Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

canım ya ümitlenmemek adına bi daha yapmadım. kısmetse 8'inde yapmayı düşünüyorum tekrar. olmadı anneler gününde bi daha yapar yoksa regl'imi beklerim.

umutsuz değil de yani bu ay olmamış gibi geliyo. Allah ne zaman kararladıysa o zaman olacak, ondan şüphem yok.

reglin nezamandı ki, 13. günse bugün, 14-16 gün içinde regl olman gerekiyo dimi?

cemreeeeeeeeeeeeeee ilk sayfayı güncelledim azıcık bi bakar mısın nasıl olmuş :)
ya o kırmızı renkte biraz karışık geliyordu gözüme ve hamileler bellli olmuyodu :)
böyle baktım bakalım begencekmisin :)
degişmemi istedgiin bişey olursa söylee lütfen :)

Benim bilgilerim yazmıyor aaaaa :) 22 yaşında muhasebeci bodrumda yaşıyor 10 aylık evli veee bebek bekleyişinin bu 3. ayı :)

Önceliklee herkese kocamaaaann günaydın :)
Hayırlı huzurlu ve bereketli bi hafta diliyorum :))

Dün ki yorgunlugun üstüne kötü bi gece gecirmiş olmanın etkisiyle pek uyuyamadım :KK43: ve haliyle sabah biraz gec kalkım dedim forumda sayfalar uçmuş hepsini tek tekkk okudum :)))

hamile ihtimali bile bizi bu kadar sevindirdi müjdeyi kesin aldıklarında yerimizde duramıcaz eminim kiiiiii inşallaahhhh hayırlı haberler gelmeye devam eder:)

Siizzz müjdeyi vern kutlamaa bendeeennnn :KK1:

hatiinnn umudumuz bir di dua et bende müjde alıyım :)
8 gün varr daha yaaaaaaaaa :)

haa bi de karar verdim tam bat günüm 13 mayıs ta direk kan testi yaptırcam inşallaah :)
ya ben bekleyemem öle ya da testte silik mi degil mi diye kendimi yemiyim :)))))
Çok yordun kendini ama, canım test daha iyi direk kan vericeksin bu sefer değerin artacak mı diye bir daha bir daha delicekler kolunu, se bilirsin tabi:)
cemreeeeeeeeeeeeeee ilk sayfayı güncelledim azıcık bi bakar mısın nasıl olmuş :)
ya o kırmızı renkte biraz karışık geliyordu gözüme ve hamileler bellli olmuyodu :)

ben beğendim:) canım hamile kalanları ilk sıraya eklersen daha iyi olur

bence güzel olmuş eline sağlık. :KK9:
hamile arkadaşımızın başına rakam koyman da güzel olmuş. biz de sıramızı alırız inşallah bu listede :KK49:
bu arada eflalimin dediği gibi hamilelerimizi ilk sıraya alırsan daha net olur.

Son düzenleme:
Çok yordun kendini ama, canım test daha iyi direk kan vericeksin bu sefer değerin artacak mı diye bir daha bir daha delicekler kolunu, se bilirsin tabi:)

ben beğendim:) canım hamile kalanları ilk sıraya eklersen daha iyi olur

Hım deger meselesini düşünmemiştim :))
ayy her türlü beklicem yani ooyyyyy :)

Bu arada fikrin güzelmş öyle daha iyi olur yapıyım hemen :))

bence güzel olmuş eline sağlık. :KK9:
hamile arkadaşımızın başına rakam koyman da güzel olmuş. biz de sıramızı alırız inşallah bu listede :KK49:

inşallah cemrecim yaa :)

düşünsene yarışıyormuşuz ilk 10 a girmek için :KK1: :KK1:

Canım çok kan verdim o yüzden dedim, boş yere kanınızı vermeyin zırt pırt, ben bugün gittim verdim daha yeni, öğleden sonra çıkacak sonucum, beş gün yaptım test:) başka sayfalarda öyle yapıyorlar ondan dedim:)

iğnenin 13. günü. dr'um reglinden 2 gün önce kanda çıkar varsa dedi, yani iğnenin 14. günü oluyor. ben de 8 mayısta yani iğnenin 16. gününde regl olmam gerekiyor.

bekliycem sabırla.

