Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Bizde korunmuyorduk ama ilk 1 sene istemiyordum evlendikten sonra öyle olmadı gurbette tek başıma otur otur geçmiyor. Eşim calismami da istemiyor dört yıl boşuna okumuş gibi oldum ama yuvamda mutlu olayım da önemli değil :)

haklısın canım. bi sıkıntınız yoksa eşinle uzlaştıysanız çalışmama konusunda, aile huzuru herşeyden önemli. hangi ilde gurbettesiniz?

günaydınnn kızlar nabersinizzzzzz?

var canım maalesef akıntılarım başladı, zaten bu ay olmasın diodum tiroidimi düzeltmem lazım çok korkuorum :KK43:

tiroidi ilaçla kontrol altına alır doktor. korkma hiç. bende de var. ilaç içiyorum hergün. akıntı gebelik belirtisi de olabiliyo. yarındı sanırım reglin. bakalım senden de güzel haberi alcakmıyız:KK34:

canım nasılsın. daha iyi misin???
iyi ol bak. kıyamam sana ben. sıkma canını. bol bol dua et. benim de dualarımdasınız. Allah'ın izniyle herşey yoluna girecek. her şerde bir hayır vardır denir. sabredip mükafatımızı görces inşallah:KK54:

tiroidi ilaçla kontrol altına alır doktor. korkma hiç. bende de var. ilaç içiyorum hergün. akıntı gebelik belirtisi de olabiliyo. yarındı sanırım reglin. bakalım senden de güzel haberi alcakmıyız:KK34:

ewet öyleymiş bende yeni çıktı iki haftadır ilaca başladım :KK43: bnm ikinci gebeliğim ilkinde çok canım yandı o yüzden her şeyden korkar oldum maalesef. yok canım üstünü görme olmuo bende sanmam :) başka bahara artık hayırlısı olsun cnm bnm :KK34:

herşey gönlünce olsun canım benim bu durumun başımıza gelmesi beni bazen mutsuz ediyo benimle hamile kalan arkadaşlarım şu anda 4,5 aylık oldular bile bazen iç çekiyorum canım sıkılıyo ne bileyim karamsar olmayı istemiyorum kendime yüklenmeyi de istemiyorum hayırlısı diyorum kısmetten öte yol yok Allahım nasip etsin isteyen herkese..:KK31:

Aynen öyle kısmetten ötesi yok yaa.... rabbim isyan etmeden tez zamanda nasip etsin herkese inşallah..

neee başın mı döndüüüüü, yoksaaaa:KK49:
:KK9::KK9::KK9: tmm tmm hadi afiyet olsun geç bile kaldınnn. :KK56:

ilahi sen yaaaaaaaa:KK9: :KK9: :KK9:

bana sabah akşam vermişti :KK5:

ben gece 2 tane içip yatıyodum herkese farklı veriyolar demekki

günaydınnn kızlar nabersinizzzzzz?

günaydııınnnn :)
iyiyim ben güzel haberlerle güne başladık daha iyi oldum :)sen nasılsın ?

ewet öyleymiş bende yeni çıktı iki haftadır ilaca başladım :KK43: bnm ikinci gebeliğim ilkinde çok canım yandı o yüzden her şeyden korkar oldum maalesef. yok canım üstünü görme olmuo bende sanmam :) başka bahara artık hayırlısı olsun cnm bnm :KK34:

gelenler geldi diyosun:) hayırlısı ozaman. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Aynen öyle kısmetten ötesi yok yaa.... rabbim isyan etmeden tez zamanda nasip etsin herkese inşallah..

ilahi sen yaaaaaaaa:KK9: :KK9: :KK9:

ben gece 2 tane içip yatıyodum herkese farklı veriyolar demekki

günaydııınnnn :)
iyiyim ben güzel haberlerle güne başladık daha iyi oldum :)sen nasılsın ?

:) ewet maşallah diyelim cnm nazar değmesin :nazar: şükürler olsun iyiyim yeni batımı ekle cnm 1 haziran inşallah :)

sen bu süreçte eşine bol bol takviyede bulun, yedir içir. inşallah artar değeri ve yüzünüz güler. sonucu bizimle de paylaş mutlaka :nazar:

Yapiyorum canim arastriyorum yedriyorom inslh ii sonclar alrmda sevncle payalsrm
Bu arada gecmsni okdum yumrtan varms progestan verckms doktor.
Bnm doktorda bna verdi adet ini duzenlesin dedi hamilelktrde dusugu önlüyor cok guzel bi ilac inslh faydasi olur yalnz biraz agr bi ilac is yernde her an uyuklayblrsin iyi haberlerni bekliyorum

ozaman alışmışsındır. ama evin içinde ses istiyo dimi insan. doğru karar vermişsiniz bence, umarım en yakın zamanda eviniz şenlenir:emir_bebek:

Evet canim insan ses istiyor gerçekten inşallah çok bekletmeden bebeğimiz gelir de şenlenir evimiz. Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah

X