Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Ben ilacımı bir yudumda mideye gönderiyorum
Beni bardak bile kesmiyor. 500 ml kavanozum var. Şu bimin dar şişede tahin, pekmez kavanozuEvde ondan vardı. Burada unutmuştum. Bir sefer pekmez aldım. Bitince Aaaa ben evde bunda su içiyordum dedimYine kavanoza el koydum. Günde kaç tane içiyorum bilmem

Çay elimden düşmez zatenBenimde kahve aklıma gelmez
Bir kahve bir de meyan kökü şerbeti diye bir şey var bu ikisi kadar gereksiz bir içecek tanımadım. Türk kahvesi içtikçe bağımlılık yapıyor cart curt diyorlar ama 3 gün üst üste içeyim dördüncü gün kusarım net ablam geçen gün diyor ki kahve yapayım da bahçeye inip masada içelim. Sen istiyorsan iç ama ben kesin kusarım o yüzden gerek yok dedim

Arada kavanozla ben de su içerim zevkli oluyor ama tabii hepsini bitiremiyorum. Seni kınamak istiyorum ya

Meyan şerbetini bilmem mi 10 yıl Antep'te yaşadımAynı fikirdeyim
Ben sadece dibek, Osmanlı kahvesi falan seviyorum

Benim ablam da çok sevmiyor kahveyi uyuz oluyorum birlikte kaldığımız zaman gel karşılıklı içelim diyorum sen iç işte diyor o da

Yanında lokum, çikolata falan olursa neden olmasın
Benim kızın biri çay içmez kahve içer olmadı kahve kaşıklar
Ben de bir ara telve yiyordum ama ondan da tiksindim çok şükür
Çayın ömrü uzun ya. Bir demlik yap saatlerce iç ama kahve öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…