Sizin orda nem de vardırDoğrudurben kapı kilitlerini bile açmadım,hedefim Ptesi'ye kadar çıkmamak
Nefes aldırmıyor, çok var hem deSizin orda nem de vardırçıkmamak en iyisi
Çüüüüeeeeşşşşşşş
Bu ne ya bu neee
Ben seni agustoslu aslan sanıyordumBenim temmuzdaaslana ilk geçişi ben yapıyorum minikom
Bu kuru havayı nemli havaya tercih edebilirmişim onu öğrendim.Nefes aldırmıyor, çok var hem de
İnvörtırsa o kadar gelmemesi gerekZaten çıkılmıyor kianca akşam oda sıcak Elektrik faturasını 2 bin bekliyoruz
Nem daha kötü evetBu kuru havayı nemli havaya tercih edebilirmişim onu öğrendim.
Benim geçen ay 525 geldi ilk defa bu kadar yüksek bugün burda sıcaklık 42 derece olacakmış biz o yüzden kaçıyoruz 38 dereceyeZaten çıkılmıyor kianca akşam oda sıcak Elektrik faturasını 2 bin bekliyoruz
Aksine son 3 günde nemin bir nimet olduğunu anladım. Yüzüme nemlendiriciyi boca ediyorum ama bana mısın demiyor namıssız.Nem daha kötü evet
Amin canımBu ne ya bu neeeoturduğum yerden ter döktüm Allah kolaylık versin.
İnverter evet. Geçen yıl 1.700 küsür ödemiştikİnvörtırsa o kadar gelmemesi gerek
Sıcak hiç çekilmiyorBenim geçen ay 525 geldi ilk defa bu kadar yüksek bugün burda sıcaklık 42 derece olacakmış biz o yüzden kaçıyoruz 38 dereceye
Atlatacagiz, az kaldı, insallahAksine son 3 günde nemin bir nimet olduğunu anladım. Yüzüme nemlendiriciyi boca ediyorum ama bana mısın demiyor namıssız.
Önümüzdeki on günün hava durumuna baktım da 37yi düşmüyor. Atlatacağız ama nasılAtlatacagiz, az kaldı, insallah
Onu bilemeyrumÖnümüzdeki on günün hava durumuna baktım da 37yi düşmüyor. Atlatacağız ama nasıl
Allah klimalarımıza zeval vermesin inşallah.Onu bilemeyrum
Bende yok ,olaninkileri korusunAllah klimalarımıza zeval vermesin inşallah.
Kiz sen sıcaktan yok olmadın mı?Tünaydın
Yine gidelim deniyor, sabah gidiş akşam dönüş olursa giderim dedim.Nizip sevgimi en iyiyasminsay bilir sjdkdjdj