Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Düşünsene demene gerek yok öyleee düşüünüyorummmm zateeennnn :)
İlk hamileyim diye haykıran sen olcaaaannnn ve
topigimeee ugur getireceksiinnnnn bende senin için kutlama yapıcaaaam burdaaa

inşallah canımmm sende mayıs ayında hamile kalacaksın bak gör

anam kabak bana patladı:) bence uhibbuke suçlu bu konuda:)))
seni lap diye buraya almış biz orda konuşuyoduk senle karıştı ortalık. ama iyi de yaptı valla. çok iyi geldi bana. sesle güldüm evde:)))

:))) ben hala gülüyorum yaa iide kıs bana söledi aslında ben saf gibi bide diorum ben seni nasıl bulcam asıl bomba ne biliomusun onun profilinden girdim sayfasını buldum nasıl seviniyorum seni buldum dieee ahahahahah harbiden yaa çok komiğimm :)))

anam kabak bana patladı:) bence uhibbuke suçlu bu konuda:)))
seni lap diye buraya almış biz orda konuşuyoduk senle karıştı ortalık. ama iyi de yaptı valla. çok iyi geldi bana. sesle güldüm evde:)))

Ayyy suçluysam da iyi yapmışım yaaa cidden bende sesli güldüm eşim tel.de görümcemle konuşuyo sesim gitmesin diye agzımı kapattımmm anlayın yaniiiiiiiiii :)))))

inşallah canımmm sende mayıs ayında hamile kalacaksın bak gör

ayyyy inşallah bu ay bol bol okucam da yaa :))))
bak nisanda çok varmış gibi hissetmiyodum ama mayısta inşallah olucak yaa :)

oyyyy kıyamam ya ne çaba sarfetmişsssinnnn :))))

inşallah canımmm

:))) ayy canımm benim yaa inşallahhhh sen keyfin kaçtımı bidaha hbr ver ama yine uykusuz oldugum bi güne denk getir

Burdan yazıyım yaa orayla bura arasında mekik dokumaktan başım döndüüüüü benim bileee :))))
Ne zaman test yapıcan yaa bende meraklandım senin yerineee

Tam düzenli değil canım benimki işte 26-28 gün arasında değişiyordur ama 3 gün filan erken oldum. Ay bütün ihtimalleri düşünüp duruyorum ya sonunda psikolojik hamile olcam diye korkuyorum :))

Çok da bişey kalmamış hadi inşallaahh gelmez de o kırmızılar görecegin tek kırmızı testte ki çift çizgi olurrr :)

inşallah bitanem yaaa bide biz görelim şu hamilelik nasıl bi duygu annenik nasıl bi duygu rabbim isteyen hiçkimseyi bundan mahrum bırakmasın inşallahhh

Tam düzenli değil canım benimki işte 26-28 gün arasında değişiyordur ama 3 gün filan erken oldum. Ay bütün ihtimalleri düşünüp duruyorum ya sonunda psikolojik hamile olcam diye korkuyorum :))

üstüne görüyorsan şuan lekelenme başladıktan 2 3 gün sonra kesin çıkar çünkü yerleşme tamamlanmış olur...
bende öyleydim artık hesap kitabı bıraktım :))
hala lekelenme gibi görüyorsan bence bi test yap için rahat eder:)

inşallah bitanem yaaa bide biz görelim şu hamilelik nasıl bi duygu annenik nasıl bi duygu rabbim isteyen hiçkimseyi bundan mahrum bırakmasın inşallahhh

amiiiinnnnn inşallah ben inanıyorum hep birlikte yaşıcazzzz :)
O zamanda anneler topigi açıcaaam

Canım valla bi test daha ziyan etmek istemiyorum, bide burda pahalı yaa tanesi 20 tl filan ikisini 30 tlye aldım :)

hee evet şimdi anladım.. evet canım duymuştum bunu. yani adetten sonra başlamak lazım aslında hemen çalışmalara

sorma ya hayatta kimseyle konuşamayacağımız şeyleri burada paylaşabiliyoruz canım ya

evet canım benziyomuş bende inanıyorum gelecek ama hayırlı zamanı bekliyolar kesinlikle inşallah çok beklemeyiz Allah isteyen herkese nasip etsin..bende adetle gitmezse 1 ay soğan suyu yapıcam ama doğum kontrol hapını da kullanmak istiyorum uzamasın bu olay kistten bir an önce kurtulup temiz bir sayfa açmak istiyorum bakalım hayırlısı haftaya regl olucam büyük ihtimal inşallah kist giderde çalışmalara önümüzdeki ay kaldığım yerden başlarım

Canım valla bi test daha ziyan etmek istemiyorum, bide burda pahalı yaa tanesi 20 tl filan ikisini 30 tlye aldım :)

Wuuu hakkaten pahalıymış ben 2,5 tl ye alıyorum :))
O zaman hiç ziyan etme bence de :)
gelecek ay birlikte yaparız :))

olacak inş tatlım

aynen öyle yaaa :) bunları kzıkardeşimle bile konuşamam burda yazıyorum :)
evet ya bu yumurtlamayı denk getirmek lazım ama nasılllll :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…