Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

İnşallaaahh inşallaahhh ya :)
Ya doğum kontrol hapının evlenmeden önce bi kullanım dedim müthiş yan etki yaptı o zaman... bilmiyorum belki düğün stresinden de o kadar etkiledi ama yine de çokta kullanmak istemediğim bi hap...inşalah sana da soğan suyu tesir eder hiçbişey kalmaz...
Rabbim tez zamanda hayırlı haberi vermeyi nasip etsin sana da inşallaaahh :)

günaydın kızlar. başım hala ağrıyooooo
nolur dua edin geçsin

Günaydııınnnnn
Rabbim gani gani şifa versin yaaaa olur muydu böylee niye geçmedi kiii

canım belirtileri varmış aslında ama bende bilmiyorum tam olarak, o yüzden geçen ay gün aşırı denedik denk gelir diye ama tutmadı

yok ben 1 gün okudum sadece :) ama hamile kaldım çok şükür ...içinizden tüm kalbinizi vererek bir duayı okursanız ..1- 3 - 41 farketmez yeterki inanın...inşallah sizede nasip olur ..hayırlı ömürlü sağlıklı bir evlat

Çok çoookkk teşekkür ederim Allah razı olsun yaa neşe oldu bu bana :)
adetim biter bitmez başlicam inşallah :)
rabbim sizede saglıcakla kucagınza almayı nasip etsin inşallah...hayırlı evlat eylesin...

canım belirtileri varmış aslında ama bende bilmiyorum tam olarak, o yüzden geçen ay gün aşırı denedik denk gelir diye ama tutmadı

ovülasyon testi var internetten alabilirsin onlarla yumurtladığını öğrenebiliyosun ama gün aşırı yapıyosan zaten denk gelmiştir denk gelse bile hamilelik oluşmayabiliyo tecrübeyle sabittir :))

ovülasyon testi var internetten alabilirsin onlarla yumurtladığını öğrenebiliyosun ama gün aşırı yapıyosan zaten denk gelmiştir denk gelse bile hamilelik oluşmayabiliyo tecrübeyle sabittir :))

Benimkiler hiç denk gelmiyo sanırım
şaka bi yana nasip olmadı henüz :)

aynen canım denk gelmiştir ama olmayabilir sonuçta genede. nasip artık

Benimki de tutmadım nasıl yapcaz bunu yaaaaa

işte gün aşırı olabilir canım, yada akıntının yumurta akı kıvamında olduğu ve kasıklarının ağrıdığı zamanlar genelde yumurtlama günlerin oluyormuş, tabi değişebiliyorda kişiden kişiye.:44:

kızlar ben kendımı bu ay dinlemicektim
ama sol kasıgımda batma oldu yumurtlama günü gibi
gelip gidiyo ara ara
diyorumki hı hı kandır kendini felan diye
gerçi batma gebelık belırtısı mı onuda bılmıyorum
biran evel günüm gelsin şu tek çizgiyi göreyim de ağlayım diyorum..

ayrıca bat ım 20 nisan
25 yazdırmışım ama deil sat 25 bat 20

Çok çoookkk teşekkür ederim Allah razı olsun yaa neşe oldu bu bana :)
adetim biter bitmez başlicam inşallah :)
rabbim sizede saglıcakla kucagınza almayı nasip etsin inşallah...hayırlı evlat eylesin...

kuzum batımı düzeltir misin 20 nisan
sat 25
kusra bakma

ben hamile kaldığımda regl den 5 gün önce batma oldu ama kasıktan yukarıda rahmin yanında sağda ki bebekte sağdaydı :) herkesin farklı oluyomuş canım ayrıca benim hafif lekelenmemde olmuştu test yaptım ve gölge çıktı iki gün sonra pembeleşti kasıklarımda ağrı olmaya başladı reglden sonra ve gaz sancısı vardı ve belin tek noktasında baskı hissediyosun hep aynı noktada benim hissettiklerim bunlardı

böyle acı bi batma değil
yokluyo cız cız ediveriyo gidiyo
lekelenme felan yokta (
ayy bilmiyorum kaptırmıcam kendimi
koyuyo valla
hayırlısı diyorum artık ((

kromozoomm ya bu ay ümit dolu olmak istiyorum bu ay cidden olsun istiyorummmmm:))
hepimiz hamile olalım istiyorum bol bol göbiş koyayım isimlerin yanına isitiyoruumm

hiç ümitsiz olmaaa nasip sonuçta bi bakmışsın cift cizgi çıkmış...
hem zan lar dua yerine geçermiş sen iyi düşün iyi olsun :)
hem az kalmış bak belli olur 5 6 güne :)
ne zaman test yapmayı düşünüyorsun?

kuzum batımı düzeltir misin 20 nisan
sat 25
kusra bakma

düzelttim hayırlısı ile müjdeyi aırsın inşallaaah :))

lekelenmen ne kadar sürmüştü ve hiç kırmızıya dönmedi dimi ?

düzelttim hayırlısı ile müjdeyi aırsın inşallaaah :))

lekelenmen ne kadar sürmüştü ve hiç kırmızıya dönmedi dimi ?

lekelenme dediğim akıntıyla birlikte gelmişti çok açık pembeydi sanırım öyle hatırlıyorum iki damla falandı çok azdı yani sonrası hiç olmadı test yaptım zaten çıktı reglden 4 gün önce gelince anladım zaten ben hamile olduğumu çünkü yumurtladığım günü biliyodum :))

Hım anladım maşallah darısı benim ve isteyen herkesin başına inşallaah :))

sence ne zaman yapıyım ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…