- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Evet seviyorum akşam çayınıOnun sohbeti daha samimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet seviyorum akşam çayınıOnun sohbeti daha samimi
Uykusunu iyi açıyormuşBirde seviyorBen de yiyorum bazen aşko
Double yapıyoruzBen de bir ara telve yiyordum ama ondan da tiksindim çok şükür
Çayın ömrü uzun ya. Bir demlik yap saatlerce iç ama kahve öyle mi
Kahveciler bizi furacakBen de bir ara telve yiyordum ama ondan da tiksindim çok şükür
Çayın ömrü uzun ya. Bir demlik yap saatlerce iç ama kahve öyle mi
Ben de içersem çay bardağına göre yaparımDouble yapıyoruz
Benim kızda öyleBana çekmemişDouble yapıyoruz
Bir gün arkadaş geldi işte oturduk önce Türk kahvesi sonra sohbet hararetlendi dedim dur bir nescafe patlatalım derken en son dibek içtik dedim tamam da daha yapacağım birşey kalmadı bugünlük bu kadar yetsin gitKahveciler bizi furacak
Benim annem de kahveyi çok severdi ben ona çekmişim .Sabah kalkar kalkmaz hemen yapar içerdi o daBenim kızda öyleBana çekmemiş
Dibek seviyorum birde menengiç kahvesi severim ama diğerleri hatır gönül içerimBir gün arkadaş geldi işte oturduk önce Türk kahves sonra sohbet hararetlendi sesim dur bir nescafe patlatalım derken en son dibek içtik dedim tamam da daha yapacağım birşey kalmadı bugünlük bu kadar yetsin git
Benim kızda öyleGörümcem çok içiyor belki ona çekmiştirBenim annem de kahveyi çok severdi ben ona çekmişim .Sabah kalkar kalkmaz hemen yapar içerdi o da
Ödüm kopuyo çay sevmeyen biriyle evlenirim diyeBir gün arkadaş geldi işte oturduk önce Türk kahves sonra sohbet hararetlendi sesim dur bir nescafe patlatalım derken en son dibek içtik dedim tamam da daha yapacağım birşey kalmadı bugünlük bu kadar yetsin git
Menengiç ağır oluyo sanki yaDibek seviyorum birde menengiç kahvesi severim ama diğerleri hatır gönül içerim
Olabilir aşkoBenim kızda öyleGörümcem çok içiyor belki ona çekmiştir
Benim eşimde kahveyi daha çok sever şükürÖdüm kopuyo çay sevmeyen biriyle evlenirim diye
Onu seviyorum. Menengiç tohumunu kokusuda çok güzelMenengiç ağır oluyo sanki ya
Ben onu denemedim galiba aşkoOnu seviyorum. Menengiç tohumunu kokusuda çok güzel
Eşimde çok severÖdüm kopuyo çay sevmeyen biriyle evlenirim diye
Aşko o kavanozda macun gibi oluyor. Süte karıştırıp pişiriyoruz. O çok güzel oluyorBen onu denemedim galiba aşko
Dur bakayım internetten var mı aşko merak ettimAşko o kavanozda macun gibi oluyor. Süte karıştırıp pişiriyoruz. O çok güzel oluyor
Birde Malatya 'da kayısı çekirdeği kahvesi var. Oda muhteşemdir aşkomBak o tarz farklı kahveleri severim
Aşko kavanozda macun şeklinde olanlar güzelDur bakayım internetten var mı aşko merak ettim