Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

bence sen bugün arkadaşından nasıl tutturmuş diye tüyoları al. sonra bize de anlat

ay evet yaaa adetim bitse de başlasam bi an önce diyorum daha sıkı tutucam bu sefer herşeyi
sen nerde oturuyorsun canım ?
o yönden evet şanslıyım ya mesela bu gelen arkadaşla bayaga samimi olduk rahatca konusurum cevre de öle eşlerle sık sık görüştügümüz arkadaşlar var :)
Yani ana baba akraba hasreti olmasa gurbet sayılmaz :)

yaaaa bir an önce bat ın geçse de test yapsan :)
ben bu ay deli gibi test meraklısı oldum

inşallah ya yumurtlama gunum 18 i yanı 28 zınde yapabılırım demek mi o:)

benım kızımda hıc belırtım olmadı ne agrı ne bulantı ne ates basması hıc bır sey :)gelecek hafta cuma yaparım belki:)

yapma yaw:)) bak heveslendircen beni de şimdi. deme böle şeyler
aslında en büyük belirti reglin geçmesi denir ya. en doğrusu bence. beklices görces

bence onun tüyosu yoktur çünkü korunmayı bıraktı hemen olmasın diyodu olduuu :))
kafası rahattı bence ondan yani

biz de çok istiyoz diye mi sınanıyoz acaba??? ama napim kendimi engelleyemiyorum:) 32 yaşımdayım. 5 yıllık evliyim ve artık hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir bebek istiyorum evimizde

bende adet de gecıkmedı 4 ay adet oldum :)

amaaannn yok biz bişey bilmios. çok şey öğrenios diye geçinios buraları gezip. Allah ne şekilde nasıl dilerse öyle olur. ötesi yok. kural kaide yok. seninle konuşmamdan bu dersi çıkardım ben kendime canım

biz de çok istiyoz diye mi sınanıyoz acaba??? ama napim kendimi engelleyemiyorum:) 32 yaşımdayım. 5 yıllık evliyim ve artık hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir bebek istiyorum evimizde

Bende istiyorum ya tamam 1 yıllık evliyim ama elimde deil
benden çok eşim istiyo o yüzden daha da istiyorum oyyyyyy
nasip et rabbim bu ay :)

Bence de yaa :)
Nasip olacak hayırlı bi zamanda

gercekten oyle ben evlenmeden önce dr ya gıttım senın cocugun olmaz tedavı olaman lazım ondada sansı yuzde ellının altında dedı bende madem olamayacak korunmayayım dedım adette goruyorum ya hıc bılemedım hamıle oldugumu sonra bı hastahanede ındırım vardı dedım muayane olayım malum bız turkler beleş kefen görsek giricez:) kadın ulturasyona aldı kı ınanamadım cınsıyetı bıle bellı olmus kocaman bebek var karnımda allah herkese yaşatsın rabbım ol deyınce olmayacak sey yok doktor da bana kızıyor nasıl fark etmedın dıye ben olma ıhtımalı vermedım kı hıc o 4 aylık surede ev tasıdım ıp atladım agır kaldırdım cam sıldım allah korumus bebegımı sımdı 3 yasında allaha sukur dunya tatlısı kızım var:) bıraz teslım olmak lazım sanırım sırtını allaha dayayacaksın en ıyı doktora gıt herşeyı en dogru şekilde yap rabbım ol demeyınce olmaz :)

evde bi tane testim var önceden kalma. başka da almıcam diye kendimi şartladım. onun için reglin geçmesini beklicem sanırım. yoksa normalde yarın yapmanın hesaplarını yapıyodum. regle 3 gün kala yani. ama baktım bi belirti de yok. edeğmez dedim moral bozmaya bikaç gün daha meraklanayım bari. nasılsa regl gelirse, teste gerek kalmaz. eğer yumurtlamadan sonra 14 gün koyma durumu doğruysa, 20 si oluyo regl günü. yani 21 in sabahını görebilirsem regl olmadan, yaparım test. doktor da öyle demişti. 21 ine kadar olmassan test yaparsın demişti. çatlatma iğnesi olduğum için, etkisi sürüyomuş zaten uzun süre, erken test yapanlar da iğnenin etkisiyle pozitif çıkabiliyomuş. o belirsizlik de tutuyo beni zaten. neyse çok diil. 5 gün kaldı:)

Son düzenleme:

ne güzel konuştun yaaa. Allah sağlıklı ömür versin yawruna canım benim. ne büyük süpriz olmuş sana. cinsiyeti belli olana kadar bilmemek ne demek yaaa. şok durumu gerçekten insan aptal olur duyunca:) e şimdi sende regl olsan da süphe devam eder hep yine ayını olursa diye.

ben istanbuldayım. benim ailem de istanbulda ama, aramızda toplu taşımalarla gidilirse 1 buçuk saatlik mesafe var. özel araçla 30-45 dk. trafik olmassa tabi:)

mrb kızlar :) biraz geç oldu ama bende aranıza katılmak istedim.birileriyle konuşursam belki biraz rahatlarım.bende bu aydan umutlu olanlardanım.rabbim hepimize kısa sürede bi bebiş nasip etsin inşallah.

mrb kızlar :) biraz geç oldu ama bende aranıza katılmak istedim.birileriyle konuşursam belki biraz rahatlarım.bende bu aydan umutlu olanlardanım.rabbim hepimize kısa sürede bi bebiş nasip etsin inşallah.

hoşgeldin canım regl tarihin nezaman listeye eklesin seni de topik sahibemiz.

Adete yakın lekelenme ya yumurtlama lekesidir geç yumurtluyorsundur bu ay değerlendir. Ya da yerleşme kanamasıdır. Inşallah yerleşme kanamasıdır da müjdeli haber verirsin. Hayırlısı olsun. .

değerlendirdim

Son düzenleme:

ekle tabi tatlım, canım bu ay ben erken oldum.. yani 6'sı benim regl olmalı tekrar :)

benide yazarmısın tam belli değil ama 15 mayıs diyeyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…