Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Artık gereksiz alışveriş yapmayacağım dedikten saliseler sonra ben :KK70:
Çok su içermiş gibi bir de 🤣
7D64005E-E680-4C86-900C-DA72B80FB78E.jpeg

Ben yaz kış fark etmez iki günde bir bardak su içen bir insanım. Belki heveslenirim de su içerim diye bardak almıştım,ilk kullanımda kırdım.🤣🤣 Dedim galiba bu bir işaretti su içmemeliyim.sksksjs
Ben de o niyetle alıyorum ama bakalım 🤣dün gece arkadaşlarla kahve içiyorduk farkında değilim önüme su koymuş yarısını içmişim bunu ben mi içtim be dedim 🤣🤣hiç aklıma gelmez su ama yanlışlıkla içiyorum arada 🤣

Ben de o niyetle alıyorum ama bakalım 🤣dün gece arkadaşlarla kahve içiyorduk farkında değilim önüme su koymuş yarısını içmişim bunu ben mi içtim be dedim 🤣🤣hiç aklıma gelmez su ama yanlışlıkla içiyorum arada 🤣
Ben su hatırlatıcı uygulama bile indirmiştim ama olmuyor ya içemiyorum. Bugün öğlen büyük bir bardak su aldım güya hepsini içeceğim🤣 iki yudum içtim yere koyarken elimden kaydı hepsini halıya döktüm 🤣🤣 bu bir işaret değil de ne?!?!?!🤣🤣

Ben su hatırlatıcı uygulama bile indirmiştim ama olmuyor ya içemiyorum. Bugün öğlen büyük bir bardak su aldım güya hepsini içeceğim🤣 iki yudum içtim yere koyarken elimden kaydı hepsini halıya döktüm 🤣🤣 bu bir işaret değil de ne?!?!?!🤣🤣
Ahahaha İstemediğim bir işi yaparken ben :KK70: :KK70: Kesinlikle işaret🤣

Ben yaz kış fark etmez iki günde bir bardak su içen bir insanım. Belki heveslenirim de su içerim diye bardak almıştım,ilk kullanımda kırdım.🤣🤣 Dedim galiba bu bir işaretti su içmemeliyim.sksksjs
Ben çok su içerim😁Çantamda mutlaka şişe olur. Ben deprem gecesi tupper şişemi bile almış kadınım:KK70:Hep vestiyerde durur🤣

Aşko ben günde kaç litre içiyorum bilsen😁
Benimle dalga geçiyorlar o derece🤣
Yemekte bile içecek ayran, çay, meyve suyu tarzı bir şey yoksa en az üç bardak su içerim🤣
Maşallah aşkom bizim evde de ben hariç herkes öyle alırken üç damacana alıyoruz suyu ikide bir gelmesin sucu diye 🤣
Benimse hiç aklıma gelmiyor ilacımı içerken yutana kadar içtiğim su o kadar 🙄

Aşko ben günde kaç litre içiyorum bilsen😁
Benimle dalga geçiyorlar o derece🤣
Yemekte bile içecek ayran, çay, meyve suyu tarzı bir şey yoksa en az üç bardak su içerim🤣
Yemekte bir tek ayran içerim çayı da 7/24 içerim. su sen işine bak kardeşim.sjsjsjd🤣🤣

X