Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

etkilemezmi evet canım etkiler ben bukadar abartmamanı tercih ederim sahsen ama yinede allah büyüktür o nasip etmişse taş taşısanda bişey farketmez nasipte yoksa vesile olur sadece ama bence yinede dikkat et

Bence de çok seveceğim :) bat 28 Mayıs canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam canım insallah dedigin gibi yaparım, saglık ocaklarında kan testi yapıyorlar mı?

sabah erkenden gidiceksin 9da filan. aile hekimin kan testi yazıcak sana sonra kan vericeksin
ertesi gün öğleden sonra alıyosun sonucu

kızlar yeni bat bildiriyorum haziran 3:)

Nerelerdesin sen yaaa:)
Hakkında hayırlısı olsun canım demekki bu ay da nasip de yokmuş duaya ve çalışmalara devam umutlaaaaaa

uhibbukeee hadi gel artıııııkkk topik hamiş dolduuuuuuuuuuuuuuuuuu

geldiimmmmmm canım :))
farkındayım ve bayaga keyifliyim hayırlısı ile netleşsin hamişlikleri hemen ile doldurcam heryeri :)

güzel haberler almak ne güzel. kk'da her yeni "hamile" haberi daha da bi mutlu ediyor insanı.

İnşallah bir gün biz de duyururuz

bence de insan duydukça seviniyor :)
rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah :)

batım 8 mayıs, olmayacak diye tahmin ediyorum ama yine de 8 mayısı bekliyorum işte.

Listeye ekledim inşallah hayırlı haberi verirsinde bi işarette senin yanına koyarız :)

Canım yeni adetim 27 Mayıs yeni hamişimizi tebrikkkkkk ederim darısı tüm bekleyenlere ve bana inşlahha

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam güncellediim inşalllah son bat ın olur

Günaydın arkadaşlar,güzel haberler aldığımız mutlu huzurlu bir hafta olması dileğiyle...

Günaydıınn hepimiz için bol hayırlı haberli bi hafta olur inşallaah :))

canım ya gönül rahatlıgıyla sevinemiyorum, endişe var içimde, kan testini yaptırayım inşallah o zaman rahatlarım :)

Bence de kan testi hemen yaptır ama olumsuz düşünmeeeee :)
umutdaşım ne oldu hayallerimizee hadi gülümseeeeeeeeeee:)))
bebeğine de pozitif enerji yolaaa

Tatlim korunmicam ama esimle aramda birsey olmayacak ve tedavi de olmicam. O yuzden hic eklemeyelim.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tamam sen bilirsin siliyim o zaman

Canım aslında ben 5 aydır filan istiyordum, ama esim hazır hissetmedigi icin korunuyorduk. Ben uzuluyordum bayagı aglıyodum filan hic istemicek zannediyordum 😔, ama korunmayı tam olarak nisan ayında bıraktık.

maşallah
bizim gibi 5-6 aydır olmuyo değil
test arızalıysada üzülme daha yeni başlamışsınız
ama bence hamilesin :))

Sagol canim burada olucam ama.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

etkilemezmi evet canım etkiler ben bukadar abartmamanı tercih ederim sahsen ama yinede allah büyüktür o nasip etmişse taş taşısanda bişey farketmez nasipte yoksa vesile olur sadece ama bence yinede dikkat et

tamam tamam söz :) bitti agır iş falaannn uzanıp yatacam :))

al benden de okadar, ağzına sağlık özgecim

wuuuuuu birlik olmussunuzzz :)))
şaka bi yana beni düşündüğnüz için sagolun :)

Bence de çok seveceğim :) bat 28 Mayıs canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

listeye eklediim bileee inşallaahhh son bat ın olur :)

sabah erkenden gidiceksin 9da filan. aile hekimin kan testi yazıcak sana sonra kan vericeksin
ertesi gün öğleden sonra alıyosun sonucu

Bizim burda ki saglık ocagı ögleden sonrada gitsen 1 saatte veriyo özeller gibi :)))
küçük yer ya kalabalık degil diye galiba :)

Aminnnnnn inşallah.

bence de insan duydukça seviniyor :)
rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah :)

Listeye ekledim inşallah hayırlı haberi verirsinde bi işarette senin yanına koyarız :)

Amin.

Çok sağol yaa :) merakla bekliyoruz. ben nisan ayında serophene kullandım ve çatlatma iğnesi. bugün 13. gün ama belirtim yok sanırım bu ay olmayacak benim. 9. gün dayanamayıp evdeki erken gebelik testini yaptım, pozitif çıktı ama iğnenin etkisiyle pozitif çıktığını düşünüyorum.

Kısmeti ne zamansa o zaman gelsin.

ben bi topikte okumuştum ümitlendirmek istemem tabi seni ama, bi arkadaş, bu çatlatma iğnesinin etkisi nekadar sürüyo diye görmek için, hergün test yapmış, yumurtlamadan sonraki 7. güne kadar hep pozitif çıkmış ilacın etkisiyle, 8. gün negatif çıkmış, 9. gün yine yapmış yine pozitif çıkmış ve sonra heeep pozitif çıkmış ve hamileymiş. belki senin de pozitif sonucun hiiç kaybolmaz canım.

Son düzenleme:

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım ama asla umutsuz olma belkide rabbimin hikmeti olmıcak diye düşünürken oluverir inşallah

Önceliklee herkese kocamaaaann günaydın :)
Hayırlı huzurlu ve bereketli bi hafta diliyorum :))

Dün ki yorgunlugun üstüne kötü bi gece gecirmiş olmanın etkisiyle pek uyuyamadım ve haliyle sabah biraz gec kalkım dedim forumda sayfalar uçmuş hepsini tek tekkk okudum :)))

hamile ihtimali bile bizi bu kadar sevindirdi müjdeyi kesin aldıklarında yerimizde duramıcaz eminim kiiiiii inşallaahhhh hayırlı haberler gelmeye devam eder:)

Siizzz müjdeyi vern kutlamaa bendeeennnn

hatiinnn umudumuz bir di dua et bende müjde alıyım :)
8 gün varr daha yaaaaaaaaa :)

haa bi de karar verdim tam bat günüm 13 mayıs ta direk kan testi yaptırcam inşallaah :)
ya ben bekleyemem öle ya da testte silik mi degil mi diye kendimi yemiyim :)))))

canım ya ümitlenmemek adına bi daha yapmadım. kısmetse 8'inde yapmayı düşünüyorum tekrar. olmadı anneler gününde bi daha yapar yoksa regl'imi beklerim.

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım ama asla umutsuz olma belkide rabbimin hikmeti olmıcak diye düşünürken oluverir inşallah

umutsuz değil de yani bu ay olmamış gibi geliyo. Allah ne zaman kararladıysa o zaman olacak, ondan şüphem yok.

cemreeeeeeeeeeeeeee ilk sayfayı güncelledim azıcık bi bakar mısın nasıl olmuş :)
ya o kırmızı renkte biraz karışık geliyordu gözüme ve hamileler bellli olmuyodu :)
böyle baktım bakalım begencekmisin :)
degişmemi istedgiin bişey olursa söylee lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…