tmm canım gözlerim yanıyo zaten biraz bakınca, size bakim dedim. çıkıom şimdi öptüm çookkk
Merhaba Günaydın kızlar. .
Nasılsınız?
Ben boğaz ve kulak ağrısıyla boğuşuyorum bir kaç gündür. .
Bugün sohbet grubu misafirlerim var evimde.. 20 kişi kadar.. Yoğun ve yorucu birgün olacak. Rabbim kolaylık versin inşallah. .
Daha kimsecikler yok galiba...
Herkeseee günaydııınnn :)
Umut dolu musmutlu bi gün olur inşallaahhh :)
Burda tam bahar havası var bi yağmur bi güneş bi dolu :) 4 mevsim yasşıyoruzzz :)))
Hatin nasılsın adetin ne zaman bitiyor? ben ortalarını geçtim sanırım :)))
Günaydın canıııımm, amin inşallah hepimizin günü çok güzel geçsin :)).
Benimki pazar biter diye düşünüyorum ama bakalım belkide erken biter :). Haftaya bugünler yogun zamanlarımız olcak
günaydın kızlar.. başım bugün biraz daha iyi. ama hala ağrı var. kendini hissettiriyo yani. ilaçsız bukadarına da şükrediyorum. normalde böyle başlayan ağrılarım beni acillik etmeden rahat etmezdi. bugünü de atlatırsam toparlarım gibi geliyo.
Benimde cuma ya da cmrts biticek :) Tamamen aynıyız ama senin siklusun kısaydı yalnış hatırlamıyorum dimi :)
günaydın kızlar.. başım bugün biraz daha iyi. ama hala ağrı var. kendini hissettiriyo yani. ilaçsız bukadarına da şükrediyorum. normalde böyle başlayan ağrılarım beni acillik etmeden rahat etmezdi. bugünü de atlatırsam toparlarım gibi geliyo.
Benimde cuma ya da cmrts biticek :) Tamamen aynıyız ama senin siklusun kısaydı yalnış hatırlamıyorum dimi :)
İnşallaaahh rahatca atlatırsın bugünü ve bu yaptıgn fedakarlık sana müjdeli bi haber olarak dönerrr :)
Bi yandan da gün be gün bat a yaklaşıyorsun inşallaaahhhh çift çizgiyi görürsün bu ay :)
Senin ki çok yeniymiş zaten rahimin kendini toparlaması bir iki ay ama düşükten sonra hamile kalmak daha kolaymış inşallaaahhh çok bekleyemyiz ikimizde :)
Gelmene çok sevindim listeye de ekledim :)
Tabi ki yoldaş olalım müminin birbiri için duası kabulmuş hepimiz için dua ediyorum yaaa:)
Günaydın canım, Rabbim şifa versi, migren zordur yaa
kızllarrr gunaydın:) allah hasta arkadaslarımıza acil sifalar versın:)
ya benımde belım cok agrıyor sabıt bı nokta devamlı batma yapıyor anlamadım neden egılıp kalkarken kızmı kucagıma alırken daha net hıssedıyorum inşallah sıkıntı yoktur:) ayrıcada cok da heyecanlaıyım ıkı haftam kaldı ınsallah hayırlı haberler verebılırım sızlere gecen aya göre daha planlı programlıyız ama malum bı ısler plana programa pek bakmıyor içimden bi ses haftaya test yap 5 gun onceden öğrenenler cok dıyor baska bır ses de test de gunu 10 gun gecıp de goremeyenler var dıyo :) beynım ıyıce yoruldu:)
ya benımde belım cok agrıyor sabıt bı nokta devamlı batma yapıyor anlamadım neden egılıp kalkarken kızmı kucagıma alırken daha net hıssedıyorum inşallah sıkıntı yoktur:) ayrıcada cok da heyecanlaıyım ıkı haftam kaldı ınsallah hayırlı haberler verebılırım sızlere gecen aya göre daha planlı programlıyız ama malum bı ısler plana programa pek bakmıyor içimden bi ses haftaya test yap 5 gun onceden öğrenenler cok dıyor baska bır ses de test de gunu 10 gun gecıp de goremeyenler var dıyo :) beynım ıyıce yoruldu:)
cemrecim nasılll olsun ? umarıımmm toparlamışsındır yaaa ...