ayyy çoook heyecanlı:))))
ben de geçen ay çatlatma iğnesi oldum ama, bekleme heyecanını bile yaşayamadan iğnenin 10.günü regl oldum. neden öyle oldu hala anlayamıyorum. doktor da iğne geciktirir bile dedi. o da şaşırdı. hatta bebek mi tutunamıyo acaba dedi. hayırlısı öyleymiş demek. bu ay da yumurtam büyümemiş, 21. gün çaardı büyüycek mi bakalım dedi. büyümüşse, çatlatıp progestan vercekmiş. rahim bebeğe hazırlansın diye. belki önce progesteron değerime bakmak ister kan testi yaptırır,sonuca göre hareket eder. of bilmiyorum. korunduğum yıllarda, reglim 25-27 günde bir olurdu. artık dengem iyice değişti. 32 günü buluyo bazen. bazen 29 günde oluyo. ben de şaşırdım neyi beklicemi :KK6:

haklısın ben allahın taktirine ve o ol derse olacağını düşünen biriyim herşeye ragmen senin durumunda bile çünkü benim bi arkadaşım yumurtası olmadan bi evlat dünyaya getirdi dr.lar bile inanamadı tıpta imkansızdı bunların farkındayım ama bugün bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum elimde değil

Icin ferahlatcak sureler oku kuran oku ferhlarsn Allhin izniyle

ayyy çoook heyecanlı:))))
ben de geçen ay çatlatma iğnesi oldum ama, bekleme heyecanını bile yaşayamadan iğnenin 10.günü regl oldum. neden öyle oldu hala anlayamıyorum. doktor da iğne geciktirir bile dedi. o da şaşırdı. hatta bebek mi tutunamıyo acaba dedi. hayırlısı öyleymiş demek. bu ay da yumurtam büyümemiş, 21. gün çaardı büyüycek mi bakalım dedi. büyümüşse, çatlatıp progestan vercekmiş. rahim bebeğe hazırlansın diye. belki önce progesteron değerime bakmak ister kan testi yaptırır,sonuca göre hareket eder. of bilmiyorum. korunduğum yıllarda, reglim 25-27 günde bir olurdu. artık dengem iyice değişti. 32 günü buluyo bazen. bazen 29 günde oluyo. ben de şaşırdım neyi beklicemi :KK6:

Ne kadar süredir bebek istiyorsunuz arkadaşlar. Benim 9 ay hormon testi falan yaptırdım tüm değerler iyi çıktı ama beklemekten yoruldum bende.

ozaman ben 7. sıraya talibim:) sevdiğim rakamdır kendisi, 3 rakamını da severim ama, benim bata daha çoook var,
arkadaşların sırasını almiimmm:KK52:

sabah erkenden gidiceksin 9da filan. aile hekimin kan testi yazıcak sana sonra kan vericeksin
ertesi gün öğleden sonra alıyosun sonucu
maşallah
bizim gibi 5-6 aydır olmuyo değil
test arızalıysada üzülme daha yeni başlamışsınız
ama bence hamilesin :))

Yurtdısındayım bugun turkıyeye geliyorum, insallah testimi yaparlar aile hekimim filan yok cunku. Canım insallah Rabbim hepimize nasip eder, aslında bebde 5 aydır cok istiyordum, belkide o surecte benim sabretme sureclerimdende. Bide hala kesinmis gibi sevinemiyorum, dıs gebelik var kimyasal var, insallah sorun cıkmaz

Nerelerdesin sen yaaa:)
Hakkında hayırlısı olsun canım demekki bu ay da nasip de yokmuş duaya ve çalışmalara devam umutlaaaaaa:KK16:

geldiimmmmmm canım :))
farkındayım ve bayaga keyifliyim hayırlısı ile netleşsin hamişlikleri hemen :KK49::KK49: ile doldurcam heryeri :)

bence de insan duydukça seviniyor :)
rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah :)

Listeye ekledim inşallah hayırlı haberi verirsinde bi :KK49: işarette senin yanına koyarız :)

Tamam güncellediim inşalllah son bat ın olur:KK16:

Günaydıınn hepimiz için bol hayırlı haberli bi hafta olur inşallaah :))

Bence de kan testi hemen yaptır ama olumsuz düşünmeeeee :)
umutdaşım ne oldu hayallerimizee hadi gülümseeeeeeeeeee:)))
bebeğine de pozitif enerji yolaaa:KK16:

Tamam sen bilirsin siliyim o zaman :KK43:

Hayaller duruyor :)) ama bilmiyorum ya hayal kırıklıgı yasamak korkutuyor sanırım beni :/. İnsallah sorun cıkmadan ilerler her sey.

