- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
Yapiyorum canim arastriyorum yedriyorom inslh ii sonclar alrmda sevncle payalsrm
Bu arada gecmsni okdum yumrtan varms progestan verckms doktor.
Bnm doktorda bna verdi adet ini duzenlesin dedi hamilelktrde dusugu önlüyor cok guzel bi ilac inslh faydasi olur yalnz biraz agr bi ilac is yernde her an uyuklayblrsin iyi haberlerni bekliyorum
başın sağolsun Allah rahmet eylesin
tesekkür ederim kuzum saol
:) ewet maşallah diyelim cnm nazar değmesinşükürler olsun iyiyim yeni batımı ekle cnm 1 haziran inşallah :)
Insllh Kocaman aminyumurtamın gelişmesine bağlı verip vermiceği canım. yarın netleşçek. umarım gelişmiştir. çatlar ve tutunur. inşallah canım. hepimizi sevindirsin Rabbim.
aminnn hepimize inşallah yaaa :)
hadi sen kesinleştir dee listeye kırmızı kırmızı ekliyim seni de :)
yarın tr ye geliyorsan ancak öbürgün mü yapıcan ?
ayy nasıl beklicezzz
)
İnsallah bu gece tr deyim, yarın sabah gidemem gibi evet carsambayı beklicez mecbur, ay hayırlı haber alayımda insallah :)
hamile arkadaşlar var sanırımhayırlısıyla darısı başımıza olsun ben de haziranda inşallah başlayacağım tekrardan Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin herkese uhibbukecim haziran benim ayım olur inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz canım hayırlısı bakalım.. bu arada herkese musmutlu haftalar diliyorum..
o zaman ayın 7 si olur benimde 6 günüm kalırrrr
ayy her türlüüüü kendime pay çıkarıyorum
ekledim arkadaşım :)))
Bi ara herkes söyledi peşpeşe sonra unutuldu farketmemişsindir sende :)
uhibbike 6 gun mu kaldı :) hadı bakalım guzel haberler ver bıze ınsallah
Teşekkürler :) farketmemişim evet :) sen nasılsın nasıl gidiyor :)
o zaman ayın 7 si olur benimde 6 günüm kalırrrr
ayy her türlüüüü kendime pay çıkarıyorum
inşallah... bende öyle düşünüyorum.. inşallah haziran benim de ayım olsun..
inşallah... bende öyle düşünüyorum.. inşallah haziran benim de ayım olsun..
söylemiş miydin de ben mi kaçırdım acaba diyorum ama, sorcam yine de, sana ne için vermişti ilacı tatlım
Hamile kalirsam dusuk olmasin diye herhalde :)
amin canım.batını söyle istersenseni de eklyelim.
bu ay korundum kürtaj dolayısıyla. şimdiki batım 16 mayıs kısmetse.. 16 mayıstan sonra inşallah korunmayacağım gebeliği yeni yeniden çok istiyorum ve sonraki batım 10 haziran olabilir kuvvetle muhtemel..Rabbim hepimize nasip etsin inşallah hayırlısıyla
6 gün önce yumurtladım
şuan adet olucakmışım gibi ara sıra ağrı girip gidiyo ama dayanılmaz değil hafif hafif bugün 2 kez oldu mesela
neden olur acaba?
senden sonrada bana 6 gün kalıyo bende pay biçim bari
bu ay korundum kürtaj dolayısıyla. şimdiki batım 16 mayıs kısmetse.. 16 mayıstan sonra inşallah korunmayacağım gebeliği yeni yeniden çok istiyorum ve sonraki batım 10 haziran olabilir kuvvetle muhtemel..Rabbim hepimize nasip etsin inşallah hayırlısıyla