Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Evet belki birgun oda olur kısmet.: ). İnsallah, sen burda bana ve diger arkadaslara destek oluyorsun, insallah bu iyiliginin karsılıgında Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder sana.

Ben rahim filmi çektirmedim sadece 3 ay daha bekleyeceğim bakalım olmazsa yaptiracagim.

yaw sen nasıl 8-10 oluyosunnnn
benden 1 hafta önce senin bat tarihin. tamam arkadaşların hepsi senden önce hbr alsın istiyosun anlıyorumpırlanta kalpli arkadaşım benim ama, ben 7 olursam mantıken senin en az 3-5 arası bi sırada olman lazım

nekadar duygu dolu konuşmuşsun canım yaaa, siz şimdi hangi aşamadasınız, yani nasıl bi yol izliceksiniz?

Canim esim üroloji ye gtti sonuc gosterdi bu sonuca gore konsrsak zor bi dha test yapalm dems devlet oldgu icin 28 mysta vercek bde kan verdi sanrm.hrmonlrna baklcak sonuca gore yönlendirir dye düşünüyorum olmadi zeynep kamile gtcem ordnda bisi ckmazsa emre bakrcioglu dye ozel bi doktor varmis son carem o

Ben rahim filmi çektirmedim sadece 3 ay daha bekleyeceğim bakalım olmazsa yaptiracagim.

ben de doktorumun kafasında ne var tam anlayamadım. benim de süreç o yönde ilerliyo ama...
rahim filminden sonra hamilelik kolaylaşıyomuş diye okudum forumlarda. hayırlısı bakalım.

:) gebelik testi aldım internetten, yarın gelirse belki yaparım yarın.

progestanı ağız yoluyla kullanacaksan dikkatli ol biraz ağır bi ilaç insanı sersemletiyor, baygınlık derecesinde uyku yapıyor. vajinal yolla alacaksan problem yok. vajinal fitil gibi de kullandırıyor bazı doktorlar.

senin reglin erken gelmiş ama düzelir bi şekilde. ayrıca 32 gün çok da düzensiz değil. genelde 27-32 oluyorsa gayet normal benim fikrimce.

hayırlısı olsun bakalım.

ben de doktorumun kafasında ne var tam anlayamadım. benim de süreç o yönde ilerliyo ama...
rahim filminden sonra hamilelik kolaylaşıyomuş diye okudum forumlarda. hayırlısı bakalım.

Hayırlısı artık oluruna bıraktım bende. Evlilikte 1 senemiz doğduktan sonra artık rahim filmi de. Kadın olmak ne zormuş yaa

sen bu süreçte eşine bol bol takviyede bulun, yedir içir. inşallah artar değeri ve yüzünüz güler. sonucu bizimle de paylaş mutlaka

çok saol canım. bence de yap:) bize de söyle sonucunu.
progestanla ilgili okudum ben de forumda bişeyler. çalışıyorum zaten, doktor eğer verirse, fitil olarak isterim ben de.

Hayırlısı artık oluruna bıraktım bende. Evlilikte 1 senemiz doğduktan sonra artık rahim filmi de. Kadın olmak ne zormuş yaa

gerçekten zormuş. bebek istemeye karar verdiğimizde hiç bunları yaşıycağım aklıma gelmezdi.
hatta ilk ay hemen hamile kalcanı sananlardandım ben de:)

Evet belki birgun oda olur kısmet.: ). İnsallah, sen burda bana ve diger arkadaslara destek oluyorsun, insallah bu iyiliginin karsılıgında Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder sana.

aminnn hepimize inşallah yaaa :)
hadi sen kesinleştir dee listeye kırmızı kırmızı ekliyim seni de :)
yarın tr ye geliyorsan ancak öbürgün mü yapıcan ?
ayy nasıl beklicezzz

ya benim bat a kadar bi kaç kişi daha var yaaa belki onlarda hamiledir yani inşallaaahh :)
ya listeye giriyimde 3 5 10 farketmezzzz

Bu arada arkadaş haklı progestanın halsizlik baş dönmesi uyku gibi bayaga yan etkisi var ben gece yatarken içiyodum yan etkileri azalıyo :)

ben progtesanı gece yataken içiyodum böylece yan etkileri bayaga aza iniyor :)

hamile arkadaşlar var sanırım hayırlısıyla darısı başımıza olsun ben de haziranda inşallah başlayacağım tekrardan Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin herkese uhibbukecim haziran benim ayım olur inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz canım hayırlısı bakalım.. bu arada herkese musmutlu haftalar diliyorum..

