benimde benimde :))))
Beni de eklermisiniz 20 nisan
sence ne zaman yapıyım ?????
Bat 20 nisan bu sabah ilk idrarla test yaptim negatif cikti erken oldugu icin mi yok yoksa bu ayda mi olmadi ki ya
Wuuu hakkaten pahalıymış ben 2,5 tl ye alıyorum :))
O zaman hiç ziyan etme bence de :)
gelecek ay birlikte yaparız :))
Türkiyedede çok ucuzmuş ya, insan sürekli test yapar, ben paraya acıyorumda tutuyorum kendimi :)
Çok çoookkk teşekkür ederim Allah razı olsun yaa neşe oldu bu bana :)
adetim biter bitmez başlicam inşallah :)
rabbim sizede saglıcakla kucagınza almayı nasip etsin inşallah...hayırlı evlat eylesin...
Evet ya ben bu ay sırf heves ugruna yaptım
Aslında pahalı olması da bi yandan iyi sürekli yapıp stres yapmazsın :)
rica ederim nedemek ...umudunuzu hiç kaybetmeyin ...hep inanın hiç pes etmeyin unutmayınki buda sizin sınavınız...inşallah herşey gönlünüzce olsun en kısa zamanda burdan mutlu haberleriniz gelir umarım
Şimdi hayal ettim de çift çizgi görmek ne keyiflidir ya, o haberi eşine vermek :))
ay inşallaah yaaa :))))
sende ki bu pozitiflikle çok yakındır müjde alman :)
Tabi kiii eklerim hoşgeldin :)
ne güzel bat ın yakınmış inşallah gelmez deeee yeni topigim müjdelerle açılışı yapaarrr :)
ayy evet kaç kere hayal kurdum kafamda senaryolar yazdım eşime nasıl söylerim diye ama nasip olmadı hayırlısı inşallah bi daha ki ay nasip olur :)
20 Mayıs doğum günü belki o güne süpriz olur :))
umutluyum inşallah bu sefer
Cokda güzel olur ya hadi inşallah :) ben cocuk büyütmeyi düşününce bazen korkuyorum, sanada öyle oluyor mu?
bu arada yaşım da çok küçük değilim 30 yaşındayım bat tarihimi regl olunca yazarım canım sana şimdilik bilmiyorum emin değilim yani ilaç kullanıyorum bitince 3-4 güne olurum heralde kist giderse önümüzdeki ay full çalışma bakalım
Bebek büyütmekten ziyade burada bulundugum şartlardan ve yalnız olmaktan korkuyorum çünkü il merkezine çok uzagız ve burda hiç akrabam ailem kimsem yok
Herkese merhaba kızlar. . Topiğiniz hayırlı olsun. Rabbim sabredenlerden ve sabrının mükafatını alanlardan eylesin inşallah. .
Bende uzun zamandır bekliyorum yaklaşık 20 ay olacak. . Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bütün isteyenlere..
Kistlerin gider inşallah:)
Ya bende son iki adette eskisi gibi yogun olmuyorum acaba tam sökülemiyorum mu diye vesvese yapıyorum sonra da kendime kızıyorum öle düşünme diye ne bilim...
Aynem canım benimde kimsem yok bikaç arkadaş var sadece, bide eşimde bende dil bilmiyoruz ingilizce var sadece hayırlısı inşallah ya Rabbim yardım eder
kromozoomm ya bu ay ümit dolu olmak istiyorum bu ay cidden olsun istiyorummmmm:))
hepimiz hamile olalım istiyorum bol bol göbiş koyayım isimlerin yanına isitiyoruumm
aynen tatlım bende çok istiyorum. inş bu ay o güzel haberi bizde verebiliriz canım. şu yataktan kalkmama ayak dikme işine bu ay dikkat edeyim bari ben