- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Aşko hortum ve leğen neyimize yetmiyorAşko ben dışarı adım atarsam muhtemelen bayilirim evde havuz olsaydı keşke
Giyebileceğim en ince kıyafetlerimi giyip çıkıyorum. Tabi mecbur olursam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşko hortum ve leğen neyimize yetmiyorAşko ben dışarı adım atarsam muhtemelen bayilirim evde havuz olsaydı keşke
O da doğru aşko eve kimseyi kabul etmeyip en doğal halde gezmeyi planlıyorum ben ahahahahahahaAşko hortum ve leğen neyimize yetmiyor
Giyebileceğim en ince kıyafetlerimi giyip çıkıyorum. Tabi mecbur olursam.
Güzel fikirO da doğru aşko eve kimseyi kabul etmeyip en doğal halde gezmeyi planlıyorum ben ahahahahahaha
Başka türlü sıcakla savasamam bence ,simdi o düşünsünGüzel fikir
Güle güle kullan aşkomArtık gereksiz alışveriş yapmayacağım dedikten saliseler sonra ben
Çok su içermiş gibi bir de
Eki Görüntüle 3270874
Özellikle 14 diyolla,ve tüm hafta sonu
Ben yaz kış fark etmez iki günde bir bardak su içen bir insanım. Belki heveslenirim de su içerim diye bardak almıştım,ilk kullanımda kırdım. Dedim galiba bu bir işaretti su içmemeliyim.sksksjsArtık gereksiz alışveriş yapmayacağım dedikten saliseler sonra ben
Çok su içermiş gibi bir de
Eki Görüntüle 3270874
Sağol AşkomGüle güle kullan aşkom
Ben de o niyetle alıyorum ama bakalım dün gece arkadaşlarla kahve içiyorduk farkında değilim önüme su koymuş yarısını içmişim bunu ben mi içtim be dedim hiç aklıma gelmez su ama yanlışlıkla içiyorum aradaBen yaz kış fark etmez iki günde bir bardak su içen bir insanım. Belki heveslenirim de su içerim diye bardak almıştım,ilk kullanımda kırdım. Dedim galiba bu bir işaretti su içmemeliyim.sksksjs
Sen de çıkma evden dikkat et
Ben su hatırlatıcı uygulama bile indirmiştim ama olmuyor ya içemiyorum. Bugün öğlen büyük bir bardak su aldım güya hepsini içeceğim iki yudum içtim yere koyarken elimden kaydı hepsini halıya döktüm bu bir işaret değil de ne?!?!?!Ben de o niyetle alıyorum ama bakalım dün gece arkadaşlarla kahve içiyorduk farkında değilim önüme su koymuş yarısını içmişim bunu ben mi içtim be dedim hiç aklıma gelmez su ama yanlışlıkla içiyorum arada
Şu anda mesela üşüyorum gündüz nasıl sıcak oluyorsa gece de tam tersi soğuk oluyor.Sen de çıkma evden dikkat et
Ahahaha İstemediğim bir işi yaparken ben Kesinlikle işaretBen su hatırlatıcı uygulama bile indirmiştim ama olmuyor ya içemiyorum. Bugün öğlen büyük bir bardak su aldım güya hepsini içeceğim iki yudum içtim yere koyarken elimden kaydı hepsini halıya döktüm bu bir işaret değil de ne?!?!?!
Sabret,şükret,seyretŞu anda mesela üşüyorum gündüz nasıl sıcak oluyorsa gece de tam tersi soğuk oluyor.
Ben çok su içerimÇantamda mutlaka şişe olur. Ben deprem gecesi tupper şişemi bile almış kadınımHep vestiyerde dururBen yaz kış fark etmez iki günde bir bardak su içen bir insanım. Belki heveslenirim de su içerim diye bardak almıştım,ilk kullanımda kırdım. Dedim galiba bu bir işaretti su içmemeliyim.sksksjs
Ay nevoş güldürdün beni ya çok yaşaBen çok su içerimÇantamda mutlaka şişe olur. Ben deprem gecesi tupper şişemi bile almış kadınımHep vestiyerde durur
Aşko ben günde kaç litre içiyorum bilsenAy nevoş güldürdün beni ya çok yaşa
Maşallah aşkom bizim evde de ben hariç herkes öyle alırken üç damacana alıyoruz suyu ikide bir gelmesin sucu diyeAşko ben günde kaç litre içiyorum bilsen
Benimle dalga geçiyorlar o derece
Yemekte bile içecek ayran, çay, meyve suyu tarzı bir şey yoksa en az üç bardak su içerim
Yemekte bir tek ayran içerim çayı da 7/24 içerim. su sen işine bak kardeşim.sjsjsjdAşko ben günde kaç litre içiyorum bilsen
Benimle dalga geçiyorlar o derece
Yemekte bile içecek ayran, çay, meyve suyu tarzı bir şey yoksa en az üç bardak su içerim