Geçmiş olsun rabbim şifa versin yaa ...
Benim de bugün misafirim var :) ama bi çift sadece sana Allah kolaylık versin :)
Nerede oturuyorsun sen ?
Tatlım siklus dediğin iki adet arasındaki süremi ooluyor? Eger oysa evet benimki kısa normalde 27 gün ortalama ama bu sefer 23de oldum :)
ben de çokisterim çift çizgiyi görmek ama, özge yine kızcak ama:) hiiiççç belirtim yok. hatta bikaç gün önceye kadar böyle sıcaklıyom ellerim ayaklarım yanıyo gibi geliyodu, şimdi buz gibiyim. ateş mateş de düştü bence. ölçmüyorum ama öyle hissediyorum. ben özgeden ümittliyim baya bi belirtisi var. ondaki belirtiler bende olsa ve reglim 18i olsa bu sabah test yapardım
Evet iki adet arası....
Yani sen adetn ilk gününden başlayıp 23 gün sonra adet mi oldun ay ne güzell :) yani hamilelik için :) adetin kaç gün sürüyo ?
günaydın :))
yumurtlama günlerin geçtmi ? belki de onun alametidri olamaz mı ?
Umutlu olmana sevindm bu adetim bitsin bende pür dikkat olcam karar verdim
ve o kafa karışıklıgını anlıyorum insanın içinde ki o ses hiç susmuyo adet oldugum halde ya üstüne görmeyse deyip hala bana umut veriyo o haiin ses
ama umudum olmaz bal gibi adetim
Hissetmeyenler daha çok hamile çıkıyo :)
2 aydır bu forumdayım ve bu aydan geçtim adeti beklyorum diyen kimi gördüysem hamileee :)
İnşallah sende öyle olursun yaaa :)
Şimdilik illk adım bat ın gelmemesi
inşallah canım düzenim bir otursa olur gibi geliyo da işte vucudun toparlanması lazım önce tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
huuu napion arkadaşım? ne çokmisafirin oluyo senin yaw. gurbette diil misiniz siz orda:)
aahh ahhh keşkeee, çok büyük süpriz olur olursa bu saatten sonra :)
Bunu bende demiştim aynı şeyleri yaşamak istemiyorum o yüzden hep duam hayırlı bi zamanda hayırlı ve saglıklı bi şekilde nasip etsin rabbim :)
İnşallah bi daha yaşamıcaz arkadaşım ve saglıcalıkla hamile kalıcaz :)
evi süpürüp siliyom bi yandan da aklım sizde gelip bakıyom :)
daha hazılık yapcam :)
ama kahvaltı o yüzden çok sorun degil :)))
evet gurbetteyim de burda da cevre edindik ya eşimin bi arkadaşı eşiyle birlikte gelicek :)
onlar evlenmeden arkadaştı evlenince eşiyle bende tanışıp arkadaş olduk iyi oldu :)
Bu arada bizden sonra evlendilerr eşi 8 haftalık hamile
oyyyyyy ben nere gideemmm
zaten süprizzzz bi şekilde gelip hayatınıza renk katıcak mutluluk katıcaakk :)
ya geçen ay nisanda kafamdan daha çok çıkarıp rahattım hatırlarsanız hep olmayabilirde falan diyip duruyodum bu ay hormonlarım çoştu illaa da bu ay olsuunnnn diyorum :)))
kafamdan atmam lazııımmmm
yumdan sonraki 10.gün test pozitifi veriyo hamileysen canım ben reglden 4 gün önce görmüştüm gölge gibi çıktı ikinci çizgim hadi hayırlısı hakkında..
benım kızımda hıc belırtım olmadı ne agrı ne bulantı ne ates basması hıc bır sey :)gelecek hafta cuma yaparım belki:):) aslında bu erken test olayı belirtilere bağlı biraz. yani çok farklı belirtiler hissediyosa insan bence erken de yapabilir. çünkü hcg hormonu salınmadan belirti olmaz. ama hiç bi belirti yokken ortada (örnek :ben:)) yapıp dsa moral bozmanın anlamı da yok.
bece sen belirtilerini takip et arkadaşım ona göre karar verirsin zamanı gelince. şimdiden bunlarla kafanı bulandırma, daha yumurtlama dönemindesin sen. hormonlarını etkileme stres yapıp.