evet canım benziyomuş bende inanıyorum gelecek ama hayırlı zamanı bekliyolar kesinlikle inşallah çok beklemeyiz Allah isteyen herkese nasip etsin..bende adetle gitmezse 1 ay soğan suyu yapıcam ama doğum kontrol hapını da kullanmak istiyorum uzamasın bu olay kistten bir an önce kurtulup temiz bir sayfa açmak istiyorum bakalım hayırlısı haftaya regl olucam büyük ihtimal inşallah kist giderde çalışmalara önümüzdeki ay kaldığım yerden başlarım
günaydın kızlar. başım hala ağrıyooooo
nolur dua edin geçsin
Wuuu hakkaten pahalıymış ben 2,5 tl ye alıyorum :))
O zaman hiç ziyan etme bence de :)
gelecek ay birlikte yaparız :))
aynen öyle yaaa :) bunları kzıkardeşimle bile konuşamam burda yazıyorum :)
evet ya bu yumurtlamayı denk getirmek lazım ama nasılllll :):)
canım belirtileri varmış aslında ama bende bilmiyorum tam olarak, o yüzden geçen ay gün aşırı denedik denk gelir diye ama tutmadı
Bunu bende duydum hatta tam başlamaya karar verdim adet oldum
Ama ben 41 gün diye biliyordum siz sadece 3 gün mü yaptınız ?
Hayırlısı ile sagıcakla kucagınıza da alırsınız inşallah yaaaa maşallah sübhanalah :)
yok ben 1 gün okudum sadece :) ama hamile kaldım çok şükür ...içinizden tüm kalbinizi vererek bir duayı okursanız ..1- 3 - 41 farketmez yeterki inanın...inşallah sizede nasip olur ..hayırlı ömürlü sağlıklı bir evlat
canım belirtileri varmış aslında ama bende bilmiyorum tam olarak, o yüzden geçen ay gün aşırı denedik denk gelir diye ama tutmadı
ovülasyon testi var internetten alabilirsin onlarla yumurtladığını öğrenebiliyosun ama gün aşırı yapıyosan zaten denk gelmiştir denk gelse bile hamilelik oluşmayabiliyo tecrübeyle sabittir :))
ovülasyon testi var internetten alabilirsin onlarla yumurtladığını öğrenebiliyosun ama gün aşırı yapıyosan zaten denk gelmiştir denk gelse bile hamilelik oluşmayabiliyo tecrübeyle sabittir :))
Benimki de tutmadım nasıl yapcaz bunu yaaaaa
Çok çoookkk teşekkür ederim Allah razı olsun yaa neşe oldu bu bana :)
adetim biter bitmez başlicam inşallah :)
rabbim sizede saglıcakla kucagınza almayı nasip etsin inşallah...hayırlı evlat eylesin...
kızlar ben kendımı bu ay dinlemicektim
ama sol kasıgımda batma oldu yumurtlama günü gibi
gelip gidiyo ara ara
diyorumki hı hı kandır kendini felan diye
gerçi batma gebelık belırtısı mı onuda bılmıyorum
biran evel günüm gelsin şu tek çizgiyi göreyim de ağlayım diyorum..
ayrıca bat ım 20 nisan
25 yazdırmışım ama deil sat 25 bat 20
ben hamile kaldığımda regl den 5 gün önce batma oldu ama kasıktan yukarıda rahmin yanında sağda ki bebekte sağdaydı :) herkesin farklı oluyomuş canım ayrıca benim hafif lekelenmemde olmuştu test yaptım ve gölge çıktı iki gün sonra pembeleşti kasıklarımda ağrı olmaya başladı reglden sonra ve gaz sancısı vardı ve belin tek noktasında baskı hissediyosun hep aynı noktada benim hissettiklerim bunlardı
işte gün aşırı olabilir canım, yada akıntının yumurta akı kıvamında olduğu ve kasıklarının ağrıdığı zamanlar genelde yumurtlama günlerin oluyormuş, tabi değişebiliyorda kişiden kişiye.:44:
kızlar ben kendımı bu ay dinlemicektim
ama sol kasıgımda batma oldu yumurtlama günü gibi
gelip gidiyo ara ara
diyorumki hı hı kandır kendini felan diye
gerçi batma gebelık belırtısı mı onuda bılmıyorum
biran evel günüm gelsin şu tek çizgiyi göreyim de ağlayım diyorum..
ayrıca bat ım 20 nisan
25 yazdırmışım ama deil sat 25 bat 20
kuzum batımı düzeltir misin 20 nisan
sat 25
kusra bakma
ben hamile kaldığımda regl den 5 gün önce batma oldu ama kasıktan yukarıda rahmin yanında sağda ki bebekte sağdaydı :) herkesin farklı oluyomuş canım ayrıca benim hafif lekelenmemde olmuştu test yaptım ve gölge çıktı iki gün sonra pembeleşti kasıklarımda ağrı olmaya başladı reglden sonra ve gaz sancısı vardı ve belin tek noktasında baskı hissediyosun hep aynı noktada benim hissettiklerim bunlardı
düzelttim hayırlısı ile müjdeyi aırsın inşallaaah :))
lekelenmen ne kadar sürmüştü ve hiç kırmızıya dönmedi dimi ?
lekelenme dediğim akıntıyla birlikte gelmişti çok açık pembeydi sanırım öyle hatırlıyorum iki damla falandı çok azdı yani sonrası hiç olmadı test yaptım zaten çıktı reglden 4 gün önce gelince anladım zaten ben hamile olduğumu çünkü yumurtladığım günü biliyodum :))
Hım anladım maşallah darısı benim ve isteyen herkesin başına inşallaah :))
[sıze=3]kromozoomm ya bu ay ümit dolu olmak istiyorum bu ay cidden olsun istiyorummmmm:))
hepimiz hamile olalım istiyorum bol bol göbiş koyayım isimlerin yanına isitiyoruumm
[/sıze]
[sıze=3]hiç ümitsiz olmaaa nasip sonuçta bi bakmışsın cift cizgi çıkmış...
Hem zan lar dua yerine geçermiş sen iyi düşün iyi olsun :)
hem az kalmış bak belli olur 5 6 güne :)
ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?[/sıze]