kürtaj mı oldun sen? eğer öyleyse normal bende geçen ay az oldum gibi ama adaçayı söktürüyo diye duydum içtim ikinci gün daha yoğun geldi deneyebilirsin bence canım kürtajdan sonra hormonlar kafayı yiyo galiba
Hoşgeldiniz teşekkür ederim :)
Ne güzel içten bi dua ettiniz öyle....binlerce kezz amiinn...
rabbim önce size sonra bize nasip etsin...kendimden fazla bekleyenleri görünce onlara daha önce nasip olmasını istiyorum sabretmek zor çünkü biliyorum
yaşım 30 haziranda 2 yıllık evli olcam.çikolata kistim var.1 negatif tüp bebek dendim.bu ay bat 25 nisan.adet olursam yine tüp bebek denicez.benide listeye alırmısınız
aynen tatlım bende çok istiyorum. inş bu ay o güzel haberi bizde verebiliriz canım. şu yataktan kalkmama ayak dikme işine bu ay dikkat edeyim bari ben
Sonuçta bat a 5 gün var şuan içn erken...ama çok dayanamıyorum sabremeiyorum dersen 2 gün sonra yap, o zaman 3 gün kalmış olur ve 3 gün kala ögrenen çok var.... yine de negatif çıkabilir unutma :)
Tabi kiiii erken yaa daha dur geçen bi topicte arkadaşın bat ı 5 gün geçtiği halde kanda bile negatif çıktı 10 gün geçtikten sonra kan da ögrendi o da az bi degerle...
hele de idrarda aha geç ögrenildiğini düşünürsek bence hala şansın var umutsuzluga kapılıpp hormonlarınınn dengesini şaşırtmaaa :))
Ne kadardır istiyorsun ?
Benimde öyleee :)
Arkadaş cevremiz var ama ailenin yerini tutmaz kiii
ve komşularımla iletişimde dil yüzünen zorlanıyorum maalesef
ama elhamdülillah rabbim başka sıkıntı vermesin :)
Estağfurullah. . Sırası yoktur bu işlerin.. Rabbim el açıp dileyen herkese nasip etsin. En hayırlı zamanlarda inşallah. . Kutlu doğum haftasının bereketi olur inşallah. . Efendimizin yolunda yetişen evlatlarımız bu güzel günlerde içimizde can bulur inşallah..
Yok ben kürtaj olmadım düşük kendiliğinden oldu sadece içerde bi parça kalmış rahime yapışan onu da vakumla aldılar...kürtaj sayılmıyomuş yani bu...
ama düşükten sonra cidden dengem şaştı bu dogruuu
Dun aksam yaptim negatif cikti dayanamadim bu sabah yaptim yine negatif aslinda 3 aydir istiyoruz yeni sayilir 7 aylik evliyim ama yas nedeni ile acele ediyorum bide korkuyorum 29 yasindayim
Tabi ya saglık olduktan sonra hersey hallolur Allah'ın izniyle
Elfüü elfüü aminnnnn...
Maşallah rabbim sabrınızın mükafatını tez zamanda versin inşallah ya...
Tabi ki nasip işi bu ama uzun süre bekleyenlerin karşısında olmadı diye konuşmak bana hoş gelmiyor...ben şurda 7 8 ayın lafını ediyorum 2 yıl 3 yıl 5 yıl beklyenler var ve onların imtihanı daha agırr
Rabbim herkese nasip etsin inşallah :)
tamam işte vakumla çekiyolar artık kürtajları böyle yapıyolar canım ama bozma moralini daha yeni oldun sanırım zamanla düzene girecek rahim daha toparlanamamıştır bence rahim kuvvetlendiriciler varmış öyle duydum ama nedir ne değildir hiç bilmiyorum inşallah bebişin gelir hemencecik sağlıkla..
Amin inşallah. . İnsanın niyeti temiz olsun. . Rabbim sana da nasip etsin bana da.. Bana yok mu diyene de :))
Umudunu kaybetmek Rabbinden şüphe etmektir Allah muhafaza..
