- 21 Kasım 2017
- 27.569
- 120.553
Yazın öyle bir hata yapmayın sakın.Yine gidelim deniyor, sabah gidiş akşam dönüş olursa giderim dedim.
Yoksa hiçbir kuvvet beni orada yatıya kaldıramaz.
bizim de 26 da çalışıyorBen 22 de calisitiryordum romatizmam azdı gene şimdi 26 da çalışıyor yetiyor ama dışarıya göre ev buz gibi bu gece kapatmaya biliriz dışarısı 42 şuan
Amin canımçok sıcakAllah hepimize yardım etsin. hele de dışarıda çalışanlara ve dışarıda işi olanlara
Hiç gitmesem, nasıl fikir?Yazın öyle bir hata yapmayın sakın.
Gelip Antep’i gezebilirsiniz. Nizip değil ama bak, Antep. İnsan hayatında bir kere de olsa gelip gezmeli buraları, yiyip içmeli. Sonra bir daha hiç gelmemeli.Hiç gitmesem, nasıl fikir?
Mezarlığa ziyaret için gidilmek isteniyor. Ben kalınacak ise Antep’te bir otele geçelim, biraz gezeriz dedim. Şehzadem gerek yok, sabah gider akşam döneriz dedi.Gelip Antep’i gezebilirsiniz. Nizip değil ama bak, Antep. İnsan hayatında bir kere de olsa gelip gezmeli buraları, yiyip içmeli. Sonra bir daha hiç gelmemeli.
Ben olsam o kadar bilet alıp zahmetini çekeceksem şehri gezmeden bırakmazdım.Mezarlığa ziyaret için gidilmek isteniyor. Ben kalınacak ise Antep’te bir otele geçelim, biraz gezeriz dedim. Şehzadem gerek yok, sabah gider akşam döneriz dedi.
Olmadı onlar abla kardeş gitsinler. Hiç toza toprağa gitmek için uçmaya niyetim yok.
Öyle bir anlattın ki arkadaşımın düğünü için gelecektim ama artık 1500 defa daha düşüneceğim gibi tşk.dkdkdkGelip Antep’i gezebilirsiniz. Nizip değil ama bak, Antep. İnsan hayatında bir kere de olsa gelip gezmeli buraları, yiyip içmeli. Sonra bir daha hiç gelmemeli.
Senin de bu yaşına kadar Antep’e gelmemiş olman ilginç bir vaka.Öyle bir anlattın ki arkadaşımın düğünü için gelecektim ama artık 1500 defa daha düşüneceğim gibi tşk.dkdkdk
Az kaldı o vaziyete geldim be jeyom buhar olup ucmama ramak kaldıKiz sen sıcaktan yok olmadın mı?
Neden? Ayrıca küçükken ailecek ufak çaplı Antep gezilerimiz oluyordu ama hatırladığım tek şey hayvanat bahçesinin girişi.Senin de bu yaşına kadar Antep’e gelmemiş olman ilginç bir vaka.
Çünkü çarşı ve hayvanat bahçesi dışında gezilecek başka bir yer yok sjsksksNeden? Ayrıca küçükken ailecek ufak çaplı Antep gezilerimiz oluyordu ama hatırladığım tek şey hayvanat bahçesinin girişi.
Bu saat oldu hala aynı kuzum yaAz kaldı o vaziyete geldim be jeyom buhar olup ucmama ramak kaldı
Öyle çarpmıyor dimi bana hoş geldi bu şekildebizim de 26 da çalışıyor
evet normal oluyor. yoksa düşük dereceler rahatsız ediyor.Öyle çarpmıyor dimi bana hoş geldi bu şekilde
Bu yaşa kadar gelmemiş olmam çok da ilginç bir vaka sayılmazmış.djdjdÇünkü çarşı ve hayvanat bahçesi dışında gezilecek başka bir yer yok sjsksks