Ne kadar süredir bebek istiyorsunuz arkadaşlar. Benim 9 ay hormon testi falan yaptırdım tüm değerler iyi çıktı ama beklemekten yoruldum bende.

canım görünürde 11. ay ama, 2-3 ay toplamda deneyemediğimiz zamanlar oldu. gerçek manada ümitli olup da hüsrana uğradığım ay sayısı 8 ay diyebilirim.senle aynıyız bi bakıma. ben de hormon testi yaptırdım. eşim de yaptrıdı. normal herşey. bi progesterona baktırmadım, bi de rahim filmi çektirmedim.

Önceliklee herkese kocamaaaann günaydın :)
Hayırlı huzurlu ve bereketli bi hafta diliyorum :))

Dün ki yorgunlugun üstüne kötü bi gece gecirmiş olmanın etkisiyle pek uyuyamadım :KK43: ve haliyle sabah biraz gec kalkım dedim forumda sayfalar uçmuş hepsini tek tekkk okudum :)))

hamile ihtimali bile bizi bu kadar sevindirdi müjdeyi kesin aldıklarında yerimizde duramıcaz eminim kiiiiii inşallaahhhh hayırlı haberler gelmeye devam eder:)

Siizzz müjdeyi vern kutlamaa bendeeennnn :KK1:

hatiinnn umudumuz bir di dua et bende müjde alıyım :)
8 gün varr daha yaaaaaaaaa :)

haa bi de karar verdim tam bat günüm 13 mayıs ta direk kan testi yaptırcam inşallaah :)
ya ben bekleyemem öle ya da testte silik mi degil mi diye kendimi yemiyim :)))))

Uhibbukecim gercekten burdaki bicok kisiye isim isim dua ettim, etmeyede devam edicem insallah. Sizde bana dua edin bu kadar umitlendikten sonra negatif daha uzucu olur. Ama Rabbimin takdiri demek lazım tabi, insallah bana hayırlı ve guzel sonuc almayı nasip eder.

Canım çok kan verdim o yüzden dedim, boş yere kanınızı vermeyin zırt pırt, ben bugün gittim verdim daha yeni, öğleden sonra çıkacak sonucum, beş gün yaptım test:) başka sayfalarda öyle yapıyorlar ondan dedim:)

Hım bu da aklımda olsun bakalım ne yaparım :)

ozaman ben 7. sıraya talibim:) sevdiğim rakamdır kendisi, 3 rakamını da severim ama, benim bata daha çoook var,
arkadaşların sırasını almiimmm:KK52:

ayy inşallaaahh cemreeemm :) bende 8 ya da 10 olıyım yaaa :)

Yurtdısındayım bugun turkıyeye geliyorum, insallah testimi yaparlar aile hekimim filan yok cunku. Canım insallah Rabbim hepimize nasip eder, aslında bebde 5 aydır cok istiyordum, belkide o surecte benim sabretme sureclerimdende. Bide hala kesinmis gibi sevinemiyorum, dıs gebelik var kimyasal var, insallah sorun cıkmaz

aaaa tr ye mi geliyosuunn bana da bekleriimmm:KK1:

Hayaller duruyor :)) ama bilmiyorum ya hayal kırıklıgı yasamak korkutuyor sanırım beni :/. İnsallah sorun cıkmadan ilerler her sey.

şiiittttt umutsuzluk yookkk herşey çoook güzel olacak inşallaaahh :)

Uhibbukecim gercekten burdaki bicok kisiye isim isim dua ettim, etmeyede devam edicem insallah. Sizde bana dua edin bu kadar umitlendikten sonra negatif daha uzucu olur. Ama Rabbimin takdiri demek lazım tabi, insallah bana hayırlı ve guzel sonuc almayı nasip eder.

İnşallaah hayırlısı ile müjdeyi kesinleştirip saglıcakla kucagına almayı nasip etsin rabbim :)

X