- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
Ben ist avru. yakasında 25 e yaptırmıştım ... Burda ki özel de 15 miş... hastaneye göre degişiyo galiba:)
Ayyyy hadi inşallaahh kesinleşsinde hayırlı haberle dön bize :)
hatiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasıl sevindim anlatamammm :) umutdaşımmmm :)))
ayy hadi kan testi yaptır da içimiz rahat etsin :))9
Hoşgeldiinnnn
Burayı çok seviceksin bence :)
Bat ı nı söylersen listeyeekleyebilirim :)
Denem yapmasan da korunmıcan sonuçta ve bi de bakmışsın rabim ol demiş :)
İstersen yine bat tarihlerini yazalım kalsın ama yine de sen bilrsin :)
manevi bat daşlarımız diye silmek istemediklerimi ayrı başlık mı yapsaamm
İnşşşalllaahh beklemediği anda hamile kalanlardan olursun sendee
Dün halılar btti ama bende bittim nasıl bel agrısı anlatamam
bebegin tutunmasını çok mu etkiler acaba ? tabi varsaaa :)
Üstüne görme olma ihtimalin yok mu ?
bat ı belirleyince yazalım bence :)
ama şu umutsuz laflarını ve ruh halini bi kenara bırakmalısın
Rabbimden ümit kesmek bize yakışmaz demekki biraz daha duanın ve sabretmenin vakti
ya bu testin ovu testlerini alırken gebelik testini de almadıgıma nasıl pişman oldum anlatamam
Şimdi sipariş versem 3 gün sonra gelcek, 3 gün daha bekliceksem 2 gün daha bekliyim direk kan testi yaptırcam bu ay öyle karar verdim :)
Tabii olmazsammm :)
etkilemezmi evet canım etkiler ben bukadar abartmamanı tercih ederim sahsen ama yinede allah büyüktür o nasip etmişse taş taşısanda bişey farketmez nasipte yoksa vesile olur sadece ama bence yinede dikkat et
kızlar yeni bat bildiriyorum haziran 3:)
Ben ist avru. yakasında 25 e yaptırmıştım ... Burda ki özel de 15 miş... hastaneye göre degişiyo galiba:)
Ayyyy hadi inşallaahh kesinleşsinde hayırlı haberle dön bize :)
hatiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasıl sevindim anlatamammm :) umutdaşımmmm :)))
ayy hadi kan testi yaptır da içimiz rahat etsin :))9
Hoşgeldiinnnn
Burayı çok seviceksin bence :)
Bat ı nı söylersen listeyeekleyebilirim :)
Denem yapmasan da korunmıcan sonuçta ve bi de bakmışsın rabim ol demiş :)
İstersen yine bat tarihlerini yazalım kalsın ama yine de sen bilrsin :)
manevi bat daşlarımız diye silmek istemediklerimi ayrı başlık mı yapsaamm
İnşşşalllaahh beklemediği anda hamile kalanlardan olursun sendee
Dün halılar btti ama bende bittim nasıl bel agrısı anlatamam
bebegin tutunmasını çok mu etkiler acaba ? tabi varsaaa :)
Üstüne görme olma ihtimalin yok mu ?
bat ı belirleyince yazalım bence :)
ama şu umutsuz laflarını ve ruh halini bi kenara bırakmalısın
Rabbimden ümit kesmek bize yakışmaz demekki biraz daha duanın ve sabretmenin vakti
ya bu testin ovu testlerini alırken gebelik testini de almadıgıma nasıl pişman oldum anlatamam
Şimdi sipariş versem 3 gün sonra gelcek, 3 gün daha bekliceksem 2 gün daha bekliyim direk kan testi yaptırcam bu ay öyle karar verdim :)
Tabii olmazsammm :)
Tamam canım insallah dedigin gibi yaparım, saglık ocaklarında kan testi yapıyorlar mı?
kızlar yeni bat bildiriyorum haziran 3:)
uhibbukeee hadi gel artıııııkkk topik hamiş dolduuuuuuuuuuuuuuuuuu
güzel haberler almak ne güzel. kk'da her yeni "hamile" haberi daha da bi mutlu ediyor insanı.
İnşallah bir gün biz de duyururuz
batım 8 mayıs, olmayacak diye tahmin ediyorum ama yine de 8 mayısı bekliyorum işte.
Canım yeni adetim 27 Mayıs yeni hamişimizi tebrikkkkkk ederim darısı tüm bekleyenlere ve bana inşlahha
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın arkadaşlar,güzel haberler aldığımız mutlu huzurlu bir hafta olması dileğiyle...
canım ya gönül rahatlıgıyla sevinemiyorum, endişe var içimde, kan testini yaptırayım inşallah o zaman rahatlarım :)
Tatlim korunmicam ama esimle aramda birsey olmayacak ve tedavi de olmicam. O yuzden hic eklemeyelim.
Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Canım aslında ben 5 aydır filan istiyordum, ama esim hazır hissetmedigi icin korunuyorduk. Ben uzuluyordum bayagı aglıyodum filan hic istemicek zannediyordum 😔, ama korunmayı tam olarak nisan ayında bıraktık.
sabah erkenden gidiceksin 9da filan. aile hekimin kan testi yazıcak sana sonra kan vericeksin
ertesi gün öğleden sonra alıyosun sonucu
Nerelerdesin sen yaaa:)
Hakkında hayırlısı olsun canım demekki bu ay da nasip de yokmuş duaya ve çalışmalara devam umutlaaaaaa
geldiimmmmmm canım :))
farkındayım ve bayaga keyifliyim hayırlısı ile netleşsin hamişlikleri hemenile doldurcam heryeri :)
bence de insan duydukça seviniyor :)
rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah :)
Listeye ekledim inşallah hayırlı haberi verirsinde biişarette senin yanına koyarız :)
Tamam güncellediim inşalllah son bat ın olur
Günaydıınn hepimiz için bol hayırlı haberli bi hafta olur inşallaah :))
Bence de kan testi hemen yaptır ama olumsuz düşünmeeeee :)
umutdaşım ne oldu hayallerimizee hadi gülümseeeeeeeeeee:)))
bebeğine de pozitif enerji yolaaa
Tamam sen bilirsin siliyim o zaman
Benim bulunduğum ilde aynı gün öğle sonu çıkıyor. Galiba şehrin büyüklüğüne göre.
hımm olabilir canım ben istanbuldayım
etkilemezmi evet canım etkiler ben bukadar abartmamanı tercih ederim sahsen ama yinede allah büyüktür o nasip etmişse taş taşısanda bişey farketmez nasipte yoksa vesile olur sadece ama bence yinede dikkat et
al benden de okadar, ağzına sağlık özgecim
Bence de çok seveceğim :) bat 28 Mayıs canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sabah erkenden gidiceksin 9da filan. aile hekimin kan testi yazıcak sana sonra kan vericeksin
ertesi gün öğleden sonra alıyosun sonucu
tamam tamam söz :) bitti agır iş falaannn uzanıp yatacam :))
wuuuuuu birlik olmussunuzzz :)))
şaka bi yana beni düşündüğnüz için sagolun :)
listeye eklediim bileee inşallaahhh son bat ın olur :)
Bizim burda ki saglık ocagı ögleden sonrada gitsen 1 saatte veriyo özeller gibi :)))
küçük yer ya kalabalık degil diye galiba :)
Sagol canim burada olucam ama.
Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
bence de insan duydukça seviniyor :)
rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah :)
Listeye ekledim inşallah hayırlı haberi verirsinde biişarette senin yanına koyarız :)
Amin.
Çok sağol yaa :) merakla bekliyoruz. ben nisan ayında serophene kullandım ve çatlatma iğnesi. bugün 13. gün ama belirtim yok sanırım bu ay olmayacak benim. 9. gün dayanamayıp evdeki erken gebelik testini yaptım, pozitif çıktı ama iğnenin etkisiyle pozitif çıktığını düşünüyorum.
Kısmeti ne zamansa o zaman gelsin.
Amin.
Çok sağol yaa :) merakla bekliyoruz. ben nisan ayında serophene kullandım ve çatlatma iğnesi. bugün 13. gün ama belirtim yok sanırım bu ay olmayacak benim. 9. gün dayanamayıp evdeki erken gebelik testini yaptım, pozitif çıktı ama iğnenin etkisiyle pozitif çıktığını düşünüyorum.
Kısmeti ne zamansa o zaman gelsin.
ben bi topikte okumuştum ümitlendirmek istemem tabi seni ama, bi arkadaş, bu çatlatma iğnesinin etkisi nekadar sürüyo diye görmek için, hergün test yapmış, yumurtlamadan sonraki 7. güne kadar hep pozitif çıkmış ilacın etkisiyle, 8. gün negatif çıkmış, 9. gün yine yapmış yine pozitif çıkmış ve sonra heeep pozitif çıkmış ve hamileymiş.belki senin de pozitif sonucun hiiç kaybolmaz canım.
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım ama asla umutsuz olma belkide rabbimin hikmeti olmıcak diye düşünürken oluverir inşallah
ben bi topikte okumuştum ümitlendirmek istemem tabi seni ama, bi arkadaş, bu çatlatma iğnesinin etkisi nekadar sürüyo diye görmek için, hergün test yapmış, yumurtlamadan sonraki 7. güne kadar hep pozitif çıkmış ilacın etkisiyle, 8. gün negatif çıkmış, 9. gün yine yapmış yine pozitif çıkmış ve sonra heeep pozitif çıkmış ve hamileymiş.belki senin de pozitif sonucun hiiç kaybolmaz canım.