Hım bu da aklımda olsun bakalım ne yaparım :)
ayy inşallaaahh cemreeemm :) bende 8 ya da 10 olıyım yaaa :)
aaaa tr ye mi geliyosuunn bana da bekleriimmm
şiiittttt umutsuzluk yookkk herşey çoook güzel olacak inşallaaahh :)
canım görünürde 11. ay ama, 2-3 ay toplamda deneyemediğimiz zamanlar oldu. gerçek manada ümitli olup da hüsrana uğradığım ay sayısı 8 ay diyebilirim.senle aynıyız bi bakıma. ben de hormon testi yaptırdım. eşim de yaptrıdı. normal herşey. bi progesterona baktırmadım, bi de rahim filmi çektirmedim.
yaw sen nasıl 8-10 oluyosunnnnHım bu da aklımda olsun bakalım ne yaparım :)
ayy inşallaaahh cemreeemm :) bende 8 ya da 10 olıyım yaaa :)
aaaa tr ye mi geliyosuunn bana da bekleriimmm
şiiittttt umutsuzluk yookkk herşey çoook güzel olacak inşallaaahh :)
nekadar duygu dolu konuşmuşsun canım yaaa, siz şimdi hangi aşamadasınız, yani nasıl bi yol izliceksiniz?
Ben rahim filmi çektirmedim sadece 3 ay daha bekleyeceğim bakalım olmazsa yaptiracagim.
ayyy çoook heyecanlı:))))
ben de geçen ay çatlatma iğnesi oldum ama, bekleme heyecanını bile yaşayamadan iğnenin 10.günü regl oldum. neden öyle oldu hala anlayamıyorum. doktor da iğne geciktirir bile dedi. o da şaşırdı. hatta bebek mi tutunamıyo acaba dedi. hayırlısı öyleymiş demek. bu ay da yumurtam büyümemiş, 21. gün çaardı büyüycek mi bakalım dedi. büyümüşse, çatlatıp progestan vercekmiş. rahim bebeğe hazırlansın diye. belki önce progesteron değerime bakmak ister kan testi yaptırır,sonuca göre hareket eder. of bilmiyorum. korunduğum yıllarda, reglim 25-27 günde bir olurdu. artık dengem iyice değişti. 32 günü buluyo bazen. bazen 29 günde oluyo. ben de şaşırdım neyi beklicemi
ben de doktorumun kafasında ne var tam anlayamadım. benim de süreç o yönde ilerliyo ama...
rahim filminden sonra hamilelik kolaylaşıyomuş diye okudum forumlarda. hayırlısı bakalım.
Canim esim üroloji ye gtti sonuc gosterdi bu sonuca gore konsrsak zor bi dha test yapalm dems devlet oldgu icin 28 mysta vercek bde kan verdi sanrm.hrmonlrna baklcak sonuca gore yönlendirir dye düşünüyorum olmadi zeynep kamile gtcem ordnda bisi ckmazsa emre bakrcioglu dye ozel bi doktor varmis son carem o
:) gebelik testi aldım internetten, yarın gelirse belki yaparım yarın.
progestanı ağız yoluyla kullanacaksan dikkatli ol biraz ağır bi ilaç insanı sersemletiyor, baygınlık derecesinde uyku yapıyor. vajinal yolla alacaksan problem yok. vajinal fitil gibi de kullandırıyor bazı doktorlar.
senin reglin erken gelmiş ama düzelir bi şekilde. ayrıca 32 gün çok da düzensiz değil. genelde 27-32 oluyorsa gayet normal benim fikrimce.
hayırlısı olsun bakalım.
Hayırlısı artık oluruna bıraktım bende. Evlilikte 1 senemiz doğduktan sonra artık rahim filmi de. Kadın olmak ne zormuş yaa
Evet belki birgun oda olur kısmet.: ). İnsallah, sen burda bana ve diger arkadaslara destek oluyorsun, insallah bu iyiliginin karsılıgında Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder sana.
yaw sen nasıl 8-10 oluyosunnnn
benden 1 hafta önce senin bat tarihin. tamam arkadaşların hepsi senden önce hbr alsın istiyosun anlıyorumpırlanta kalpli arkadaşım benim ama, ben 7 olursam mantıken senin en az 3-5 arası bi sırada olman lazım
:) gebelik testi aldım internetten, yarın gelirse belki yaparım yarın.
progestanı ağız yoluyla kullanacaksan dikkatli ol biraz ağır bi ilaç insanı sersemletiyor, baygınlık derecesinde uyku yapıyor. vajinal yolla alacaksan problem yok. vajinal fitil gibi de kullandırıyor bazı doktorlar.
senin reglin erken gelmiş ama düzelir bi şekilde. ayrıca 32 gün çok da düzensiz değil. genelde 27-32 oluyorsa gayet normal benim fikrimce.
hayırlısı olsun bakalım.
hamile arkadaşlar var sanırımhayırlısıyla darısı başımıza olsun ben de haziranda inşallah başlayacağım tekrardan Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin herkese uhibbukecim haziran benim ayım olur inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz canım hayırlısı bakalım.. bu arada herkese musmutlu haftalar diliyorum..
çok saol canım. bence de yap:) bize de söyle sonucunu.
progestanla ilgili okudum ben de forumda bişeyler. çalışıyorum zaten, doktor eğer verirse, fitil olarak isterim ben de.
gerçekten zormuş. bebek istemeye karar verdiğimizde hiç bunları yaşıycağım aklıma gelmezdi.
hatta ilk ay hemen hamile kalcanı sananlardandım ben de:)
Tamam mayıs benim haziran senn olsun
ayyy bana ne oluyor bu ay çoştummmmm :)
Yükseldiğim bulutlardan hızla çakılmam inşallaaahh :)
hatta sana etkisini tam anlatabilmek adına. geçen yaz kullanıyordum arkadaşlarla denize gidiyorduk, 9 gibi içiyordum sabah 3 saat sonra ban abir sersemlik bi baş dönmesi, millet denize girerdi ben 1 saat kumsalda şezlongda uyurdum. ama kendimden geçercesine,
bi keresinde eve kargocu geldi de adamın yüzünü dahi hatırlayamıyorum, hırsız olsa beni ittirse direnemezdim o denli.
bi keresinde de müdürüm bişeyler derken bana, ilaç bi sersemletti beni müdüre dedim ki ilaç kullanıyorum ben algıda problem var anlayamıyorum sizi, diye. eve git dedi dedim yok 45 dk sonra geçiyo
bu doktorum progestanı kullandığımı öğrenince "o çok ağır bi ilaçtır uyutmuyor mu seni" dedi. Dedim kendimden geçiyorum
Bu ayyy çok fena hayallere daldım arkadaşlar :))
8 gün var belirtti namına zerre yok belim agırıyo arada ama malum temizlik ve yorgunluktan :)
şimdi düşünüyorum adet olursam ne hissederim diye :)
sanki bu pollyanna halimle ona da üzülmemek için bi kılıf bulurum :)
ne oldu banaaa hiç bişey keyfimi bozmuyooo :)
neyse gidiyim bi kahvaltı ediyim başım döndü resmen
vay beee ne ilaçmış. ben zaten bu aralar normalde dalgın ve durgunum. bi de onu içersem vay halimeeee
doktor eğer verirse kesin fitilini istemeliyim o da zor bişi ama katlancas artık, ya da hap olursa da geceden içip sabaha kadar sızıp kalıcam.