- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
ben progtesanı gece yataken içiyodum böylece yan etkileri bayaga aza iniyor :)
bana sabah akşam vermişti, akşam atlatılıyorda sabah içtiğim mahvediyodu beni
Bizde korunmuyorduk ama ilk 1 sene istemiyordum evlendikten sonra öyle olmadı gurbette tek başıma otur otur geçmiyor. Eşim calismami da istemiyor dört yıl boşuna okumuş gibi oldum ama yuvamda mutlu olayım da önemli değil :)
bana sabah akşam vermişti
haklısın canım. bi sıkıntınız yoksa eşinle uzlaştıysanız çalışmama konusunda, aile huzuru herşeyden önemli. hangi ilde gurbettesiniz?
günaydınnn kızlar nabersinizzzzzz?
biz iyiyiz asıl sen nasılsın? var mı gelen gideennnnnn
Çankırı dayız canim sen
var canım maalesef akıntılarım başladı, zaten bu ay olmasın diodum tiroidimi düzeltmem lazım çok korkuorum
tiroidi ilaçla kontrol altına alır doktor. korkma hiç. bende de var. ilaç içiyorum hergün. akıntı gebelik belirtisi de olabiliyo. yarındı sanırım reglin. bakalım senden de güzel haberi alcakmıyız
herşey gönlünce olsun canım benim bu durumun başımıza gelmesi beni bazen mutsuz ediyo benimle hamile kalan arkadaşlarım şu anda 4,5 aylık oldular bile bazen iç çekiyorum canım sıkılıyo ne bileyim karamsar olmayı istemiyorum kendime yüklenmeyi de istemiyorum hayırlısı diyorum kısmetten öte yol yok Allahım nasip etsin isteyen herkese..
neee başın mı döndüüüüü, yoksaaaa
tmm tmm hadi afiyet olsun geç bile kaldınnn.
bana sabah akşam vermişti
günaydınnn kızlar nabersinizzzzzz?
ewet öyleymiş bende yeni çıktı iki haftadır ilaca başladımbnm ikinci gebeliğim ilkinde çok canım yandı o yüzden her şeyden korkar oldum maalesef. yok canım üstünü görme olmuo bende sanmam :) başka bahara artık hayırlısı olsun cnm bnm
istanbuldayım ben. normalde nerde yaşıyodunuz?
gelenler geldi diyosun:) hayırlısı ozaman. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Aynen öyle kısmetten ötesi yok yaa.... rabbim isyan etmeden tez zamanda nasip etsin herkese inşallah..
ilahi sen yaaaaaaaa
ben gece 2 tane içip yatıyodum herkese farklı veriyolar demekki
günaydııınnnn :)
iyiyim ben güzel haberlerle güne başladık daha iyi oldum :)sen nasılsın ?
Canım ben aslen antepliyim eşim afyon lu mezun oldum hemen evlendim zaten senelerdir gurbetteyim anlayacağın :)
sen bu süreçte eşine bol bol takviyede bulun, yedir içir. inşallah artar değeri ve yüzünüz güler. sonucu bizimle de paylaş mutlaka
ozaman alışmışsındır. ama evin içinde ses istiyo dimi insan. doğru karar vermişsiniz bence, umarım en yakın zamanda eviniz şenlenir