Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

ben şubatta oldum canım

Senin ki çok yeniymiş zaten rahimin kendini toparlaması bir iki ay ama düşükten sonra hamile kalmak daha kolaymış inşallaaahhh çok bekleyemyiz ikimizde :)

Benim de umudum 15 mayısa kaldı Nisan topiğinde birlikteydik burdada yoldaş olalım
Gelmene çok sevindim listeye de ekledim :)
Tabi ki yoldaş olalım müminin birbiri için duası kabulmuş hepimiz için dua ediyorum yaaa:)

adetime 6 gün var
kahverengi lekelenmem oldu
böyle birşey yaşayan var mı ?

Yerleşme kanaması olabilir miiii :)
Ay hadi inşallah öyledir lekelenmenin devamı gelmezde müjdeli haberi verirsin inşallah :)

Normalde böyle olurmuydun erkenden ya da kahverengi ile başlar mıydı ?

hogeldin ben iyiyim :)))sen nasılsıın :)
Cemrecinar sanırım hala toparlanamadı

iiyim canım bende sadece biraz morelim bozuk tlfnumu düşürdüm kırıldı ;(( hep aksilikler beni buluo ( cemrenin migreni varmış ya o ağrı çekilmez bi kaç güne toparlar inşallah

Hoşgeldiiin aramızaa :)
Benimde normalde bu ay ki bat ım 16 nisan dı ama maalesef erken oldum
Evlendiğinizden beri hiç korunmadınız mı ?
İnşallah yarın olmazsın da bi kaç güne verirsin müjdeyiii :)
ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ?
[/QUOTE]

Sadece 3 ay korundum. Myom vardi bende 7 ay önce ameliyat oldum. Yumurta oluşum sorunum var. Dert çok bende. Bi gün inşallah hamile kalirsam hikayemi o zaman yazarim inşallah.Rabbim o günleri tez zaman da hepimize nasip etsin. Testi cuma ya yada pazartesi yaparim. Erken yapip hayal kirikligi yasamak istemiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iiyim canım bende sadece biraz morelim bozuk tlfnumu düşürdüm kırıldı ;(( hep aksilikler beni buluo ( cemrenin migreni varmış ya o ağrı çekilmez bi kaç güne toparlar inşallah

yapılmaz m telefon durum fena mı ?
Olsun ya rabbim amansız dert vermesin maddi şeyler yerine gelir bozma moraliniiii :)

Rabbim tez zamanda nasip eder inşalah sana da....umudumuz hep var hep daim...
Rabbim bizede yaşatack o duyguyu inşallah yaa :)

kızlaaar henüz geçmedi ağrım arada biraz hafifliyo gibi ama ...

oyyy kıyamam yaa inşallah tez toparlanırsıınn
bol bol dinlen yaaa

tmm cnm çok saolun valla. iyiki varsınız sen, özge

yok tatlım valla paramparça oldu kısmet cana gelceğine mala gelsin napalım

Yerleşme kanaması olabilir miiii :)
Ay hadi inşallah öyledir lekelenmenin devamı gelmezde müjdeli haberi verirsin inşallah :)

Normalde böyle olurmuydun erkenden ya da kahverengi ile başlar mıydı ?

Geçen ay oldu ardından çok ağrılı bi adet geçirdim sonrada hemen doktora gittim
Doktor hcg istedi negatif çıktı
Progesteron hormonun yeterli salgılanmıyosa bebek tutunamamıştır dedi
Adetimin 3. günü hormon testi için tekrar çağırdı
Yani bebekmi tutunmaya çalışıyo anlamadım

adetime 6 gün var
kahverengi lekelenmem oldu
böyle birşey yaşayan var mı ?

Adete yakın lekelenme ya yumurtlama lekesidir geç yumurtluyorsundur bu ay değerlendir. Ya da yerleşme kanamasıdır. Inşallah yerleşme kanamasıdır da müjdeli haber verirsin. Hayırlısı olsun. .

Yok yookk umudumuzu kaybetmek yok :)
Nasip olacak inşallah bu ay bereketi ile gelecek:)

Amin inşallah tüm isteyenlere..

Mrb benim de bat yarin 16 nisan. İnşallah olmam. Konuyu bastan okudum en eski benim galiba 3.5 yillik evliyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inşallah bu ay kırmızıları sadece test çubuğunda görürsün. Uzun zamandır bekliyorsun rabbim yardımcın olsun. .

Merhaba Günaydın kızlar. .
Nasılsınız?
Ben boğaz ve kulak ağrısıyla boğuşuyorum bir kaç gündür. .
Bugün sohbet grubu misafirlerim var evimde.. 20 kişi kadar.. Yoğun ve yorucu birgün olacak. Rabbim kolaylık versin inşallah. .
Daha kimsecikler yok galiba...

Günaydın, geçmiş olsun, hasta hasta misafir ağırlamak zordur Allah yardımcın olsunn

yok tatlım valla paramparça oldu kısmet cana gelceğine mala gelsin napalım

Aynen öyle insan ister istemez üzülüyo ama telafisi mümkün ya bununla teselli olmak lazım..
Hem kendini çok üzüpte hormonların yolunu şaşırtmaa :))

Bence kötü düşünme sonuçta tutunamayan bi yumurta düşürmüş olsan bunu hissedersin yaa
mevsimsel degişimlerden olmuş olabilirsin bende 5 6 gün erken oldum bu ay
Yani insan hep aynı düzende gitmiyo...

Hatta adet oldugum ve kırmızıları gördüğüm halde bazen kendi kendime senaryo yazıp kafamda kuruyorum
ayyy şu kafasından atmayı başaranlar ne şanslı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…