Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Ben ilacımı bir yudumda mideye gönderiyorum🤣🤣
Beni bardak bile kesmiyor. 500 ml kavanozum var. Şu bimin dar şişede tahin, pekmez kavanozu😁Evde ondan vardı. Burada unutmuştum. Bir sefer pekmez aldım. Bitince Aaaa ben evde bunda su içiyordum dedim😁Yine kavanoza el koydum. Günde kaç tane içiyorum bilmem😁

Çay elimden düşmez zaten🤣Benimde kahve aklıma gelmez😁
Bir kahve bir de meyan kökü şerbeti diye bir şey var bu ikisi kadar gereksiz bir içecek tanımadım. Türk kahvesi içtikçe bağımlılık yapıyor cart curt diyorlar ama 3 gün üst üste içeyim dördüncü gün kusarım net🤣🤣 ablam geçen gün diyor ki kahve yapayım da bahçeye inip masada içelim. Sen istiyorsan iç ama ben kesin kusarım o yüzden gerek yok dedim 🤣🤣

Beni bardak bile kesmiyor. 500 ml kavanozum var. Şu bimin dar şişede tahin, pekmez kavanozu😁Evde ondan vardı. Burada unutmuştum. Bir sefer pekmez aldım. Bitince Aaaa ben evde bunda su içiyordum dedim😁Yine kavanoza el koydum. Günde kaç tane içiyorum bilmem😁
Arada kavanozla ben de su içerim 😁 zevkli oluyor ama tabii hepsini bitiremiyorum. Seni kınamak istiyorum ya🤣

Bir kahve bir de meyan kökü şerbeti diye bir şey var bu ikisi kadar gereksiz bir içecek tanımadım. Türk kahvesi içtikçe bağımlılık yapıyor cart curt diyorlar ama 3 gün üst üste içeyim dördüncü gün kusarım net🤣🤣 ablam geçen gün diyor ki kahve yapayım da bahçeye inip masada içelim. Sen istiyorsan iç ama ben kesin kusarım o yüzden gerek yok dedim 🤣🤣
Meyan şerbetini bilmem mi 10 yıl Antep'te yaşadım😁Aynı fikirdeyim 😁
Ben sadece dibek, Osmanlı kahvesi falan seviyorum😁

Benim ablam da çok sevmiyor kahveyi uyuz oluyorum birlikte kaldığımız zaman🤣 gel karşılıklı içelim diyorum sen iç işte diyor o da

Arada kavanozla ben de su içerim 😁 zevkli oluyor ama tabii hepsini bitiremiyorum. Seni kınamak istiyorum ya🤣
Benim kavanozum🤣600 ml miş😁
Kına tabi🤣
IMG_20230711_233846.jpg

Yanında lokum, çikolata falan olursa neden olmasın😁
Benim kızın biri çay içmez kahve içer olmadı kahve kaşıklar🤣
Ben de bir ara telve yiyordum ama ondan da tiksindim çok şükür 🤣
Çayın ömrü uzun ya. Bir demlik yap saatlerce iç ama kahve öyle mi😒

X