kala yani. ama baktım bi belirti de yok. edeğmez dedim moral bozmaya bikaç gün daha meraklanayım bari. nasılsa regl gelirse,
teste gerek kalmaz. eğer yumurtlamadan sonra 14 gün koyma durumu doğruysa, 20 si oluyo regl günü. yani 21 in sabahını görebilirsem regl olmadan, yaparım test. doktor da öyle demişti. 21 ine kadar olmassan test yaparsın demişti. çatlatma iğnesi olduğum için, etkisi sürüyomuş zaten uzun süre, erken test yapanlar da iğnenin etkisiyle pozitif çıkabiliyomuş. o belirsizlik de tutuyo beni zaten. neyse çok diil. 5 gün kaldı:)

5.güncük :)
ayy çabucak geçsin yaaaaa çok merak ettim :):):)
inşallah kopkoyu çift çizgi görürsünnnnn :)

ben istanbuldayım. benim ailem de istanbulda ama, aramızda toplu taşımalarla gidilirse 1 buçuk saatlik mesafe var. özel araçla 30-45 dk. trafik olmassa tabi:)

benim ailem istanbul daaa :KK43:
valla 24 saatlik mesafede olunca 1 saat hiçbişey gibi:)))

mrb kızlar :) biraz geç oldu ama bende aranıza katılmak istedim.birileriyle konuşursam belki biraz rahatlarım.bende bu aydan umutlu olanlardanım.rabbim hepimize kısa sürede bi bebiş nasip etsin inşallah.

Hoşgeldiiin aramıza :)
Tabi ki öyle bende gecen ay adet olunca katıldım kk ya ve baktım ki aynı hisleri yaşayan aynı durumda olandan başka kimse beni anlamıyo :)
amin inşallah rabbim bu ay hepimize nasip etsin yaa :)

hoşgeldin canım regl tarihin nezaman listeye eklesin seni de topik sahibemiz.

hoş buldum.mayıs 14 diyebiliriz :)

ekledim bileeeee:KK16:

Ay hadi hayırlısı yaaa :)
İnşallah olur...
ben en son iki ay önce gittim daha da gitmedim önümüz de ki ay da olmazsa haziranda giderim diyorum bakalım...

selamm,
Ben 15 mayıs diye yazdırdım tarihimi ama tam anlamıyla regl olamadım ben ya bi iki damla sadece şuan gelen giden yok :KK31:

bi iki damladan sonra tamamen kesildiyse bi gün bekle test yap bence...yerleşme kanaması ise kanamdan sonra 2 günde çıkıyo :))
İnşallahda öyledir yaaaa:)

benim bat 18 nisan
merak hat safhada hayırlısı olsun

Hoşgeldin aramızaaa:)
Ay ne heyecanlııı ben panik yaptım senin yerine :)
Hiç test yaptın mı ben olsaam dayanamamaıştım çoktan :KK9:
İnşallah hayırlı haberi verirsin yaaa :KK16:

Evet yalan olmasın 23 yada 24 bu ay öyle oldu, normalde güzel değil ama hamilelik için iyi :) 8 gün sürüyor ya oda bayagı uzun :)

16 Günde bi adetsin yani o zaman çok erken yumurtluyosundur adet biter bitmez dikkat etmen lazım çalışmalaraa :KK9:

Merhabaaaa arkadaşlarrr :)
Sabah bi çıktım şimdi anca bakabildim malum misafirim vardı :)
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldniz bat larınızı ekledim hayırlısı ilee müjdemiz çok olsun bu ay inşallaah :)

ahhsen...............................16 Nisan

ahhseeeennnnnn nerdesinn inşallaah bugün adet olmamışsınıdr daa yarına umutla uyanırsın :)
Hadi ilk müjdeyi sen ver inşallah :KK16:

Merhabaaaa arkadaşlarrr :)
Sabah bi çıktım şimdi anca bakabildim malum misafirim vardı :)
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldniz bat larınızı ekledim hayırlısı ilee müjdemiz çok olsun bu ay inşallaah :)

ahhsen...............................16 Nisan

ahhseeeennnnnn nerdesinn inşallaah bugün adet olmamışsınıdr daa yarına umutla uyanırsın :)
Hadi ilk müjdeyi sen ver inşallah :KK16:

bende onu sorcaktım ya inşallah hamiledir

bence sen bugün arkadaşından nasıl tutturmuş diye tüyoları al. sonra bize de anlat:KK23:

ayyyy cemreemmm bugün gelen arkadaş hamile olunca muhabbet paso bu konularda oldu ve beni ovulasyon testi almam konusunda çok zorladı :))
Bi erken bi geç alıyosun öyle de böyle de ayın sonunu bekliyosun bence yap test tam bil yumurtlamanı dedi :KK70:
napsam karar veremediiimmmm yaaaaa:)

valla yaptık
napim yumurtlama lekelenmesiyse bekleyip kaçıramam
leke dediğim bi çay kaşığı kadar geldi
bugün bişi yok mesela

evet yumurtlamaysa kaçırmaman iyi olmuş :KK9:
ama senin yerinde olsam 2 gün sonra yapardım bi test :)
eger yerleşme lekesi ise kesinnn çıkarrr ayyy hadi inşallah :KK70:

X