Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Bunu bende demiştim aynı şeyleri yaşamak istemiyorum o yüzden hep duam hayırlı bi zamanda hayırlı ve saglıklı bi şekilde nasip etsin rabbim :)
İnşallah bi daha yaşamıcaz arkadaşım ve saglıcalıkla hamile kalıcaz :)

evi süpürüp siliyom bi yandan da aklım sizde gelip bakıyom :)
daha hazılık yapcam :)
ama kahvaltı o yüzden çok sorun degil :)))
evet gurbetteyim de burda da cevre edindik ya eşimin bi arkadaşı eşiyle birlikte gelicek :)
onlar evlenmeden arkadaştı evlenince eşiyle bende tanışıp arkadaş olduk iyi oldu :)
Bu arada bizden sonra evlendilerr eşi 8 haftalık hamile :KK9:

oyyyyyy ben nere gideemmm :KK9:

bence sen bugün arkadaşından nasıl tutturmuş diye tüyoları al. sonra bize de anlat:KK23:

:KK1: anlıyorum seni. ben bu ayın başında çok hevesliydim. bu ay olsun diyodum. şimdi belirti göremedikçe, neden tutturamadık acaba diye düşünüp planlar yapmaya başladım bile gelecek ay için:KK52: e sen de yumurtlama dönemi yaklaşan bir anne aday adayı olarak böyle hissetmen çok normaaaalllll:KK9:
yaa ne güzel. biz de akrabalarımıza çok yakın değiliz oturduğumuz yerde ama, öyle kafamıza göre de sık geliş gidiş yaptığımız çevre oluşturamadık. hem de 5 sene oldu:KK43: . tamam var gelenimiz gidenimiz ama, oturup dertleştiğim gerçek dost diyebileceğim kanka bulamadım kendime:) bi tane vardı tam buldum demiştim o arkadaşım da iş dolayısıyla başka şehire yerleşti. biz çok antisosyal bi çiftiz galiba. dışardan da pek öyle görünmüyoz ama :KK9:

ay evet yaaa adetim bitse de başlasam bi an önce diyorum daha sıkı tutucam bu sefer herşeyi :KK9:
sen nerde oturuyorsun canım ?
o yönden evet şanslıyım ya mesela bu gelen arkadaşla bayaga samimi olduk rahatca konusurum cevre de öle eşlerle sık sık görüştügümüz arkadaşlar var :)
Yani ana baba akraba hasreti olmasa gurbet sayılmaz :)

yaaaa bir an önce bat ın geçse de test yapsan :)
ben bu ay deli gibi test meraklısı oldum:KK52:

inşallah ya yumurtlama gunum 18 i yanı 28 zınde yapabılırım demek mi o:)

benım kızımda hıc belırtım olmadı ne agrı ne bulantı ne ates basması hıc bır sey :)gelecek hafta cuma yaparım belki:)

yapma yaw:)) bak heveslendircen beni de şimdi. deme böle şeyler :KK8:
aslında en büyük belirti reglin geçmesi denir ya. en doğrusu bence. beklices görces:KK23:

bence onun tüyosu yoktur çünkü korunmayı bıraktı hemen olmasın diyodu olduuu :))
kafası rahattı bence ondan yani :KK70:

biz de çok istiyoz diye mi sınanıyoz acaba??? ama napim kendimi engelleyemiyorum:) 32 yaşımdayım. 5 yıllık evliyim ve artık hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir bebek istiyorum evimizde:emir_bebek:

bende adet de gecıkmedı 4 ay adet oldum :)

amaaannn yok biz bişey bilmios. çok şey öğrenios diye geçinios buraları gezip. Allah ne şekilde nasıl dilerse öyle olur. ötesi yok. kural kaide yok. seninle konuşmamdan bu dersi çıkardım ben kendime canım:KK55:

biz de çok istiyoz diye mi sınanıyoz acaba??? ama napim kendimi engelleyemiyorum:) 32 yaşımdayım. 5 yıllık evliyim ve artık hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir bebek istiyorum evimizde:emir_bebek:

Bende istiyorum ya tamam 1 yıllık evliyim ama elimde deil :KK43:
benden çok eşim istiyo o yüzden daha da istiyorum oyyyyyy
nasip et rabbim bu ay :)

amaaannn yok biz bişey bilmios. çok şey öğrenios diye geçinios buraları gezip. Allah ne şekilde nasıl dilerse öyle olur. ötesi yok. kural kaide yok. seninle konuşmamdan bu dersi çıkardım ben kendime canım:KK55:

Bence de yaa :)
Nasip olacak hayırlı bi zamanda :KK70:

gercekten oyle ben evlenmeden önce dr ya gıttım senın cocugun olmaz tedavı olaman lazım ondada sansı yuzde ellının altında dedı bende madem olamayacak korunmayayım dedım adette goruyorum ya hıc bılemedım hamıle oldugumu sonra bı hastahanede ındırım vardı dedım muayane olayım malum bız turkler beleş kefen görsek giricez:) kadın ulturasyona aldı kı ınanamadım cınsıyetı bıle bellı olmus kocaman bebek var karnımda allah herkese yaşatsın rabbım ol deyınce olmayacak sey yok doktor da bana kızıyor nasıl fark etmedın dıye ben olma ıhtımalı vermedım kı hıc o 4 aylık surede ev tasıdım ıp atladım agır kaldırdım cam sıldım allah korumus bebegımı sımdı 3 yasında allaha sukur dunya tatlısı kızım var:) bıraz teslım olmak lazım sanırım sırtını allaha dayayacaksın en ıyı doktora gıt herşeyı en dogru şekilde yap rabbım ol demeyınce olmaz :)

ay evet yaaa adetim bitse de başlasam bi an önce diyorum daha sıkı tutucam bu sefer herşeyi :KK9:
o yönden evet şanslıyım ya mesela bu gelen arkadaşla bayaga samimi olduk rahatca konusurum cevre de öle eşlerle sık sık görüştügümüz arkadaşlar var :)

evde bi tane testim var önceden kalma. başka da almıcam diye kendimi şartladım. onun için reglin geçmesini beklicem sanırım. yoksa normalde yarın yapmanın hesaplarını yapıyodum. regle 3 gün kala yani. ama baktım bi belirti de yok. edeğmez dedim moral bozmaya bikaç gün daha meraklanayım bari. nasılsa regl gelirse, teste gerek kalmaz. eğer yumurtlamadan sonra 14 gün koyma durumu doğruysa, 20 si oluyo regl günü. yani 21 in sabahını görebilirsem regl olmadan, yaparım test. doktor da öyle demişti. 21 ine kadar olmassan test yaparsın demişti. çatlatma iğnesi olduğum için, etkisi sürüyomuş zaten uzun süre, erken test yapanlar da iğnenin etkisiyle pozitif çıkabiliyomuş. o belirsizlik de tutuyo beni zaten. neyse çok diil. 5 gün kaldı:)

Son düzenleme:
gercekten oyle ben evlenmeden önce dr ya gıttım senın cocugun olmaz tedavı olaman lazım ondada sansı yuzde ellının altında dedı bende madem olamayacak korunmayayım dedım adette goruyorum ya hıc bılemedım hamıle oldugumu sonra bı hastahanede ındırım vardı dedım muayane olayım malum bız turkler beleş kefen görsek giricez:) kadın ulturasyona aldı kı ınanamadım cınsıyetı bıle bellı olmus kocaman bebek var karnımda allah herkese yaşatsın rabbım ol deyınce olmayacak sey yok doktor da bana kızıyor nasıl fark etmedın dıye ben olma ıhtımalı vermedım kı hıc o 4 aylık surede ev tasıdım ıp atladım agır kaldırdım cam sıldım allah korumus bebegımı sımdı 3 yasında allaha sukur dunya tatlısı kızım var:) bıraz teslım olmak lazım sanırım sırtını allaha dayayacaksın en ıyı doktora gıt herşeyı en dogru şekilde yap rabbım ol demeyınce olmaz :)

ne güzel konuştun yaaa. Allah sağlıklı ömür versin yawruna canım benim. ne büyük süpriz olmuş sana. cinsiyeti belli olana kadar bilmemek ne demek yaaa. şok durumu gerçekten insan aptal olur duyunca:) e şimdi sende regl olsan da süphe devam eder hep yine ayını olursa diye.