Tamam mayıs benim haziran senn olsun
ayyy bana ne oluyor bu ay çoştummmmm :)

Yükseldiğim bulutlardan hızla çakılmam inşallaaahh :)

çok saol canım. bence de yap:) bize de söyle sonucunu.
progestanla ilgili okudum ben de forumda bişeyler. çalışıyorum zaten, doktor eğer verirse, fitil olarak isterim ben de.

hatta sana etkisini tam anlatabilmek adına. geçen yaz kullanıyordum arkadaşlarla denize gidiyorduk, 9 gibi içiyordum sabah 3 saat sonra ban abir sersemlik bi baş dönmesi, millet denize girerdi ben 1 saat kumsalda şezlongda uyurdum. ama kendimden geçercesine,

bi keresinde eve kargocu geldi de adamın yüzünü dahi hatırlayamıyorum, hırsız olsa beni ittirse direnemezdim o denli.

bi keresinde de müdürüm bişeyler derken bana, ilaç bi sersemletti beni müdüre dedim ki ilaç kullanıyorum ben algıda problem var anlayamıyorum sizi, diye. eve git dedi dedim yok 45 dk sonra geçiyo

bu doktorum progestanı kullandığımı öğrenince "o çok ağır bi ilaçtır uyutmuyor mu seni" dedi. Dedim kendimden geçiyorum

Bu ayyy çok fena hayallere daldım arkadaşlar :))
8 gün var belirtti namına zerre yok belim agırıyo arada ama malum temizlik ve yorgunluktan :)

şimdi düşünüyorum adet olursam ne hissederim diye :)
sanki bu pollyanna halimle ona da üzülmemek için bi kılıf bulurum :)
ne oldu banaaa hiç bişey keyfimi bozmuyooo :)

neyse gidiyim bi kahvaltı ediyim başım döndü resmen

gerçekten zormuş. bebek istemeye karar verdiğimizde hiç bunları yaşıycağım aklıma gelmezdi.
hatta ilk ay hemen hamile kalcanı sananlardandım ben de:)

Bizde korunmuyorduk ama ilk 1 sene istemiyordum evlendikten sonra öyle olmadı gurbette tek başıma otur otur geçmiyor. Eşim calismami da istemiyor dört yıl boşuna okumuş gibi oldum ama yuvamda mutlu olayım da önemli değil :)

Tamam mayıs benim haziran senn olsun
ayyy bana ne oluyor bu ay çoştummmmm :)

Yükseldiğim bulutlardan hızla çakılmam inşallaaahh :)

herşey gönlünce olsun canım benim bu durumun başımıza gelmesi beni bazen mutsuz ediyo benimle hamile kalan arkadaşlarım şu anda 4,5 aylık oldular bile bazen iç çekiyorum canım sıkılıyo ne bileyim karamsar olmayı istemiyorum kendime yüklenmeyi de istemiyorum hayırlısı diyorum kısmetten öte yol yok Allahım nasip etsin isteyen herkese..

vay beee ne ilaçmış. ben zaten bu aralar normalde dalgın ve durgunum. bi de onu içersem vay halimeeee
doktor eğer verirse kesin fitilini istemeliyim o da zor bişi ama katlancas artık, ya da hap olursa da geceden içip sabaha kadar sızıp kalıcam.

neee başın mı döndüüüüü, yoksaaaa
tmm tmm hadi afiyet olsun geç bile kaldınnn.

bana sabah akşam vermişti, akşam atlatılıyorda sabah içtiğim mahvediyodu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…