Aşko ben tiroite bağlıyordum. Ondan değil mi acabaMaşallah aşkom bizim evde de ben hariç herkes öyle alırken üç damacana alıyoruz suyu ikide bir gelmesin sucu diye
Benimse hiç aklıma gelmiyor ilacımı içerken yutana kadar içtiğim su o kadar
Çay elimden düşmez zatenYemekte bir tek ayran içerim çayı da 7/24 içerim. su sen işine bak kardeşim.sjsjsjd
Ben ilacımı bir yudumda mideye gönderiyorumMaşallah aşkom bizim evde de ben hariç herkes öyle alırken üç damacana alıyoruz suyu ikide bir gelmesin sucu diye
Benimse hiç aklıma gelmiyor ilacımı içerken yutana kadar içtiğim su o kadar
Beni bardak bile kesmiyor. 500 ml kavanozum var. Şu bimin dar şişede tahin, pekmez kavanozuBen ilacımı bir yudumda mideye gönderiyorum
Bir kahve bir de meyan kökü şerbeti diye bir şey var bu ikisi kadar gereksiz bir içecek tanımadım. Türk kahvesi içtikçe bağımlılık yapıyor cart curt diyorlar ama 3 gün üst üste içeyim dördüncü gün kusarım netÇay elimden düşmez zatenBenimde kahve aklıma gelmez
Kuruyor aşko bende de var o ama ben işte meyve suyu falan içiyorumAşko ben tiroite bağlıyordum. Ondan değil mi acaba
Benim ağzım dilim kuruyor
Arada kavanozla ben de su içerimBeni bardak bile kesmiyor. 500 ml kavanozum var. Şu bimin dar şişede tahin, pekmez kavanozuEvde ondan vardı. Burada unutmuştum. Bir sefer pekmez aldım. Bitince Aaaa ben evde bunda su içiyordum dedim Yine kavanoza el koydum. Günde kaç tane içiyorum bilmem
Meyan şerbetini bilmem mi 10 yıl Antep'te yaşadımBir kahve bir de meyan kökü şerbeti diye bir şey var bu ikisi kadar gereksiz bir içecek tanımadım. Türk kahvesi içtikçe bağımlılık yapıyor cart curt diyorlar ama 3 gün üst üste içeyim dördüncü gün kusarım netablam geçen gün diyor ki kahve yapayım da bahçeye inip masada içelim. Sen istiyorsan iç ama ben kesin kusarım o yüzden gerek yok dedim
Benim ablam da çok sevmiyor kahveyi uyuz oluyorum birlikte kaldığımız zamanBir kahve bir de meyan kökü şerbeti diye bir şey var bu ikisi kadar gereksiz bir içecek tanımadım. Türk kahvesi içtikçe bağımlılık yapıyor cart curt diyorlar ama 3 gün üst üste içeyim dördüncü gün kusarım netablam geçen gün diyor ki kahve yapayım da bahçeye inip masada içelim. Sen istiyorsan iç ama ben kesin kusarım o yüzden gerek yok dedim
Ben sıvı ne bulursam ama en çok suKuruyor aşko bende de var o ama ben işte meyve suyu falan içiyorum
Ayda bir sütlü kahve içiyorum adam olana çok bileMeyan şerbetini bilmem mi 10 yıl Antep'te yaşadımAynı fikirdeyim
Ben sadece dibek, Osmanlı kahvesi falan seviyorum
Benim kavanozumArada kavanozla ben de su içerimzevkli oluyor ama tabii hepsini bitiremiyorum. Seni kınamak istiyorum ya
Çay içelim aşkoBenim ablam da çok sevmiyor kahveyi uyuz oluyorum birlikte kaldığımız zamangel karşılıklı içelim diyorum sen iç işte diyor o da
Yanında lokum, çikolata falan olursa neden olmasınAyda bir sütlü kahve içiyorum adam olana çok bile
Ben de maden suyu ,meyvalı soda ıcetea falan içiyorum aşkoBen sıvı ne bulursam ama en çok su
İçelim aşkom çay sohbeti başkaÇay içelim aşko
Aldım kabul ettim 777
Ben de yiyorum bazen aşkoYanında lokum, çikolata falan olursa neden olmasın
Benim kızın biri çay içmez kahve içer olmadı kahve kaşıklar
Onun sohbeti daha samimiİçelim aşkom çay sohbeti başkabiliyorsun yandaki arkadaşım uzun oturacağımız zaman çay demleriz
Ben de bir ara telve yiyordum ama ondan da tiksindim çok şükürYanında lokum, çikolata falan olursa neden olmasın
Benim kızın biri çay içmez kahve içer olmadı kahve kaşıklar