Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Amin canım

İnverter evet. Geçen yıl 1.700 küsür ödemiştik 😂 Bu sene daha rekor kırmadık bakalım. İnşallah düşük gelir 🫠

Sıcak hiç çekilmiyor 🫠 kaçın en iyisi 😂
Kaç BTU klima ? Mesela benim 12.000 lik evi komple soğutuyorum ben çok da gelmiyor klimanın merkasina göre bile değişiyor faturanın gelişi

Benim arkadaş klimaci bana japon markasindan şaşma dedi o zaman en uygununu önerdi benimki fujitherma ama üretimi yok bayagidir şimdi herkese gree oneriyor bunlar az yakıyor gerçekten fiyatlarıdq beyaz eşya markalarına göre cok uygun

Kaç BTU klima ? Mesela benim 12.000 lik evi komple soğutuyorum ben çok da gelmiyor klimanın merkasina göre bile değişiyor faturanın gelişi

Benim arkadaş klimaci bana japon markasindan şaşma dedi o zaman en uygununu önerdi benimki fujitherma ama üretimi yok bayagidir şimdi herkese gree oneriyor bunlar az yakıyor gerçekten fiyatlarıdq beyaz eşya markalarına göre cok uygun
Bizimde 10. 000 lik Profilo. Burda kaçak kullanım bedeli de var ondan sebebiyet yüksek geliyor herhalde 🫠

Kiz sen sıcaktan yok olmadın mı? 🫠
Gonya da yanıyorsa biz ne edeeek ne edek
1689331490769.png

Bizimde 10. 000 lik Profilo. Burda kaçak kullanım bedeli de var ondan sebebiyet yüksek geliyor herhalde 🫠
Senin çocukların klimaya arası iyi galiba. Ben klima karşısında çay keyfi yapayım dedim, kahvaltıyı odaya getirdim mutfak sıcak diye. Kızım koltuk minderlerini üstüne örtüyor soğuk, üşüdüm dedi, ben de kapattım.🤦🏻‍♀️ Kaçta yanıyor seninki kaç derece?

Senin çocukların klimaya arası iyi galiba. Ben klima karşısında çay keyfi yapayım dedim, kahvaltıyı odaya getirdim mutfak sıcak diye. Kızım koltuk minderlerini üstüne örtüyor soğuk, üşüdüm dedi, ben de kapattım.🤦🏻‍♀️ Kaçta yanıyor seninki kaç derece?
Ben düşük sıcaklıkta çalıştırıyorum. 23 24 25 derecelerde. Uyku modunda kullanıyoruz. Kendini oda sıcaklığına göre ayarlıyor. Fanlı çalıştırmıyoruz. Yoksa dediğin gibi çarpıyor 🫠

Son düzenleme:

18 binlik miş bizim ki 🫣

Ben düşük sıcaklıkta çalıştırmıyorum. 23 24 25 derecelerde. Uyku modunda kullanıyoruz. Kendini oda sıcaklığına göre ayarlıyor. Fanlı çalıştırmıyoruz. Yoksa dediğin gibi çarpıyor 🫠
23 derecede çalışıyor yüksek o zaman benimki🤔Netten baktım ideali 20-26 yazıyordu. Genelde eşim, oğlum açıyordu klimayı, unuttum ben kaçta açıldığını. Kaçta açayım üşütmesin ama içerisi de sıcak olmasın diye 🤔

23 derecede çalışıyor yüksek o zaman benimki🤔Netten baktım ideali 20-26 yazıyordu. Genelde eşim, oğlum açıyordu klimayı, unuttum ben kaçta açıldığını. Kaçta açayım üşütmesin ama içerisi de sıcak olmasın diye 🤔
24 25 arası iyi 😌 uyku modu varsa onu da açarsın. Sıcaklığı ona göre ayarlıyor

Ben 22 de calisitiryordum romatizmam azdı gene şimdi 26 da çalışıyor yetiyor ama dışarıya göre ev buz gibi bu gece kapatmaya biliriz dışarısı 42 şuan

X