Yılların sonunda Rabbim gene de nasip etmezse bana bi evlat çocuk esirgeme kurumunda bekleyen anne hasretinde olan bir sürü çocuk var. Rabbim onların yüzünü güldürsün..
Tabi kii eklerim ve inşallah 2.denemeye gerek kalmadan müjdeyi alıp bizi de sevindirirsiniz bu ay yaaa
Hiç korkma ya benim bi tanıdığım 35 yaşında evlendi ve şimdi 41 42 yaşında 3 ye hamile.. nasip olduktan sonra bu iş yaşa falanda bakmıyo bencee :))
ve tedirgin olmak için erken sabırsızlıgını anlıyorum ama kendini strese sokdukça hamilelik hormonu azalırmış o yüzden rahatlatmaya çalış kafanı...
Eevet aynen öyle inşallah saglıcakla nasip olsun o günleri görelimde gerisi gelir inşallaaahh
canım çok sağol inşallah gerek kalmaz.bu ay meryem ana otu umreden getirmişti annem onu taşıyorum üstümde umut işte..
Bu aralar bunu kullanıp fayda göreni çok duydum inşallah sende de işe yarar:)
Bende adetim bitsin Meryem süresi okuamaya başlıcam hep birlikte veririz müjdelerimiz bu ay umarım...
neyse kızlar ben biraz gidip ders çalışıyım sınava 3 gün kala ne yapsam kardır :)
Çok da yeni sayılmaz aslında ekimde oldum ve sonrasında 2 ay korundum
ondan sonraki ay kist çıktı sonra o gitti vs derken kendime yeni geiyorum yaniii
sen ne zaman olmuştun ?
Selamun Aleykum arkadaşlar....
Başlığım bu bölümle alakasız gelebilir o yüzden önce onu açıklamak istiyorum....
Fe sabrun cemil...Yakup(a.s) 'nin Yusuf (a.s) kayboldugunu duydugunda söylediği söz...
"BANA DÜŞEN GÜZELCE SABRETMEKTİR"....
8 ayı bitirip 9. aya girdiğim bu adet döneminde bende aynısını söylüyorum..."sabrediyorum rabbim"...
Geçen ay adet olunca o kadar hayal kırıklıgı yaşamıştım ki kendime de kızdım....neyin ümitsizliği bu...rabbim herşeyin en güzel vaktini bilendir...sabredicem ve mükafatım büyük olucak inşallah dedim..
Ve bu düşünceyle beklerken bu ay da (tuhaf bi şekilde ) erken adet oldum:):)
Yine de mutluyum ve huzurluyum önümüzde ki ay içinde umut doluyum
Benim için yeni ay, yeni başlangıçlar ve yeni umutlarla yeni bi konu açıyım dedim
Benim gibi bazen sabırla bekleyen bazen sabırsızlıkla günleri kovalayan bazen umut dolu pollyanna bazen umutsuz olan....kısacaa evlad yolu bekleyen herkesi bekleriiimmmmm
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eylesin :)
Ve ilk kendi bat ımı yazıyım....hadi hayırlısı
ozgekuaforr........................18 Nisan
cemrecinar.........................20 Nisan
gulbesseker........................20 Nisan
nbyy26...............................20 Nisan
Bizmut................................21 Nisan
uzum34..............................24 Nisan
hatibulut.............................25 Nisan
mrv0640.............................26 Nisan
kedicik61.............................29 Nisan
mms_01.............................2 Mayıs
hatin..................................7 Mayıs
melekkkkkk.........................11 Mayıs
Uhibbuke............................13 Mayıs
Cok sagol icini rahatlatiyrsun insanin allahim istyen herkese versin kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim soylediklerinde haklisin cevre etkeni cok etkioiuo insani bide sag kasigimda agrim oluyo bu sefer ya ben surekli kendimi Dinliorum sanirim
Mrb benim de bat yarin 16 nisan. İnşallah olmam. Konuyu bastan okudum en eski benim galiba 3.5 yillik evliyim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.