Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Yok ben kürtaj olmadım düşük kendiliğinden oldu sadece içerde bi parça kalmış rahime yapışan onu da vakumla aldılar...kürtaj sayılmıyomuş yani bu...
ama düşükten sonra cidden dengem şaştı bu dogruuu

Estağfurullah. . Sırası yoktur bu işlerin.. Rabbim el açıp dileyen herkese nasip etsin. En hayırlı zamanlarda inşallah. . Kutlu doğum haftasının bereketi olur inşallah. . Efendimizin yolunda yetişen evlatlarımız bu güzel günlerde içimizde can bulur inşallah..

yaşım 30 haziranda 2 yıllık evli olcam.çikolata kistim var.1 negatif tüp bebek dendim.bu ay bat 25 nisan.adet olursam yine tüp bebek denicez.benide listeye alırmısınız

Tabi kii eklerim ve inşallah 2.denemeye gerek kalmadan müjdeyi alıp bizi de sevindirirsiniz bu ay yaaa

aynen tatlım bende çok istiyorum. inş bu ay o güzel haberi bizde verebiliriz canım. şu yataktan kalkmama ayak dikme işine bu ay dikkat edeyim bari ben

ben geçen ay ayak dikmeye dikkat ettim ama olmamış iştee :)
kromozomum seni de ekliyim mi listeye bi daha ki gelmeyesice bat ın ne zaman :)

Dun aksam yaptim negatif cikti dayanamadim bu sabah yaptim yine negatif aslinda 3 aydir istiyoruz yeni sayilir 7 aylik evliyim ama yas nedeni ile acele ediyorum bide korkuyorum 29 yasindayim

Benimde öyleee :)
Arkadaş cevremiz var ama ailenin yerini tutmaz kiii
ve komşularımla iletişimde dil yüzünen zorlanıyorum maalesef

ama elhamdülillah rabbim başka sıkıntı vermesin :)

Tabi ya saglık olduktan sonra hersey hallolur Allah'ın izniyle

Elfüü elfüü aminnnnn...
Maşallah rabbim sabrınızın mükafatını tez zamanda versin inşallah ya...
Tabi ki nasip işi bu ama uzun süre bekleyenlerin karşısında olmadı diye konuşmak bana hoş gelmiyor...ben şurda 7 8 ayın lafını ediyorum 2 yıl 3 yıl 5 yıl beklyenler var ve onların imtihanı daha agırr
Rabbim herkese nasip etsin inşallah :)

tamam işte vakumla çekiyolar artık kürtajları böyle yapıyolar canım ama bozma moralini daha yeni oldun sanırım zamanla düzene girecek rahim daha toparlanamamıştır bence rahim kuvvetlendiriciler varmış öyle duydum ama nedir ne değildir hiç bilmiyorum inşallah bebişin gelir hemencecik sağlıkla..

Dun aksam yaptim negatif cikti dayanamadim bu sabah yaptim yine negatif aslinda 3 aydir istiyoruz yeni sayilir 7 aylik evliyim ama yas nedeni ile acele ediyorum bide korkuyorum 29 yasindayim

Hiç korkma ya benim bi tanıdığım 35 yaşında evlendi ve şimdi 41 42 yaşında 3 ye hamile.. nasip olduktan sonra bu iş yaşa falanda bakmıyo bencee :))
ve tedirgin olmak için erken sabırsızlıgını anlıyorum ama kendini strese sokdukça hamilelik hormonu azalırmış o yüzden rahatlatmaya çalış kafanı...

Tabi ya saglık olduktan sonra hersey hallolur Allah'ın izniyle

Eevet aynen öyle inşallah saglıcakla nasip olsun o günleri görelimde gerisi gelir inşallaaahh

Amin inşallah. . İnsanın niyeti temiz olsun. . Rabbim sana da nasip etsin bana da.. Bana yok mu diyene de :))
Umudunu kaybetmek Rabbinden şüphe etmektir Allah muhafaza..
Yılların sonunda Rabbim gene de nasip etmezse bana bi evlat çocuk esirgeme kurumunda bekleyen anne hasretinde olan bir sürü çocuk var. Rabbim onların yüzünü güldürsün..

Çok da yeni sayılmaz aslında ekimde oldum ve sonrasında 2 ay korundum
ondan sonraki ay kist çıktı sonra o gitti vs derken kendime yeni geiyorum yaniii
sen ne zaman olmuştun ?

Yok yookk umudumuzu kaybetmek yok :)
Nasip olacak inşallah bu ay bereketi ile gelecek:)

Tabi kii eklerim ve inşallah 2.denemeye gerek kalmadan müjdeyi alıp bizi de sevindirirsiniz bu ay yaaa

canım çok sağol inşallah gerek kalmaz.bu ay meryem ana otu umreden getirmişti annem onu taşıyorum üstümde umut işte..

Cok sagol icini rahatlatiyrsun insanin allahim istyen herkese versin kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim soylediklerinde haklisin cevre etkeni cok etkioiuo insani bide sag kasigimda agrim oluyo bu sefer ya ben surekli kendimi Dinliorum sanirim

canım çok sağol inşallah gerek kalmaz.bu ay meryem ana otu umreden getirmişti annem onu taşıyorum üstümde umut işte..

Bu aralar bunu kullanıp fayda göreni çok duydum inşallah sende de işe yarar:)

Bende adetim bitsin Meryem süresi okuamaya başlıcam hep birlikte veririz müjdelerimiz bu ay umarım...

neyse kızlar ben biraz gidip ders çalışıyım sınava 3 gün kala ne yapsam kardır :)

Mrb benim de bat yarin 16 nisan. İnşallah olmam. Konuyu bastan okudum en eski benim galiba 3.5 yillik evliyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım inşallah umut dünyası işte.rabbimden umut kesilmez.sana kolay gelsin derslerinde görüşürüz yine

Benim de umudum 15 mayısa kaldı Nisan topiğinde birlikteydik burdada yoldaş olalım

adetime 6 gün var
kahverengi lekelenmem oldu
böyle birşey yaşayan var mı ?

Cok sagol icini rahatlatiyrsun insanin allahim istyen herkese versin kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim soylediklerinde haklisin cevre etkeni cok etkioiuo insani bide sag kasigimda agrim oluyo bu sefer ya ben surekli kendimi Dinliorum sanirim

Amin inşallahh..
Bence de cevre çoktan daaa çok etkiliyo hatta bence cevre baskısı olmasa insan bu kadar stres de yapmaz sıkıntıda yaşamaz...zor ya insanlar farketmeden nasıl baskı altında bırakıyolar bi bilseler oyyyy:)

Mrb benim de bat yarin 16 nisan. İnşallah olmam. Konuyu bastan okudum en eski benim galiba 3.5 yillik evliyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldiiin aramızaa :)
Benimde normalde bu ay ki bat ım 16 nisan dı ama maalesef erken oldum
Evlendiğinizden beri hiç korunmadınız mı ?
İnşallah yarın olmazsın da bi kaç güne verirsin müjdeyiii :)
ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…