- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
Düşünsene demene gerek yok öyleee düşüünüyorummmm zateeennnn :)
İlk hamileyim diye haykıran sen olcaaaannnn ve
topigimeee ugur getireceksiinnnnn bende senin için kutlama yapıcaaaam burdaaa
anam kabak bana patladı:) bence uhibbuke suçlu bu konuda:)))
seni lap diye buraya almış biz orda konuşuyoduk senle karıştı ortalık. ama iyi de yaptı valla. çok iyi geldi bana. sesle güldüm evde:)))
anam kabak bana patladı:) bence uhibbuke suçlu bu konuda:)))
seni lap diye buraya almış biz orda konuşuyoduk senle karıştı ortalık. ama iyi de yaptı valla. çok iyi geldi bana. sesle güldüm evde:)))
inşallah canımmm sende mayıs ayında hamile kalacaksın bak gör
:))) ben hala gülüyorum yaa iide kıs bana söledi aslında ben saf gibi bide diorum ben seni nasıl bulcam asıl bomba ne biliomusun onun profilinden girdim sayfasını buldum nasıl seviniyorum seni buldum dieee ahahahahah harbiden yaa çok komiğimm :)))
Ayyy suçluysam da iyi yapmışım yaaa cidden bende sesli güldüm eşim tel.de görümcemle konuşuyo sesim gitmesin diye agzımı kapattımmm anlayın yaniiiiiiiiii :)))))
ayyyy inşallah bu ay bol bol okucam da yaa :))))
bak nisanda çok varmış gibi hissetmiyodum ama mayısta inşallah olucak yaa :)
:))) ayy canımm benim yaa inşallahhhh sen keyfin kaçtımı bidaha hbr ver ama yine uykusuz oldugum bi güne denk getir
oyyyy kıyamam ya ne çaba sarfetmişsssinnnn :))))
Burdan yazıyım yaa orayla bura arasında mekik dokumaktan başım döndüüüüü benim bileee :))))
Ne zaman test yapıcan yaa bende meraklandım senin yerineee
:))) adetlerim düzenli gider eğer gecikme olursa haftaya pazartesi yapıcammm
Ben üşük yaptıgımda üstüne görmüştüm...üstüne gördüğün zaman rengi kahverengi oluyo ve çok gelmiyo sadece lekenme oluyo... o zamanda aklımda tab ben adetim sandım hiç umursamadım aradan zaman geçti sonra düşük oldu işte...
Şuan benim ki üstüne görme deil çünkü normal kırmızıya döndüm adet oluyorum yani :)
ama tuhaf bi şekilde kasıklarımda bat malar oluyo ara ara :)
sen ne kadar erken oldun?
Çok da bişey kalmamış hadi inşallaahh gelmez de o kırmızılar görecegin tek kırmızı testte ki çift çizgi olurrr :)
Tam düzenli değil canım benimki işte 26-28 gün arasında değişiyordur ama 3 gün filan erken oldum. Ay bütün ihtimalleri düşünüp duruyorum ya sonunda psikolojik hamile olcam diye korkuyorum :))
inşallah bitanem yaaa bide biz görelim şu hamilelik nasıl bi duygu annenik nasıl bi duygu rabbim isteyen hiçkimseyi bundan mahrum bırakmasın inşallahhh
üstüne görüyorsan şuan lekelenme başladıktan 2 3 gün sonra kesin çıkar çünkü yerleşme tamamlanmış olur...
bende öyleydim artık hesap kitabı bıraktım :))
hala lekelenme gibi görüyorsan bence bi test yap için rahat eder:)
Bende ortalarına geldim yine aynı olduk sayılır :))
Şöyle ki yumurta çatladıgı gün önemli ama asıl önemli olan yumurta çatlamadan önce ki günmüş... Çünkü spermler yumurtalıga gidene kadar yumurtalar ölebiliyormuş o yüzden yumurta çatlamadan önce ilişki olacak ki çatladıgında hali hazırda bekleyen spermler olsun:)))
(ay ne açık konuştum utandım)
amiiiinnnnn inşallah ben inanıyorum hep birlikte yaşıcazzzz :)
O zamanda anneler topigi açıcaaam
Ya bi akrabamızın (ki kız benden küçük ) hamilelik fotosunu gördüm az önce iki yaşında ki çocugunun elinden tutuyo digeri karnında oyyyyy bende istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa :)))))
Bebek aşerdim resmen
Öncelikle sende hoşgeldin aramıza
Hikayemiz biraz benziyo :)
Ama ben korunmayı ilk bıraktıgımda hemen olmaz zaten diye düşündüğüm için rahattım ve dediğin gibi hemen hamile kaldım ama 1 bucuk aylık düştü kendiğinden...sonra bende senin gibi dedim en azından hamile kalabiliyormuşum :)) Bu da bişeydir :)
Ve ne tevafuk benimde düşükten sonra kistlerim oldu ve doktor bana da doğum kontrol hapı dedi ben kullanmak istemedim...zaten korunuyoduk ama ilac içip hormon dengemi bozmak istemedim onun yerine soğan suyu yaptım ve işe yaradı kist falan kalmadı:)
Düşükten sonra 2 ay korundum şimdi 4 aydırda bekliyorum veeeee umut doluyum :)
Hayırlı zamanda hayırlı ve saglıklı bi şekilde gelicek bebegim biliyorum :)
Canım valla bi test daha ziyan etmek istemiyorum, bide burda pahalı yaa tanesi 20 tl filan ikisini 30 tlye aldım :)
hee evet şimdi anladım.. evet canım duymuştum bunu. yani adetten sonra başlamak lazım aslında hemen çalışmalara
sorma ya hayatta kimseyle konuşamayacağımız şeyleri burada paylaşabiliyoruz canım ya
olacak inş tatlım