ben istanbuldayım. benim ailem de istanbulda ama, aramızda toplu taşımalarla gidilirse 1 buçuk saatlik mesafe var. özel araçla 30-45 dk. trafik olmassa tabi:)

mrb kızlar :) biraz geç oldu ama bende aranıza katılmak istedim.birileriyle konuşursam belki biraz rahatlarım.bende bu aydan umutlu olanlardanım.rabbim hepimize kısa sürede bi bebiş nasip etsin inşallah.

mrb kızlar :) biraz geç oldu ama bende aranıza katılmak istedim.birileriyle konuşursam belki biraz rahatlarım.bende bu aydan umutlu olanlardanım.rabbim hepimize kısa sürede bi bebiş nasip etsin inşallah.

hoşgeldin canım regl tarihin nezaman listeye eklesin seni de topik sahibemiz.

Adete yakın lekelenme ya yumurtlama lekesidir geç yumurtluyorsundur bu ay değerlendir. Ya da yerleşme kanamasıdır. Inşallah yerleşme kanamasıdır da müjdeli haber verirsin. Hayırlısı olsun. .

değerlendirdim:KK52:

Son düzenleme:
Tabi kii eklerim ve inşallah 2.denemeye gerek kalmadan müjdeyi alıp bizi de sevindirirsiniz bu ay yaaa:KK16:

ben geçen ay ayak dikmeye dikkat ettim ama olmamış iştee :)
kromozomum seni de ekliyim mi listeye bi daha ki gelmeyesice bat ın ne zaman :)

ekle tabi tatlım, canım bu ay ben erken oldum.. yani 6'sı benim regl olmalı tekrar :)

Selamun Aleykum arkadaşlar....

Başlığım bu bölümle alakasız gelebilir o yüzden önce onu açıklamak istiyorum....

Fe sabrun cemil...Yakup(a.s) 'nin Yusuf (a.s) kayboldugunu duydugunda söylediği söz...
"BANA DÜŞEN GÜZELCE SABRETMEKTİR"....

8 ayı bitirip 9. aya girdiğim bu adet döneminde bende aynısını söylüyorum..."sabrediyorum rabbim"...

Geçen ay adet olunca o kadar hayal kırıklıgı yaşamıştım ki kendime de kızdım....neyin ümitsizliği bu...rabbim herşeyin en güzel vaktini bilendir...sabredicem ve mükafatım büyük olucak inşallah dedim..

Ve bu düşünceyle beklerken bu ay da (tuhaf bi şekilde ) erken adet oldum:):)
Yine de mutluyum ve huzurluyum önümüzde ki ay içinde umut doluyum:KK16:

Benim için yeni ay, yeni başlangıçlar ve yeni umutlarla yeni bi konu açıyım dedim:KK16:
Benim gibi bazen sabırla bekleyen bazen sabırsızlıkla günleri kovalayan bazen umut dolu pollyanna bazen umutsuz olan....kısacaa evlad yolu bekleyen herkesi bekleriiimmmmm :KK16:

Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eylesin :)

Ve ilk kendi bat ımı yazıyım....hadi hayırlısı:KK16:

ahhsen...............................16 Nisan
ozgekuaforr........................18 Nisan
cemrecinar.........................20 Nisan
gulbesseker........................20 Nisan
nbyy26...............................20 Nisan
Bizmut................................21 Nisan
uzum34..............................24 Nisan
hatibulut.............................25 Nisan
mrv0640.............................26 Nisan
kedicik61.............................29 Nisan
mms_01.............................2 Mayıs