Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pekmez gibi duruyor dimi aşko buldum bir tane organik diyorAşko kavanozda macun şeklinde olanlar güzel
Evet aşkom süte karıştırıp pişiriyoruz.Pekmez gibi duruyor dimi aşko buldum bir tane organik diyor
Allah Allah hiç görmemiştim aşkom dur deneyeceğim alıp ,çeşit olur bari seversekEvet aşkom süte karıştırıp pişiriyoruz.
Birde faydalı aşkomAllah Allah hiç görmemiştim aşkom dur deneyeceğim alıp ,çeşit olur bari seversek
Demek Jenna jabbar da kahve seviyoYess ben ve aşkom Jenna16
Öyle imiş okudum şimdi aşko merak ettim bakayım sevecek miyim ben deBirde faydalı aşkom
Bizim burada menengiç ağacı var. Biz menengiçleri toplayıp yerdik ağzı kamaştıran ekşimsi bir tadı var.Birde faydalı aşkom
Jennamın hayatta nadir sevdiği şeylerin başında kahve ilk sıradadırDemek Jenna jabbar da kahve seviyo
Seversin ne de olsa kahveÖyle imiş okudum şimdi aşko merak ettim bakayım sevecek miyim ben de
Evet aşkooom,bizYess ben ve aşkom Jenna16
Nasıl da bilir aretiniJennamın hayatta nadir sevdiği şeylerin başında kahve ilk sıradadır
Eşime söyledim de o içmiş bensiz güzel oluyor al diyor bir de hain domdomSeversin ne de olsa kahve
Nasıl da bilir aretini
OyyyyyBilmem mi
Kavurunca tadı kokusu çok güzel oluyorBizim burada menengiç ağacı var. Biz menengiçleri toplayıp yerdik ağzı kamaştıran ekşimsi bir tadı var.
Bu halini yerdik.
Dene bize haber verÖyle imiş okudum şimdi aşko merak ettim bakayım sevecek miyim ben de
Kavurmadık ama kuru halinin ağızda bıraktığı tat da güzel oluyor.Kavurunca tadı kokusu çok güzel oluyor