Temmuz aslaniyim ben minikomBen seni agustoslu aslan sanıyordum
Kaç BTU klima ? Mesela benim 12.000 lik evi komple soğutuyorum ben çok da gelmiyor klimanın merkasina göre bile değişiyor faturanın gelişiAmin canım
İnverter evet. Geçen yıl 1.700 küsür ödemiştikBu sene daha rekor kırmadık bakalım. İnşallah düşük gelir
Sıcak hiç çekilmiyorkaçın en iyisi
Bizimde 10. 000 lik Profilo. Burda kaçak kullanım bedeli de var ondan sebebiyet yüksek geliyor herhaldeKaç BTU klima ? Mesela benim 12.000 lik evi komple soğutuyorum ben çok da gelmiyor klimanın merkasina göre bile değişiyor faturanın gelişi
Benim arkadaş klimaci bana japon markasindan şaşma dedi o zaman en uygununu önerdi benimki fujitherma ama üretimi yok bayagidir şimdi herkese gree oneriyor bunlar az yakıyor gerçekten fiyatlarıdq beyaz eşya markalarına göre cok uygun
Gonya da yanıyorsa biz ne edeeek ne edekKiz sen sıcaktan yok olmadın mı?
Evden çıkmayak ,su içek yatakGonya da yanıyorsa biz ne edeeek ne edekEki Görüntüle 3272452
Senin çocukların klimaya arası iyi galiba. Ben klima karşısında çay keyfi yapayım dedim, kahvaltıyı odaya getirdim mutfak sıcak diye. Kızım koltuk minderlerini üstüne örtüyor soğuk, üşüdüm dedi, ben de kapattım.Bizimde 10. 000 lik Profilo. Burda kaçak kullanım bedeli de var ondan sebebiyet yüksek geliyor herhalde
Ben düşük sıcaklıkta çalıştırıyorum. 23 24 25 derecelerde. Uyku modunda kullanıyoruz. Kendini oda sıcaklığına göre ayarlıyor. Fanlı çalıştırmıyoruz. Yoksa dediğin gibi çarpıyorSenin çocukların klimaya arası iyi galiba. Ben klima karşısında çay keyfi yapayım dedim, kahvaltıyı odaya getirdim mutfak sıcak diye. Kızım koltuk minderlerini üstüne örtüyor soğuk, üşüdüm dedi, ben de kapattım.Kaçta yanıyor seninki kaç derece?
18 binlik miş bizim kiKaç BTU klima ? Mesela benim 12.000 lik evi komple soğutuyorum ben çok da gelmiyor klimanın merkasina göre bile değişiyor faturanın gelişi
Benim arkadaş klimaci bana japon markasindan şaşma dedi o zaman en uygununu önerdi benimki fujitherma ama üretimi yok bayagidir şimdi herkese gree oneriyor bunlar az yakıyor gerçekten fiyatlarıdq beyaz eşya markalarına göre cok uygun
23 derecede çalışıyor yüksek o zaman benimkiBen düşük sıcaklıkta çalıştırmıyorum. 23 24 25 derecelerde. Uyku modunda kullanıyoruz. Kendini oda sıcaklığına göre ayarlıyor. Fanlı çalıştırmıyoruz. Yoksa dediğin gibi çarpıyor
24 25 arası iyi23 derecede çalışıyor yüksek o zaman benimkiNetten baktım ideali 20-26 yazıyordu. Genelde eşim, oğlum açıyordu klimayı, unuttum ben kaçta açıldığını. Kaçta açayım üşütmesin ama içerisi de sıcak olmasın diye
Onun kendisi sunum zatenYemegimi yaptım pişiyor ama hâlâ sunumu nasıl yapicam bilmiyorum
Yaa gerçekten mi kuzum ,valla kafam durdu nevosu darliyorum şuanOnun kendisi sunum zaten
Ben 22 de calisitiryordum romatizmam azdı gene şimdi 26 da çalışıyor yetiyor ama dışarıya göre ev buz gibi bu gece kapatmaya biliriz dışarısı 42 şuan23 derecede çalışıyor yüksek o zaman benimkiNetten baktım ideali 20-26 yazıyordu. Genelde eşim, oğlum açıyordu klimayı, unuttum ben kaçta açıldığını. Kaçta açayım üşütmesin ama içerisi de sıcak olmasın diye
Kolay gelsin canımYaa gerçekten mi kuzum ,valla kafam durdu nevosu darliyorum şuannapicama karar veremedim